Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
pięknie tu dał
- Korben Dallas
Coś pięknego, od tamtego czasu nie istnieje dla mnie Raków Częstochowa, tylko Raków Piździaków 
Anybody else want to negotiate?
Ale tak całkiem serio, to też nie rozumiem tego jaranka tym, że polskie kluby jakoś radzą sobie w Lidze Konferencji. Przecież ten puchar po to powstały, żeby takie kluby sobie właśnie w nim radziły. Jak byliśmy za chujowo na LM i LE, tak jesteśmy, tu totalnie nie ma progresu żadnego, tylko ktoś stworzył takie rozgrywki, że nie musi go być, a i tak wiosną można pograć w Europie.
Albo jak Legia wygrywa z Villą bez Watkinsa, który jest najlepszym strzelcem, Diaby’ego który wówczas był kotem, bez Douglasa, który jest kandydatem do 11 sezonu i innych kurwa Garethów Barrych, Agbonlahorów, czy Christianów Benteke, to nawet nie próbuj deprecjonować, bo będzie, że marudzisz i boli cię sukces wielkiej Legii. Trzecia siła w Anglii (wtedy) i chuj. A, że bez 7 piłkarzy z pierwszej 11 to już nie ważne.
Ps. Jak Lech walił Villareal, to tam nawet gość z Villareal B grał, więc też elegancko
Albo jak Legia wygrywa z Villą bez Watkinsa, który jest najlepszym strzelcem, Diaby’ego który wówczas był kotem, bez Douglasa, który jest kandydatem do 11 sezonu i innych kurwa Garethów Barrych, Agbonlahorów, czy Christianów Benteke, to nawet nie próbuj deprecjonować, bo będzie, że marudzisz i boli cię sukces wielkiej Legii. Trzecia siła w Anglii (wtedy) i chuj. A, że bez 7 piłkarzy z pierwszej 11 to już nie ważne.
Ps. Jak Lech walił Villareal, to tam nawet gość z Villareal B grał, więc też elegancko
a ogladales ten mecz legii z villa? brzmisz jakbys nie ogladal
jeden z najlepszych historycznie meczow polskich druzyn w europejskich pucharach ale wiadomo gowno warte zwyciestwo bez olego watkinsa
jeden z najlepszych historycznie meczow polskich druzyn w europejskich pucharach ale wiadomo gowno warte zwyciestwo bez olego watkinsa
No fajnie sobie grali, ale w sumie w czym to tak wiele lepsze niz 3:0 leszka z villarrealem rok wczesniej, troche te spusty imo za mocne, no i ranga pucharu tez nagle wzrosla w oczach wojtków kowalczyków z pucharu biedronki do powaznych rozgrywek
No i o czyms to tez swiadczy, ze AV jest w cwiercfinale, jednak trudniej dac dobry mecz/dwumecz w fazie pucharowej gdy się faktycznie gra o awans, niż w grupie mając margines błędu ale juz się zamykam
No i o czyms to tez swiadczy, ze AV jest w cwiercfinale, jednak trudniej dac dobry mecz/dwumecz w fazie pucharowej gdy się faktycznie gra o awans, niż w grupie mając margines błędu ale juz się zamykam
villareal mniejsza ranga
btw
Dodano po 7 minutach 54 sekundach:
btw
Dodano po 7 minutach 54 sekundach:
dobra bakan udajmy ze nie napisales posta wyzej i wybaczamy kazdy kiedys przyknurzyk
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2024, 8:50 przez pardon, łącznie zmieniany 1 raz.
Zwłaszcza że to naciągana narracja z tym, że siedmiu nie grało, bo z takich co prawie w ogóle nie grają to był tylko Chambers od początku (ewentualnie Llenglet), reszta to raczej podstawowi gracze a i Watkins, Diaby czy Luiz grali ponad 30 min w tym meczu.
Nie oglądałem, bo nie mam czasu na śledzenie rozgrywek 3 rangi w Europie, na który zespoły z top5 wystawiają rezerwowych.
Nie wypowiadam się na temat samego meczu, tylko rangi pucharu. Zresztą jakby Villa wyszła pierwszym garniturem, to raczej nie byłoby co wspominać.
Cash, Torres, Douglas Luiz, Diaby, Watkins - oni zagrali w pierwszym składzie z Palace chwilę wcześniej, a Legią nie.
Faktycznie 5, a nie 7(tylu chyba w Lech-Villareal), ale wśród nich najlepszy CB, najlepszy pomocnik, najlepszy strzelec + Diaby, który wtedy wyglądał jak piłkarz na 11 sezonu PL.
Emery dał odpocząć trzonowi zespołu i przegrał mecz. Wielka Legia.
ok, ale co z tego wynika w ogóle, po co o tym piszesz, jaki masz w tym cel. bo sam fakt, że wszedłeś sobie walczyć z własnoręcznie postawionym chochołem i dokonałeś namedroppingu piłkarzy aston villi wraz z niemniej imponującym pokazem podstawowej arytmetyki mnie jakoś nie przekonuje
No przeczytaj moje posty jeszcze raz, tym razem w skupieniu, to wtedy załapiesz.
spokojnie poczekam na wyjaśnienie tematu w kolejnym odcinku Ale Bramy
@Bakan kiedy nowy odcinek twojego programu?
@up wyprzedził
@up wyprzedził
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
mecz Legia vs Villa top 3 występów pl drużyn w europejskich pucharach ever jak the wire top 3 seriali ever
siemano, nie mam czasu na oglądanie 3 ligi w Europie ale będę pisał o meczach (których nie widziałem) i wyraże opinie o nim (choć go nie widziałem) na forum hiphop, czym sie jaracie biedaki
Pominales, ze wraz z powstaniem LKE, LE się zmniejszyla z 48 do 32 druzyn. A i tak Legia i Rakow potrafily sie tam dostac wiec jak zero progresu po kilku latach bez grupy pucharow?
Influencer.
Ale ty nie rozumiesz, że tu nie chodzi o jeden konkretny mecz, tylko o całokształt rozgrywek, które istnieją od niedawna i które stworzone są właśnie po to, żeby taka Legia mogła gdzieś pokopać? Jeśli nie kibicuję Legii, to na chuj mam oglądać mecz, w którym Aston Villa wystawia 5 rezerwowych, skoro mogę obejrzeć taki, w którym grają pierwszym składem? To, że na Crystal Palace wychodzi mocniejszy skład niż na Legię, o czymś chyba świadczy.
No ok. Tu zgoda. Z tym, że zero progresu to przesadziłem, bo z polską piłką klubową jest lepiej, niż było, ale nie motywowałbym tego argumentem graniem w LKE, tylko jeśli już to w LE i generalnie tym, że kluby z Ekstraklasy są w większości mądrzej zarządzane. No, ale racja, postęp jakiś tam jest.
Ps. Pierwszą edycję LKE wygrała Roma, która skończyła ligowy sezon na 6 miejscu, drugą West Ham, z miejsca 8. Pozdrawiam
Mati Święcicki wypożyczony z Eleven do TVP na Euro 2024.
I bardzo kurwa dobrze
-
Bisclavret
Super sprawa i fajnie że masowy odbiorca będzie mógł zobaczyć jak dobry może być komentarz
- ebismolarek
Fajen ale dajcie Sebe Chabiniaka do pary