Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
497
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 674

Awatar użytkownika
JVCORE

Re: Belmondo

Post autor: JVCORE »

oldschool pisze: 10 paź 2019, 0:59 Przypominam jeszcze klasyk od Belmondo:

Czemu ja tego wcześniej nie widziałem :lol:
#freefromage

GVMBLER
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

:lol: :roll:
Ostatnio zmieniony 12 paź 2019, 10:55 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
KolektywneOswiecenie

Post autor: KolektywneOswiecenie »

Wątek ten, oprócz wartości rozrywkowej, wniósł do mego życia również wartość edukacyjną. Dzięki niemu obejrzałem ciekawy dokument o grupie artystycznej Totart, zapoznałem się z radosną twórczością malarki Eleonory i zdążyłem się poważnie zakochać w Zuzannie Bartoszek (Myślicie, że GSP dałby radę odjebać jej chłopaka?).
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333

- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

:rotfl: :(
Ostatnio zmieniony 12 paź 2019, 10:55 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
andrzej

Post autor: andrzej »

@up jak najszybciej.
Widzieliście nagranie jak belmondziak obejmuje rafalale ?
https://www.youtube.com/watch?v=lQd-4bG ... e=youtu.be
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

:oops:
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

nagrywany z kazdej strony posrane te filmiki :bag:
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
andrzej

^typowo, nie wiem w jakim trzeba być stanie żeby pozwolić się tak nagrywac tym bardziej że nie miały ukitranego gopro miedzy jajami
Awatar użytkownika
KolektywneOswiecenie

gods bidness pisze: 10 paź 2019, 8:34 Owszem dla beki. Właściwie to nie bardzo czaję jak inaczej można słuchać rapera, którego definiuje wers "halko wpada twoja dupa po jebanko".
Wbrew pozorom, to wcale nie jest taki bekowy wers. Pokazuje on dramat wielu związków, w których ludzie mimo walących się ścian, udają, że wszystko jest w porządku, a zdezorientowana niewiasta ślepo szuka ciepła w brudnej, czysto zwierzęcej "miłości fizycznej". Ale może to i bekowe, w końcu jak powiedział wielki człowiek Winicjusz - komedia to tragedia plus czas.

Awatar użytkownika
RW0

Post autor: RW0 »

Spoiler
Obrazek

Co tu się odpierdala. Top 1 anime crossover

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tacocabana

Post autor: tacocabana »

wtf :lol: :lol:
j6k
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

KolektywneOswiecenie pisze: 10 paź 2019, 9:11
gods bidness pisze: 10 paź 2019, 8:34 Owszem dla beki. Właściwie to nie bardzo czaję jak inaczej można słuchać rapera, którego definiuje wers "halko wpada twoja dupa po jebanko".
Wbrew pozorom, to wcale nie jest taki bekowy wers. Pokazuje on dramat wielu związków, w których ludzie mimo walących się ścian, udają, że wszystko jest w porządku, a zdezorientowana niewiasta ślepo szuka ciepła w brudnej, czysto zwierzęcej "miłości fizycznej". Ale może to i bekowe, w końcu jak powiedział wielki człowiek Winicjusz - komedia to tragedia plus czas.
XDDDDD
powinieneś zostac polonistą
Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 9:22 przez efzet, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
andrzej

Ktory to juz bedzie odcinek serialu pt. M jak Mobbyn ?
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Wpis kontrolny, Belmondo obejmuje Rafała, wkracza Zbychu Stonoga, wierzę w rozwój sytuacji.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

KolektywneOswiecenie pisze: 10 paź 2019, 8:40 Wątek ten, oprócz wartości rozrywkowej, wniósł do mego życia również wartość edukacyjną. Dzięki niemu obejrzałem ciekawy dokument o grupie artystycznej Totart
Mówisz o "Totart czyli odzyskiwanie rozumu"? Można to skądś ściągnąć albo zobaczyć za darmo? Od dawna poluję na ten film...
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Totart czyli odzyskiwanie rozumu wpisałem w google, ale nie wiem czy to jest to

https://ninateka.pl/film/totart-czyli-o ... osz-paduch
Duben

Post autor: Duben »

Zbychu doświadczony epizodem więziennym na pewno wie, że młody dżi nie potrzebuje teraz żadnego incydentu, czyż nie?
Ostatnio zmieniony 05 maja 2021, 23:45 przez Duben, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
KolektywneOswiecenie

KRZYSZTOF pisze: 10 paź 2019, 9:31 Totart czyli odzyskiwanie rozumu wpisałem w google, ale nie wiem czy to jest to

https://ninateka.pl/film/totart-czyli-o ... osz-paduch
Owszem, jest streaming, tutaj. Na stronie jest dużo więcej wartościowego kontentu, polecam sobie przejrzeć w wolnym czasie, ogólnie takie miejsca to rajskie wysepki na morzu internetowego ścieku.

Edit: Nie dość, że odpowiedziałem nie tej osobie co trzeba, to pominąłem odpowiedź na zadane przez właściwego autora pytanie, mimo wszystko zostawiam mój post.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 9:45 przez KolektywneOswiecenie, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Haha, kolejny dzień, kolejna drama, kolejne plot twisty, kolejna postać z szerokopojetego polskiego przemysłu rozrywkowego wkracza do akcji.

Nie wiem jakim torem ta przygoda się toczy w innych równoległych rzeczywistościach ale tutaj czuje się jakbyśmy byli w jakimś sandboxie i ktoś sie dorwał do silnika gry i przez konsole spawnuje randomowe postacie z innych gier twórców żeby tylko sprawdzić jaka między nimi zajdzie interakcja bo nikt nigdy nie przewidział że ktoś będzie na tyle pojebany żeby w ogóle chcieć zobaczyć ich agitacje na pewnej płaszczyźnie

Props
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
Holden

Post autor: Holden »

KillerCroc pisze: 10 paź 2019, 9:45 Haha, kolejny dzień, kolejna drama, kolejne plot twisty, kolejna postać z szerokopojetego polskiego przemysłu rozrywkowego wkracza do akcji.

Nie wiem jakim torem ta przygoda się toczy w innych równoległych rzeczywistościach ale tutaj czuje się jakbyśmy byli w jakimś sandboxie i ktoś sie dorwał do silnika gry i przez konsole spawnuje randomowe postacie z innych gier twórców żeby tylko sprawdzić jaka między nimi zajdzie interakcja bo nikt nigdy nie przewidział że ktoś będzie na tyle pojebany żeby w ogóle chcieć zobaczyć ich agitacje na pewnej płaszczyźnie

Props
Dobra nie zesraj się, na chuj te posty nic nie wnoszące którym trzeba poświęcić 30 sekund swojego cennego życia, jakieś " :lol: " to ja rozumiem ale to :roll:
ODPOWIEDZ