[Beef] Białas vs White 2115
Re: [Beef] Białas vs White 2115
teraz sam se napisal zwrotki i rozpierdolil wlasnego ghostwritera
i po co mu to bylo tylko kase stracil wczesniej mogl se napisac sam
i po co mu to bylo tylko kase stracil wczesniej mogl se napisac sam
Jeden z najbardziej zenujacych beefow w PLHH
kurwa jeden się sprul do drugiego, i po pół piosenki się zaczęli przepraszać, idźcie w pizdu trzepaki
No ale to nie raper, tylko rockstar, a w rocku można korzystać ghostwriterow, eloFruitOffTheWall pisze: ↑13 maja 2024, 12:06 sam argument białas ze mu pisał zwrotki jest kurwa strzałem w pysk dla wielkiego łajta, wielki kurwa łajcior CAAAALIFORNIA nie umie kawałka napisać albo mu sie nie chce hahahah co za lamus
Zresztą jak mu Białas pisał, to beka ze się przyznaje to pisania tak słabych tekstów

White "odbil wszystkie linijki" najpierw pultajac sie o slabe rozliczenia z wytwornia (pewnie zdziwiony ze jakis procent trzeba bylo oddawac, jak to) ktore sam dobrowolnie podpisal i na ktorych jak widac po domu za 4 banki zle nie wyszedl, po czym w pierwszym dissie dostal gonga z konkretem, ze sam w chuja tnie i nie zaplacil ziomowi obiecanej kwoty (po czym zaraz pokornie poszedl robic przelew). I jeszcze przy okazji wyswietlil sie jako gosc korzystajacy z ghistwritingu bialasa
White wygral xd
- FruitOffTheWall
Jose pisze: ↑13 maja 2024, 12:24No ale to nie raper, tylko rockstar, a w rocku można korzystać ghostwriterow, eloFruitOffTheWall pisze: ↑13 maja 2024, 12:06 sam argument białas ze mu pisał zwrotki jest kurwa strzałem w pysk dla wielkiego łajta, wielki kurwa łajcior CAAAALIFORNIA nie umie kawałka napisać albo mu sie nie chce hahahah co za lamus
Zresztą jak mu Białas pisał, to beka ze się przyznaje to pisania tak słabych tekstów
nie za taki rock rysiek ridel walił kompot
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Dokladnie. To jest wygrana. Nagrac tylko jeden diss na tyle dobry, ze oponent w pierwszej odpowiedzi (ktora wiekszosc uznala za slaba) zapowiada, ze juz wiecej nie odpowie.
Z tego co mnie sluchy doszly, spolecznie nie wszystko z toba jak trzeba, wiec drugiej czesci tlumaczyc nie bede, ale to tez jest oczywistosc. Jezeli mozna wygrac beef, a jednoczesnie zrobic to na tyle delikatnie, zeby nie zrobic sobie z dawnego kumpla kompletnego wroga, tylko dac sobie jeszcze furtke do tego, zeby w przyszlosci bylo miedzy nimi ok, to dla mnie jako czlowieka bylaby sytuacja idealna. Ale zeby zrozumiec takie podejscie trzeba miec troche rozumu i empatii.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2024, 12:37 przez moody, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bunnymen77
Najbardziej w tym wszystkim szokuje mnie, ze w 2024 roku Bialas ma takich slepych wyznawcow.
