[Beef] Białas vs White 2115

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
chi

Re: [Beef] Białas vs White 2115

Post autor: chi »

teraz sam se napisal zwrotki i rozpierdolil wlasnego ghostwritera

i po co mu to bylo tylko kase stracil wczesniej mogl se napisac sam
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Jeden z najbardziej zenujacych beefow w PLHH :bowdown: kurwa jeden się sprul do drugiego, i po pół piosenki się zaczęli przepraszać, idźcie w pizdu trzepaki
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

FruitOffTheWall pisze: 13 maja 2024, 12:06 sam argument białas ze mu pisał zwrotki jest kurwa strzałem w pysk dla wielkiego łajta, wielki kurwa łajcior CAAAALIFORNIA nie umie kawałka napisać albo mu sie nie chce hahahah co za lamus
No ale to nie raper, tylko rockstar, a w rocku można korzystać ghostwriterow, elo

Zresztą jak mu Białas pisał, to beka ze się przyznaje to pisania tak słabych tekstów
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
moody

Post autor: moody »

ffeee pisze: 13 maja 2024, 11:45 Wy chyba z chuja spadliście, jeżeli uważacie, że Białas to wygrał :rotfl: White odbił wszystkie linijki i dodatkowo pocisnął boomera a ten się spłakał na balladowym bicie

Teraz Oki powinien się wpierdolić na bit i poskładać tych bitewnych łaków
Obrazek

White "odbil wszystkie linijki" najpierw pultajac sie o slabe rozliczenia z wytwornia (pewnie zdziwiony ze jakis procent trzeba bylo oddawac, jak to) ktore sam dobrowolnie podpisal i na ktorych jak widac po domu za 4 banki zle nie wyszedl, po czym w pierwszym dissie dostal gonga z konkretem, ze sam w chuja tnie i nie zaplacil ziomowi obiecanej kwoty (po czym zaraz pokornie poszedl robic przelew). I jeszcze przy okazji wyswietlil sie jako gosc korzystajacy z ghistwritingu bialasa

White wygral xd
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Jose pisze: 13 maja 2024, 12:24
FruitOffTheWall pisze: 13 maja 2024, 12:06 sam argument białas ze mu pisał zwrotki jest kurwa strzałem w pysk dla wielkiego łajta, wielki kurwa łajcior CAAAALIFORNIA nie umie kawałka napisać albo mu sie nie chce hahahah co za lamus
No ale to nie raper, tylko rockstar, a w rocku można korzystać ghostwriterow, elo

Zresztą jak mu Białas pisał, to beka ze się przyznaje to pisania tak słabych tekstów
:D

nie za taki rock rysiek ridel walił kompot
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
moody

Post autor: moody »

saturn pisze: 13 maja 2024, 11:46
moody pisze: 13 maja 2024, 11:22 Beef wygrany, a moze jeszcze kumpla odzyska jak white wytrzezwieje, zadzwoni i przeprosi
Wygrał, bo wypuścił JEDEN diss, a potem nawinął, że jednak nie i może "odzyska kumpla" :bowdown:

Zmieńcie w nazwie tematu [beef] na [rimming]
Dokladnie. To jest wygrana. Nagrac tylko jeden diss na tyle dobry, ze oponent w pierwszej odpowiedzi (ktora wiekszosc uznala za slaba) zapowiada, ze juz wiecej nie odpowie.

Z tego co mnie sluchy doszly, spolecznie nie wszystko z toba jak trzeba, wiec drugiej czesci tlumaczyc nie bede, ale to tez jest oczywistosc. Jezeli mozna wygrac beef, a jednoczesnie zrobic to na tyle delikatnie, zeby nie zrobic sobie z dawnego kumpla kompletnego wroga, tylko dac sobie jeszcze furtke do tego, zeby w przyszlosci bylo miedzy nimi ok, to dla mnie jako czlowieka bylaby sytuacja idealna. Ale zeby zrozumiec takie podejscie trzeba miec troche rozumu i empatii.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2024, 12:37 przez moody, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Najbardziej w tym wszystkim szokuje mnie, ze w 2024 roku Bialas ma takich slepych wyznawcow.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Ja tam jestem w stanie uwierzyć, że Białas mu napisał zwrotki ogólnie, ale tak naprawdę to White temu zaprzeczył i tyle w temacie jest wiadomo że dwie strony mówią co innego bez żadnego potwierdzenia z innych źródeł, a sranie sie jakby to był jakiś niesamowity argument
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Bunnymen77 pisze: 13 maja 2024, 12:36 Najbardziej w tym wszystkim szokuje mnie, ze w 2024 roku Bialas ma takich slepych wyznawcow.
+1, sprawdziłem działalność użytkownika moody i regularnie propsuje każdy wydany materiał zakatarzonego :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Az sprawdziłem ile ten małolat mlody łajcior najmłodszych ksiaze który był nieświadomym dzieciakiem 5 lat temu ma lat. No i kurwa chlop ma 28 lat a oni z białasem zgodnie uznają ze to jesscze dzieciak :lol:

