Podbijam hm premium, fajne grube
Modowy offtopic
Moderator: wrubel
Re: Modowy offtopic
sokół to parówa, dlatego kolabo z żabkensem
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
dobre gówno, nie ma co
big boss touchstone
classy boss
@lygrys prosba o opinie, z tego co wiem Pan Trener M. Probierz jest katolikiem, jesli to coś zmienia, bo look ma raczej protestancki
Ostatnio zmieniony 16 cze 2024, 23:00 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 2 razy.
- scam_sakawa
Tak powinien wyglądać mężczyzna
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- ConeyIsland
Dojebany, GUSTOWNY strój panie Michale
- IllEisenheim
Mr Vintage go ubierał i propsy jak widać nie tylko na polskim podwórku
Wystarczy spojrzeć na jej spierdolone wary, żeby wiedzieć z kim ma sie do czynienia
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
glonojad tobie sufit na łeb sie nie spadł?
Dodano po 1 minucie :
Dodano po 1 minucie :
zegarek jedynie padaka, na pasku cos mniejszego by siadło tam
haha o kurwa czytałem sam tekst readerem, zdjęcie faktycznie wszystko wyjaśnia
ona uważa, że właśnie za mało elegancji, tylko na jakiej podstawie (prócz tego, że rzekomo zły rozmiar), to już nawet łaskawa pani nie napisze
ona uważa, że właśnie za mało elegancji, tylko na jakiej podstawie (prócz tego, że rzekomo zły rozmiar), to już nawet łaskawa pani nie napisze
że o czym? xD wtfTo wygląda tak, jakby pan bloger nie miał pojęcia o męskim dress codzie narodowych trenerów sportowych.
Pierdolony glonojad xd
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
po czesci ja rozumiem
tragedii nie ma, ale imo rzeczywiscie ta stylizacja to troche przesadny tryhard lysego z mr vintage
okazja determinuje sensownosc danego fitu. nie jest tak ze trzyczesciowy meski garnitur zawsze bedzie trafnym wyborem. jesli ubierzesz sie tak np. na slub, ok, ale jesli wlozysz cos takiego do klubu albo na rozmowe o prace do castoramy to bardziej wychodzisz na debila niz eleganta. i o to jej chodzi z niedopasowaniem stroju do okazji - jesli inni trenerzy wychodza w reprezentacyjnym dresie, sneakersach i polowce jak koeman czy w najlepszym przypadku zwyklym garniturze bez krawata, to probierz wystylizowany na peakiego blindersa rzeczywiscie moze byc uznawany za przebranego
tragedii nie ma, ale imo rzeczywiscie ta stylizacja to troche przesadny tryhard lysego z mr vintage
okazja determinuje sensownosc danego fitu. nie jest tak ze trzyczesciowy meski garnitur zawsze bedzie trafnym wyborem. jesli ubierzesz sie tak np. na slub, ok, ale jesli wlozysz cos takiego do klubu albo na rozmowe o prace do castoramy to bardziej wychodzisz na debila niz eleganta. i o to jej chodzi z niedopasowaniem stroju do okazji - jesli inni trenerzy wychodza w reprezentacyjnym dresie, sneakersach i polowce jak koeman czy w najlepszym przypadku zwyklym garniturze bez krawata, to probierz wystylizowany na peakiego blindersa rzeczywiscie moze byc uznawany za przebranego