Ja tam jestem w stanie uwierzyć, że Białas mu napisał zwrotki ogólnie, ale tak naprawdę to White temu zaprzeczył i tyle w temacie jest wiadomo że dwie strony mówią co innego bez żadnego potwierdzenia z innych źródeł, a sranie sie jakby to był jakiś niesamowity argument
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
+1, sprawdziłem działalność użytkownika moody i regularnie propsuje każdy wydany materiał zakatarzonegoBunnymen77 pisze: ↑13 maja 2024, 12:36 Najbardziej w tym wszystkim szokuje mnie, ze w 2024 roku Bialas ma takich slepych wyznawcow.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- Moltisanti
Az sprawdziłem ile ten małolat mlody łajcior najmłodszych ksiaze który był nieświadomym dzieciakiem 5 lat temu ma lat. No i kurwa chlop ma 28 lat a oni z białasem zgodnie uznają ze to jesscze dzieciak 
Ludzie koncza magisterkę w wieku 23 lat a chlop się uczył sznurówki wiązać i dymali go na umowach
Ludzie koncza magisterkę w wieku 23 lat a chlop się uczył sznurówki wiązać i dymali go na umowach
no to jest celowy zabieg sb, tryplowi też robili image na niedojebanego czternastolatka a chłop 17-18 miał
- Moltisanti
No wiadomo, ale jednak mówiąc ze w wieku 23 lat byl nieświadomym dzieciakiem to w zasadzie jakby powiedział że jest cofnięty w rozwoju
i cala ukladanka bialasa w pizdu
Dodano po 37 sekundach:
jazda do spodu z kurwami
jetski pisze: ↑13 maja 2024, 12:14 jebać sb pedałów w ich tęczowe lgbt dupy za zniszczenie muzyki w tym kraju i promowanie pseudo friendly popowego gówno. te bezczelne kurwy zmieniły nazwę labelu, żeby nie padało tam negatywnie brzmiące słowo "maffija". białas powinien być ukamieniowany za bycie wodzem w tworzeniu tego produktu, serdeczny i permamentny chuj mu w dupę jak i całej tej odnodze lewackiej poprawności politycznej. co do dissów to gówno dla julek i oskich nara
+ białas kompromitacja cwela kolejna, wjebane wszystkie beefy, nie licząc niepełnosprawnych z aspiratio
bitewny w chuj raper, a dalej nie wygrał z katarem
- Moltisanti
@chi ziomek zamyka grupkę bo raz ze wkurwia go komercja a dwa ze nic nie dostawali za prowadzenie grupki na fejsbuku, jest wysoko 
- Bunnymen77
Sliwa chyba byl z aspiratio? A wciagnal wtedy bialasa w beefie pieknie. Wlasnie sluchajac tego ostatniego dissu od bialasa, to mialem poczucie, ze chcialby to nawinac na wyjebce jak wtedy sliwka.
no tak, jak się kończą argumenty to trzeba jechać prywatniemoody pisze: ↑13 maja 2024, 12:36 Z tego co mnie sluchy doszly, spolecznie nie wszystko z toba jak trzeba, wiec drugiej czesci tlumaczyc nie bede, ale to tez jest oczywistosc. Jezeli mozna wygrac beef, a jednoczesnie zrobic to na tyle delikatnie, zeby nie zrobic sobie z dawnego kumpla kompletnego wroga, tylko dac sobie jeszcze furtke do tego, zeby w przyszlosci bylo miedzy nimi ok, to dla mnie jako czlowieka bylaby sytuacja idealna. Ale zeby zrozumiec takie podejscie trzeba miec troche rozumu i empatii
z tego co mnie słuchy doszły, jarasz się spoconym typem z permanentnym nieżytem nosa - spłakanym, bo 20paroletni ochlejus nie odwiedził jego córki
biegającym za artystą kombinatorem niczym ratlerek, żeby finalnie nie dostać nawet featu na najnowszym albumie
rozkminiasz jakieś koneksje, gdzie zostawił furtkę, a prawda jest taka, że jedyne co zostawia, to regularną dwójkę na swoich słuchaczach od paru lat
gość jest chodzącym kalkulatorem, parokrotnie jebnął się w obliczeniach, np. biorąc do wytwórni nypley hussey
dla zysku kazał mu grać upośledzonego 13nastolatka - przecież to jest case gypsy rose blanchard, tylko nikt nie zginął
jak cyferki przestały się zgadzać, to wypierdolił małolata na śmietnik i chłopak z bałaganem na strychu siedzi teraz w psychuszce
szkoda kurwa, że wtedy nie miał tej empatii
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
tak, ale ze śliwą to już była 2 runda i oczywiście zjadł białasaBunnymen77 pisze: ↑13 maja 2024, 13:42 Sliwa chyba byl z aspiratio? A wciagnal wtedy bialasa w beefie pieknie. Wlasnie sluchajac tego ostatniego dissu od bialasa, to mialem poczucie, ze chcialby to nawinac na wyjebce jak wtedy sliwka.
- Bunnymen77
Saturn sprawił, że sb maffija ma kolejny przejebany beef na koncie, tym razem na forumku.
Jeszcze niech Lil Konon i Hype się odetną