Ludzie koncza magisterkę w wieku 23 lat a chlop się uczył sznurówki wiązać i dymali go na umowach
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
2do5

Post autor: 2do5 »

no to jest celowy zabieg sb, tryplowi też robili image na niedojebanego czternastolatka a chłop 17-18 miał
Awatar użytkownika
Moltisanti

No wiadomo, ale jednak mówiąc ze w wieku 23 lat byl nieświadomym dzieciakiem to w zasadzie jakby powiedział że jest cofnięty w rozwoju
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
chi

Post autor: chi »

i cala ukladanka bialasa w pizdu

Dodano po 37 sekundach:
jazda do spodu z kurwami
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

jetski pisze: 13 maja 2024, 12:14 jebać sb pedałów w ich tęczowe lgbt dupy za zniszczenie muzyki w tym kraju i promowanie pseudo friendly popowego gówno. te bezczelne kurwy zmieniły nazwę labelu, żeby nie padało tam negatywnie brzmiące słowo "maffija". białas powinien być ukamieniowany za bycie wodzem w tworzeniu tego produktu, serdeczny i permamentny chuj mu w dupę jak i całej tej odnodze lewackiej poprawności politycznej. co do dissów to gówno dla julek i oskich nara

+ białas kompromitacja cwela kolejna, wjebane wszystkie beefy, nie licząc niepełnosprawnych z aspiratio :lol:
bitewny w chuj raper, a dalej nie wygrał z katarem
Awatar użytkownika
Moltisanti

@chi ziomek zamyka grupkę bo raz ze wkurwia go komercja a dwa ze nic nie dostawali za prowadzenie grupki na fejsbuku, jest wysoko :lol:
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Sliwa chyba byl z aspiratio? A wciagnal wtedy bialasa w beefie pieknie. Wlasnie sluchajac tego ostatniego dissu od bialasa, to mialem poczucie, ze chcialby to nawinac na wyjebce jak wtedy sliwka.
Awatar użytkownika
saturn

Post autor: saturn »

moody pisze: 13 maja 2024, 12:36 Z tego co mnie sluchy doszly, spolecznie nie wszystko z toba jak trzeba, wiec drugiej czesci tlumaczyc nie bede, ale to tez jest oczywistosc. Jezeli mozna wygrac beef, a jednoczesnie zrobic to na tyle delikatnie, zeby nie zrobic sobie z dawnego kumpla kompletnego wroga, tylko dac sobie jeszcze furtke do tego, zeby w przyszlosci bylo miedzy nimi ok, to dla mnie jako czlowieka bylaby sytuacja idealna. Ale zeby zrozumiec takie podejscie trzeba miec troche rozumu i empatii
no tak, jak się kończą argumenty to trzeba jechać prywatnie :bag:

z tego co mnie słuchy doszły, jarasz się spoconym typem z permanentnym nieżytem nosa - spłakanym, bo 20paroletni ochlejus nie odwiedził jego córki
biegającym za artystą kombinatorem niczym ratlerek, żeby finalnie nie dostać nawet featu na najnowszym albumie
rozkminiasz jakieś koneksje, gdzie zostawił furtkę, a prawda jest taka, że jedyne co zostawia, to regularną dwójkę na swoich słuchaczach od paru lat
gość jest chodzącym kalkulatorem, parokrotnie jebnął się w obliczeniach, np. biorąc do wytwórni nypley hussey
dla zysku kazał mu grać upośledzonego 13nastolatka - przecież to jest case gypsy rose blanchard, tylko nikt nie zginął
jak cyferki przestały się zgadzać, to wypierdolił małolata na śmietnik i chłopak z bałaganem na strychu siedzi teraz w psychuszce
szkoda kurwa, że wtedy nie miał tej empatii
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
2do5

Post autor: 2do5 »

Bunnymen77 pisze: 13 maja 2024, 13:42 Sliwa chyba byl z aspiratio? A wciagnal wtedy bialasa w beefie pieknie. Wlasnie sluchajac tego ostatniego dissu od bialasa, to mialem poczucie, ze chcialby to nawinac na wyjebce jak wtedy sliwka.
tak, ale ze śliwą to już była 2 runda i oczywiście zjadł białasa
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Saturn sprawił, że sb maffija ma kolejny przejebany beef na koncie, tym razem na forumku.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

chi pisze: 13 maja 2024, 13:26

i cala ukladanka bialasa w pizdu

Dodano po 37 sekundach:
jazda do spodu z kurwami
Jeszcze niech Lil Konon i Hype się odetną
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
ODPOWIEDZ