Sentino - Czary Mary (2021)
Re: Sentino - Czary Mary (2021)
Paul McCartney akurat wiele razy się przychylnie wypowiadał o twórczości Sebka, chyba nawet ostatnio publikował swoją topke najczęściej słuchanych w 2021 i sentino był tam bodaj na 3. miejscu. Ponoć podczas sesji nagraniowych do „czary mary” Macca pojawił się w studio nagraniowym i wziął udział właśnie w nagraniu „sauvage”…chrupiąc seler naciowy do rytmu, jako instrument perkusyjny
Kurwa jaka ta jest płyta dobra, nie wiem jak brzmiała wcześniej, ale teraz jak odpaliłem po domyślam się remasterze - dlatego reupload, to zajebiście mi się do tego grinduje. Najgorzej, że katuje cały czas i pewnie zaraz mi się przeje xD Ale słucham na zmiane z innymi albumami Sebka. W każdym razie mógłby ogarnąć te playlisty na kanale po reuploadzie i poukładać kawałki jak trzeba, a nie fani muszą to za niego robić.
Tutaj zaktualizowana playlista dla leniwych jakby chcieli znowu przesłuchać tej pięknej płyty - > https://www.youtube.com/watch?v=Ri_lNTi ... Sy&index=1
Tutaj zaktualizowana playlista dla leniwych jakby chcieli znowu przesłuchać tej pięknej płyty - > https://www.youtube.com/watch?v=Ri_lNTi ... Sy&index=1
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
najbardziej przeceniona płyta z zeszłego roku, to zwykły przeciętniak niemal tylko i wyłącznie przez wyjątkowo marne bity, no i hype na to też zrobił swoje
getmony w producentach roku to naprawdę beka full
getmony w producentach roku to naprawdę beka full
I pack a mac11 we at 7eleven
Nie każdemu musi się podobać. Dla mnie Twoja opinia, to beka full xDDD
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
no i git jak dla mnie, nie mam z tym problemu, w takim razie dogadani 
I pack a mac11 we at 7eleven
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Opus magnum terazniejszego Sentiego, kazdy album pozniej (oprocz pierwszej polowy Epilogu ZL, ktora byla odgrzaniem ZL) to odgrzewane czary mary z nowa okladka i moglby sie nazywac "odrzuty z czary mary vol.X"
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- marco_pantani
BYŁO ONO SKREŚLONEEEEEEEE
DŁUGOPISEM CZERWONEEEEEEEM

DŁUGOPISEM CZERWONEEEEEEEM
Spoiler

zwracam honor
co ma feniks czy aporafobia wspolnego z CM? wiekszosci trakow stamtad daleko nawet do odrzutow z czary mary
Kotek w kapeluszu zrobił mi dzień. Złoto. 
ja uwielbiam ten moment, przy pierwszych odsłuchach dosłownie zapętlałem refren, bardzo się potem zdziwiłem, jak wbiłem na ślizg, a tam hejty 
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
sicario czary mary i uff to najlepsze polski walki aktualnej dekady
O kurde nie myslalem ze bede musial to tlumaczyc ale ofc to bylo celowo wyolbrzymione stwierdzenie. Wiadomo ze na king sento i na aporofobii sa bardziej "biesiadne" numery niz na czary mary albo na fenixie (gdzie sa same drille) ktore sa ciezsze. Ale no ile mozna tych bitow od getmony z generatora i zwrotek o tym ze senti jest krolem raperow nie jak twoj idol, ze sobie zyje ladnie w hiszpanii albo ze kwit i zabostwa na stricie to jest jego zycie a ty lamusie dupa cicho. Juz sie to wszystko zlewa strasznie, niektore kawalki przez to sie wydaja nudne w kurwe i sie je skipuje mimo ze no nie sa takie zle... Gdyby z tych wszystkich albumow zrobic 2 porzadne to bylyby absolutne klasyki, a tak to roznie to bywa i tak jak CM i KS moge przesluchac w calosci tak to reszte skipuje wiekszosc kawalkow bo :ziew:
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
tomeczek2301
wrocilem dzis do tej plyty po niecalym roku i zajebiscie sie tego slucha z poprawionym mixem
Wróciłem do tej płyty spodziewając się tego że się zawiodę, że się źle zestarzała itd. no i się pozytywnie zaskoczyłem.
Sentino na bitach getmonej > gówno > Sentino na bitach WEEELCOME TO THE KRAKHOUSE
Sentino na bitach getmonej > gówno > Sentino na bitach WEEELCOME TO THE KRAKHOUSE
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- przedszkolanek
mniej więcej pierwsza połowa tej płyty to ostatnie dobre co mu wyszło
Z perspektywy czasu najlepsza plyta sebka, co paradoksalne bo w momencie wyjscia wydawala sie zaledwie powrotem do zywych i obiecującą zapowiedzia kolejnych rzeczy, niestety nigdy juz nie doskoczyl do tego poziomu
- Vasco de Balboa
Płyta praktycznie idealna, z wyjątkiem featu tego kasztana blachy (nie do pieczenia). Sicario i Dwusetki to jedne z moich ulubionych utworów naszego latynosa.
- FruitOffTheWall
blisko księżyca zajebiście melodyjny numer 
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko