Guzior - G (2024)
Re: Guzior - G (2024)
GUZIOR - ŁAPIE OKAZJE
- ConeyIsland
nie spodziewałem się że guzior pójdzie na nowej płycie w kierunku, ekhm, "klasycznego brzmienia". jako człowiek, który MIMO SZCZERYCH CHĘCI, czuję lekką niechęć do trapów, ...no podoba się to mnie nawet. Może wziąłbym preorder ale nie wiem czy mi wypada, czy to nie wstyd?
jest ktos w stanie wytlumaczyc fenomen guziora obecnie?
yllom to byl taki kocur material i sie zapowiadal na poteznego grajka w tym kurwidolku, a potem tylko z plyty na plyte coraz wieksze gowno
evil twin jeszcze byl w miare, a dalej zjazd totalny i czym go w ogole teraz nazwac? jakies pseudo klubowe i popowe bity? co to jest
teraz nie jestem w stanie do konca nawet dosluchac jego numerow, bo to nie na moje uszy
yllom to byl taki kocur material i sie zapowiadal na poteznego grajka w tym kurwidolku, a potem tylko z plyty na plyte coraz wieksze gowno
evil twin jeszcze byl w miare, a dalej zjazd totalny i czym go w ogole teraz nazwac? jakies pseudo klubowe i popowe bity? co to jest
teraz nie jestem w stanie do konca nawet dosluchac jego numerow, bo to nie na moje uszy
- LowestQuality
guzior walczy o miano polskiego joynera lucasa
Wleciało na spotify to odliczanie do premiery i jest tracklista, 15 kawałków (w tym 3 skity). Gościnnie Kukon, Kuban, Kinny Zimer, Louis Villain i Vito
Kocham, pozdrawiam
- FruitOffTheWall
sepleniący guzior + łaki, zapowiada sie album roku 
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- LowestQuality
single strasznie słabe, przesłuchałbym guziora na jakiś beatach rashada czy coś
Dodano po 8 minutach 15 sekundach:
on jest normalny że materiał promocyjny z ballantinesem wstawia na album? już myślałem że jakiś fajny świeży projekt dostaniemy a tu 5 tracków już jest znanych i jeszcze 3 skity
zapowiada się najgorszy album w jego dyskografii
Dodano po 8 minutach 15 sekundach:
on jest normalny że materiał promocyjny z ballantinesem wstawia na album? już myślałem że jakiś fajny świeży projekt dostaniemy a tu 5 tracków już jest znanych i jeszcze 3 skity
zapowiada się najgorszy album w jego dyskografii
Mi te brzedkanie siada, fajny klimacik całościowo. Zbędny jedynie numer z Luisem, nie da się typa słuchać.
Kocham, pozdrawiam
Spoko płyta, chyba lepsza niż poprzednia,
ale za to na pewno G > Ekskluzywny Głód
ale za to na pewno G > Ekskluzywny Głód
Single mi nie siadały ale w całości dużo lepiej brzmi, numer z luisem do wyjebania odrazu
- MalkoNTENT
Guzior jak zwykle najlepsze bity najgorsze fity, nawet fajnie na tych oldskulowych bitach siedzi ale całościowo niestety nie urwało.
- Moltisanti
Fajne w sumie, taki newschoolowy oldschool. Ani to nie nudzi ani nie męczy ucha, tak se przyjemnie leci
- gods bidness
Dałem radę przesłuchać 20 sekund intro i sobie przypomniałem, że on tak podśpiewuje cały czas na jedną i tą samą modłę i wyłączyłem.
Piękny album i klimacik, goście tak samo klasa przede wszystkim Kukon (numer sztos) oraz Vito, stawiałem, że będzie to bardzo nijaki produkt, a tutaj bardzo miłe zaskoczenie. można płynąc po melodiach i bitach, jednym słowem rewelka, na pewno jedna z lepszych pozycji w tym roku, Young Igi przy tym wypada, wręcz fatalnie.
Nudy w chuj ten album a guzior zawsze spoko dla mnie był, zawód
Przesłuchałem całe i nie ma tragedii, może kiedyś jeszcze odpalę. Fajne beaty, spoko gry słowne jak to u Guziora, ale treściowo mocno monotematycznie. Fity tragiczne, Louis i Vito jeszcze dawali jakoś radę, ale hip popowy Kuban nudy, lecący na jedno kopyto Kukon już mnie zaczyna wkurwiać bo mam wrażenie że widzę tego białasa na każdej płycie rapowej jaka ostatnio wychodzi, no i jeszcze Kinny Zimmer, tu nie trzeba chyba nic dodawać.
mainstream jest wieśniacki a underground studencki
- marmolad_k2
I tak samo Hałastrę wszędzie wpychają