Bonson
Re: Bonson
Nie wiem czemu ale mi sie ten numer przypomniał jak puściłem se ten wyżej, Bonsik piękna zwrotka
Ale no od jakiegos czasu juz Bons wyglądał trochę na sfrustrowanego że nie robi takich liczb, co zresztą sam potwierdził w "Wariacie", więc pęknie trochę pękło
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- FruitOffTheWall
offtop ale huj
kurwa zelo ptp mogł lekko fajnego legala jebnąć, człowiek refren jak na tamte lata i muzykalny nawet
kurwa zelo ptp mogł lekko fajnego legala jebnąć, człowiek refren jak na tamte lata i muzykalny nawet
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
No ostatnio mi gdzieś mignęły fotki, że Matek w studio siedzi i robi jakiś materiał z TKZetorem i tak pomyślałem, że szkoda, że ich drogi się rozeszły bo na Gruz Braders przecież Bons miał zajebistą formę. Z KPSN tak samo, ehh
MalinowyJogurt 2
Nie udawajmy, że Matek to dobry producent. Dobry chłopak, ale bity czerstwe jak dwutygodniowy chleb. Producencka to podsumowała.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
@loco No mi się właśnie te projekty Bonsona z Matkiem bardzo podobały i do dzisiaj lubię te albumy, tak samo Orzeu/Matek czy kilka bitów na Linii Obrony u Tymiego i Roki, z tym, że im starszy projekt tym z reguły fajniejsze bity. Płyta producencka oprócz dosłownie 2-3 kawałków poszła u mnie do zapomnienia, do teraz chyba jedynie utwór Player Unknow poleci i to z Piekielnym
MalinowyJogurt 2
Jasne, kilka fajnych produkcji się trafi, ale jak dla mnie to kropla w morzu. Na trzy albumy ze trzy bity fajne
Przeniosłem trochę ostatnich postów (dot. aferki z Rap Stage Tour) do nowego tematu: viewtopic.php?t=10899
standardowo już na gościnkach Bonson dobrze leci
- marmolad_k2
Więcej takich zwrotek, mniej wysrywów pod postami 
Czasem odnoszę wrażenie, że Bonson to taki Nicolas Cage polskiego rapu, jeśli chodzi o dobór nagrywek
cztery żubry i dwie kurwy