Czemu ja tego wcześniej nie widziałem
Belmondo
- gods bidness
- KolektywneOswiecenie
Re: Belmondo
Wątek ten, oprócz wartości rozrywkowej, wniósł do mego życia również wartość edukacyjną. Dzięki niemu obejrzałem ciekawy dokument o grupie artystycznej Totart, zapoznałem się z radosną twórczością malarki Eleonory i zdążyłem się poważnie zakochać w Zuzannie Bartoszek (Myślicie, że GSP dałby radę odjebać jej chłopaka?).
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- gods bidness
@up jak najszybciej.
Widzieliście nagranie jak belmondziak obejmuje rafalale ?
https://www.youtube.com/watch?v=lQd-4bG ... e=youtu.be
Widzieliście nagranie jak belmondziak obejmuje rafalale ?
https://www.youtube.com/watch?v=lQd-4bG ... e=youtu.be
nagrywany z kazdej strony posrane te filmiki 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
^typowo, nie wiem w jakim trzeba być stanie żeby pozwolić się tak nagrywac tym bardziej że nie miały ukitranego gopro miedzy jajami
- KolektywneOswiecenie
Wbrew pozorom, to wcale nie jest taki bekowy wers. Pokazuje on dramat wielu związków, w których ludzie mimo walących się ścian, udają, że wszystko jest w porządku, a zdezorientowana niewiasta ślepo szuka ciepła w brudnej, czysto zwierzęcej "miłości fizycznej". Ale może to i bekowe, w końcu jak powiedział wielki człowiek Winicjusz - komedia to tragedia plus czas.gods bidness pisze: ↑10 paź 2019, 8:34 Owszem dla beki. Właściwie to nie bardzo czaję jak inaczej można słuchać rapera, którego definiuje wers "halko wpada twoja dupa po jebanko".
Spoiler

Co tu się odpierdala. Top 1 anime crossover
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
XDDDDDKolektywneOswiecenie pisze: ↑10 paź 2019, 9:11Wbrew pozorom, to wcale nie jest taki bekowy wers. Pokazuje on dramat wielu związków, w których ludzie mimo walących się ścian, udają, że wszystko jest w porządku, a zdezorientowana niewiasta ślepo szuka ciepła w brudnej, czysto zwierzęcej "miłości fizycznej". Ale może to i bekowe, w końcu jak powiedział wielki człowiek Winicjusz - komedia to tragedia plus czas.gods bidness pisze: ↑10 paź 2019, 8:34 Owszem dla beki. Właściwie to nie bardzo czaję jak inaczej można słuchać rapera, którego definiuje wers "halko wpada twoja dupa po jebanko".
powinieneś zostac polonistą
Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 9:22 przez efzet, łącznie zmieniany 1 raz.

Ktory to juz bedzie odcinek serialu pt. M jak Mobbyn ?
Wpis kontrolny, Belmondo obejmuje Rafała, wkracza Zbychu Stonoga, wierzę w rozwój sytuacji.
Mówisz o "Totart czyli odzyskiwanie rozumu"? Można to skądś ściągnąć albo zobaczyć za darmo? Od dawna poluję na ten film...KolektywneOswiecenie pisze: ↑10 paź 2019, 8:40 Wątek ten, oprócz wartości rozrywkowej, wniósł do mego życia również wartość edukacyjną. Dzięki niemu obejrzałem ciekawy dokument o grupie artystycznej Totart
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
Totart czyli odzyskiwanie rozumu wpisałem w google, ale nie wiem czy to jest to
https://ninateka.pl/film/totart-czyli-o ... osz-paduch
Zbychu doświadczony epizodem więziennym na pewno wie, że młody dżi nie potrzebuje teraz żadnego incydentu, czyż nie?
Ostatnio zmieniony 05 maja 2021, 23:45 przez Duben, łącznie zmieniany 1 raz.
- KolektywneOswiecenie
Owszem, jest streaming, tutaj. Na stronie jest dużo więcej wartościowego kontentu, polecam sobie przejrzeć w wolnym czasie, ogólnie takie miejsca to rajskie wysepki na morzu internetowego ścieku.KRZYSZTOF pisze: ↑10 paź 2019, 9:31 Totart czyli odzyskiwanie rozumu wpisałem w google, ale nie wiem czy to jest to
Edit: Nie dość, że odpowiedziałem nie tej osobie co trzeba, to pominąłem odpowiedź na zadane przez właściwego autora pytanie, mimo wszystko zostawiam mój post.
Ostatnio zmieniony 10 paź 2019, 9:45 przez KolektywneOswiecenie, łącznie zmieniany 1 raz.
- KillerCroc
Haha, kolejny dzień, kolejna drama, kolejne plot twisty, kolejna postać z szerokopojetego polskiego przemysłu rozrywkowego wkracza do akcji.
Nie wiem jakim torem ta przygoda się toczy w innych równoległych rzeczywistościach ale tutaj czuje się jakbyśmy byli w jakimś sandboxie i ktoś sie dorwał do silnika gry i przez konsole spawnuje randomowe postacie z innych gier twórców żeby tylko sprawdzić jaka między nimi zajdzie interakcja bo nikt nigdy nie przewidział że ktoś będzie na tyle pojebany żeby w ogóle chcieć zobaczyć ich agitacje na pewnej płaszczyźnie
Props
Nie wiem jakim torem ta przygoda się toczy w innych równoległych rzeczywistościach ale tutaj czuje się jakbyśmy byli w jakimś sandboxie i ktoś sie dorwał do silnika gry i przez konsole spawnuje randomowe postacie z innych gier twórców żeby tylko sprawdzić jaka między nimi zajdzie interakcja bo nikt nigdy nie przewidział że ktoś będzie na tyle pojebany żeby w ogóle chcieć zobaczyć ich agitacje na pewnej płaszczyźnie
Props
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Dobra nie zesraj się, na chuj te posty nic nie wnoszące którym trzeba poświęcić 30 sekund swojego cennego życia, jakieś "KillerCroc pisze: ↑10 paź 2019, 9:45 Haha, kolejny dzień, kolejna drama, kolejne plot twisty, kolejna postać z szerokopojetego polskiego przemysłu rozrywkowego wkracza do akcji.
Props