Guzior - G (2024)
Guzior - G (2024)
Pierwszy singiel
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Re: Guzior - G (2024)
Szkoda, że kuban tylko na refrenie, może by coś nawinął mniej cukierkowego niż u siebie.
Dobrze widzieć trzy zwrotki w końcu, a nie pedalskie dwie.
Dobrze widzieć trzy zwrotki w końcu, a nie pedalskie dwie.
On jeszcze bardziej sepleni niz na poprzedniej płycie?
-
tomeczek2301
Guzik fajnie poskladal
fajny track, ale guzior mógłby się przyłożyć do dykcji bo momentami leży
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Guzior ma u mnie kredyt zaufania, niemniej liczę, że następne single będą lepsze.
Ten jest spoko, ale bez szału.
Ten jest spoko, ale bez szału.
fajne, ale kurwa co on tak sepleni, na nastepnej bedzie juz jak mariusz murzynski
Guzior najlepsze beaty najgorsze featy
-
radioaktywnyodpad
Usłyszeć trzy zwrotki teraz to jak zobaczyć ducha, pięknie poskładane. Kuban to kuban może być, będzie robił Matiemu lepsze zasięgi. Tak, sepleni coraz bardziej niestety.
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
Z tym seplenieniem to mam dwie teorie dragi wieloletni melanż wychodzi po latach lub Guzior master mind specjalnie sepleni żeby zrobić z tego swój znak rozpoznawczy
Swoją drogą lubię to jak Guzior pisze niewymuszone teksty naturalne nawet jak zapierdoli jakimś słownictwem wyższym to nie czuje żenady intelektualizowania się na siłę a wręcz błyskotliwość w doborze słów
Swoją drogą lubię to jak Guzior pisze niewymuszone teksty naturalne nawet jak zapierdoli jakimś słownictwem wyższym to nie czuje żenady intelektualizowania się na siłę a wręcz błyskotliwość w doborze słów
5/255
Ale sepleni

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
A ten image to teraz taki wymagany przy wydawaniu płyty? Bo promocja wygląda bardzo podobnie tak jak u Kubana przy powrocie
Ciężko sie przyzwyczaić do tego seplenienia. Gdyby nie to było by nawet bardzo dobre. Dykcja, kurwa, dobra dykcja to u rapera powinna być podstawa!
-
radioaktywnyodpad
Guzior jeśli to czytasz to zagryź ołówek i powiedz Czy rak trzyma w szczypcach strzęp szczawiu, czy trzy części trzciny. Trzy razy dziennie przez trzy miesiące.
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
Co masz dokładnie na myśli?
Dodano po 3 godzinach 19 minutach 40 sekundach:
Nie jestem jakimś wielkim fanem, ale dobre to jest.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
teeteeries
Gdzieś czytałem, że to przez aparat, ale ile w tym prawdy, to nie wiem.
tragicznie siadła mu ta dykcja, ciekawe czemu tak się stało. mimo to poskładał po szefowsku, byłby świetny numer, ale dograł się Kuban i wszystko spierdolił. jak tak można, luuudzie. 
————
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, 2:44 przez sqlie, łącznie zmieniany 1 raz.
No mam na myśli podejście do Image i estetyki grafik/teledysku.
Te okulary, czapka i cały outfit. Jakbym tylko zobaczył zdjęcie z klipu to od razu bym powiedział, że Ci sami ludzie go ubierali co Kubana.
I jakby nie mam problemu z innym ubiorem raperów. Niech każdy nosi co chce, ale tutaj odczułem że jest to w pewnym sensie kopia premiery płyty Kubana.
Do tego numeru Idealnie by pasował sepleniacz Kosi, rzeczywiście rzuca się to mocno w uszy, Kuban super barwa na wokalu