Modowy offtopic
Moderator: wrubel
Re: Modowy offtopic
Wywoluje @fromage, on bedzie wiedzial gdzie takie kupicFruitOffTheWall pisze: ↑12 maja 2024, 13:06 e yo e yo
gdzie kupie w cenie do 80 ziko krótkie spodenki ,,piłkarskie" (z logo jakiegos klubu premier league czy innego). Dajcie jakąś stronkę z fantami typu moda piłkarska w dobrej cenie
szukałem na vinted ale hujowe są
pozdro
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Ofc u chińczyka taobao
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- FruitOffTheWall
Zapytaj w sport direct na pewno ogarna 
Obczaje kurwa, chciałabym jakies szorty sunderlandu czy innego derby ale obczaje ocb
Obczaje kurwa, chciałabym jakies szorty sunderlandu czy innego derby ale obczaje ocb
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
to vinted i jedziesz kategoria spodenki sport i nazwa klubu przeciez tego jest od huja, a poliester w zasadzie niezniszczalny wiec po praniu jak nowe
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- ConeyIsland
ostatnio jakaś moda na powrót do mody starych hip hopowych szmat? na forumku jakiś typ niedawno chciał coś tam odkupić, teraz nawet pod ogłoszeniami z płytami mi wypisują:

Dobra ktoś mi tak opisze co sie stalo ogolnie z wieloma firmami i sklepami z ubraniami hip hopowymi w pl?
W sensie 10 lat temu chodzilem jeszcze w takich firmach, wiecie szerokei (ale nie zadne el polako 100% czy prosto fuj) spodnie i bluzy.
Głownie roca, kx1 ecko itp
Ostanio postanowilem sobie kupic cos takiego, wiadomo teraz troche inny bardziej wyjsciowy jakis armani, hugo lacoste czy gucci no ale czasami spoko sie ubrac w cos innego.
No i bylem w szoku sklepy pamietam kiedys byly takie 2-3 duze teraz został teraz zostł tylko urban. Do tego wiekszosci marek ktore kiedys lubilem juz tam nie ma. Nawet te polskie gimbo marki poznikaly.
Co sie ogolnie stalo? Zmienila sie nagle moda czy co? Te marki i sklepy nie dostosowaly sie do nowych trendow?
Mozliwe ze sam sobie odpowiedzialem ale moze jest jaksi inny powod?
W sensie 10 lat temu chodzilem jeszcze w takich firmach, wiecie szerokei (ale nie zadne el polako 100% czy prosto fuj) spodnie i bluzy.
Głownie roca, kx1 ecko itp
Ostanio postanowilem sobie kupic cos takiego, wiadomo teraz troche inny bardziej wyjsciowy jakis armani, hugo lacoste czy gucci no ale czasami spoko sie ubrac w cos innego.
No i bylem w szoku sklepy pamietam kiedys byly takie 2-3 duze teraz został teraz zostł tylko urban. Do tego wiekszosci marek ktore kiedys lubilem juz tam nie ma. Nawet te polskie gimbo marki poznikaly.
Co sie ogolnie stalo? Zmienila sie nagle moda czy co? Te marki i sklepy nie dostosowaly sie do nowych trendow?
Mozliwe ze sam sobie odpowiedzialem ale moze jest jaksi inny powod?
Sam sobie odpowiedziałeś.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
oj jest jest, małolaty tera ogarnely ze nie tylko zagraniczne ale i polskie marki sa i zabijaja sie o wypierdziane massy clinici i inne moroConeyIsland pisze: ↑23 maja 2024, 17:01 ostatnio jakaś moda na powrót do mody starych hip hopowych szmat?
juz o bluzach firmy schodzacych za pareset zlotych nie wspominam
Potwierdzam Uniqlo, te z serii airsim są 10/10, u series grubsze też spoko
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
uniqlo airismy propsuje dobry kroj tylko lapy chowaja, pozytywnie zaskoczony jestem mimo hujowego skladu
sa tez te uniqlo zwykle ktore normalnie sie opinaja na klacie i lapie ale nie sa tak dojebane jak te airismy oversajzowe ktore mam, moze jest jakis kompromis miedzy nimi nk sprawdzi
sa tez te uniqlo zwykle ktore normalnie sie opinaja na klacie i lapie ale nie sa tak dojebane jak te airismy oversajzowe ktore mam, moze jest jakis kompromis miedzy nimi nk sprawdzi
Ja mam 190/87 i tshirt uniqlo airsim noszę M i jest lekko przylegający
Spoiler
wyglądałbym lepiej gdybym z 5-6 kg schudł
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
- ConeyIsland
Co zrobić ze starymi garniturami? Garniaki są dość indywidualną sprawą w sumie więc nie sądzę że uda mi się je sprzedać. Szwalnie pewnie nie wezmą żeby se go wykorzystać jakoś co nie? Jeden jakiś stary basicowy ale drugi w sumie raz czy dwa noszony tylko i z pako Lorente (kosztował koło klocka z 4 lata temu).
Możesz oddać komuś za darmo na jakichś grupkach fb