Rap Stage Tour
Re: Bonson
a to prawda, że trasę już odwołali? xD
aa dobra widzę, że Bons też właśnie to wrzucił
Kocham, pozdrawiam
Props bonson lepiej niż rychu
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Skoro wkurwienie narasta, to może by wydzwonił KPSN'a o jakieś bity, a nie tylko barbery i jebanie po siurkowskim na insta :/
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
-
teeteeries
Trasa odwołana. Przychodzą już maile z informacją o procedurze zwrotu kasy.
Beka z degenerata brudnopisa
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
niuskultonowytruskul
polski raper: jebać zazdrość, zawiść i tu tego
też polski raper: hehe trasa im nie poszła, dobrze jebać ich xd
też polski raper: hehe trasa im nie poszła, dobrze jebać ich xd
on chyba z wszystkimi producentami pokłócony w takim razie
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
- scam_sakawa
+1
za część twórczości szacun, ale mieć 30 lat i być dalej degeneratem życiowym przećpanym to beka
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Kopie stories Bonsona żeby nie przepadly:

Spoiler

Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
a jaki jest w ogóle powód odwołania reszty trasy? Nikt na to nie chodził?
Nie ma oficjalnego oświadczenia od Yurkoskiego, ale mogę podejrzewać że słaba sprzedaż biletów w większości terminów wychodziło że miały odbyć się w niedzielę przykładowo Gdańsk czy Poznań. Plus może wyszedł jakiś kwas pomiędzy ekipą a Yurkiem podczas koncertów w WWA i Krakowie.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
- FruitOffTheWall
dobrze bonson jazda
jurkoski to jakiś biznesmen kurde faja
jurkoski to jakiś biznesmen kurde faja
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
haha beka, patrzcie jaki jestem groźny i jakie mam tatuaże, a typ przeżywa to od miesiąca jak dupa pierwsze rozstanie. jakby istniało dalej gadu gadu jeszcze by se coś w opisie ustawił
no ale prawda jest taka, że w najbardziej żałosny sposób rozpadają się grupy ziomków, którzy najwięcej pierdolą o trzymaniu się z ziomkami i sztywnych braterskich zasadach, a potem przychodzi co do czego i stare chłopy piorą prywatę w oświadczeniach w internecie
Dodano po 2 minutach 10 sekundach:
a co do stypy i 30 osób na koncertach to nie wiem czego on się spodziewał, jak z nim byłoby z 50. cały ten lineup przejrzany na szybko robi truskul do machania na dwa wystawioną ręką w bluzie molesta ewenement.
no ale prawda jest taka, że w najbardziej żałosny sposób rozpadają się grupy ziomków, którzy najwięcej pierdolą o trzymaniu się z ziomkami i sztywnych braterskich zasadach, a potem przychodzi co do czego i stare chłopy piorą prywatę w oświadczeniach w internecie
Dodano po 2 minutach 10 sekundach:
a co do stypy i 30 osób na koncertach to nie wiem czego on się spodziewał, jak z nim byłoby z 50. cały ten lineup przejrzany na szybko robi truskul do machania na dwa wystawioną ręką w bluzie molesta ewenement.
Ale tu też coś z biletami nie tak było. Ja kupiłem dwa za 190 zł jakiś czas temu, a ostatnio sprawdzałem i jakaś drożyzna ok 250 zł za dwie sztuki. Nie zagłębiałem się, ale to jakieś tury musiały być, czy coś. Dziwne to jeśli frekwencja była do dupy. Masz problem z zapełnieniem klubu, a ceny podnosisz?