Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
złodziei nie toleruję, dla belmonda zrobiłem wyjątek bo jest złotym dzieckiem
a jak wiadomo wyjątki potwierdzają regułę (pozdro) więc ogólnie z natury złodziei nie darzę sympatią
a jak wiadomo wyjątki potwierdzają regułę (pozdro) więc ogólnie z natury złodziei nie darzę sympatią
- maly mefedronik
ale naprawdę twierdzisz, że mes nie nagrał dobrego kawałka, oddzielając to jaki tam jest w życiu i te wszystkie ideologie?
#PRAY4BELMONDO
Nie no, starego Mesa lubię, a i w tym dziesięcioleciu nagrał kilka dobrych rzeczy, po prostu go nie trawię i tej jego maniery, mój foruming to hiperbola i lekkie prowo, jak z tym, żeby głosować na PiS
Obczaj jakieś wywiady z nim, polecam ten u Flinta dla cgmu
Typ ma łeb na karku, kompletnie nikogo nie gra, wydaje się być ziomkiem naturalnym w 100% i ja mu wierzę, gość budzi moje zaufanie, no i do tego wszystkiego ma pokaźną wiedzę hiphopową, za co ma duży plusik u mnie
Nie wiem, nie byłem na koncercie, ale wątpię. Rogal brał go 2 razy na feata, a raczej pizd Rogal nie zaprasza na featuringi
Sariusa zaprosił. Chyba, że to ten wyjątek, który potwierdza regułę 
Kobik okropnie nudny raper w dodatku z chujową manierą głosu (jak każdy w BOR)
Kobik okropnie nudny raper w dodatku z chujową manierą głosu (jak każdy w BOR)
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 20:17 przez WHITE, łącznie zmieniany 1 raz.
Influencer.
- przedszkolanek
generalnie mało kontrowersyjne te wasze kontrowersje, to może zacznę:
Bedoes 21(15) to polski Savage 21, a Kubi Producent jest jego Metro Boominem
- maly mefedronik
Kurcze, jakoś zawsze zawsze omijałem Bedoesa, bo kojarzył mi się Solarami Białasami, ale mówicie że warto?
#PRAY4BELMONDO
O kurwaaaaaaaaa, zdecydowanie za wysoki lot, bez jaj. To nawet nie jest śmieszne.przedszkolanek pisze: ↑09 paź 2019, 20:44 generalnie mało kontrowersyjne te wasze kontrowersje, to może zacznę:
[mention]maly mefedronik[/mention] AŚMZ warto, mam mieszane uczucia, ale nie żałuję. Po przehajpowanym Gustawie się skończył.
Influencer.
kontrowersyjna opinia:
najlepszy rok w polskim rapie to zdecydowanie 2016
najlepszy rok w polskim rapie to zdecydowanie 2016
- przedszkolanek
uzasadnij
ja rozumiem h&m Haram Masari P8M I RG ale to chyba tyle dobrego rapu, który się obronił
ja rozumiem h&m Haram Masari P8M I RG ale to chyba tyle dobrego rapu, który się obronił
chyba na tym polega ten temat c'nie
Spoiler
na poważnie bym nie porównywał borysa do savaga jbc, kubiego do metro chyba też, chociaż podobieństw jest więcej
HEWRAMABYN
nic więcej dodawać nie zamierzam, za bardzo mi wtedy wryło się w baniak to brzmienie, dla mnie to było jebane objawienie
nic więcej dodawać nie zamierzam, za bardzo mi wtedy wryło się w baniak to brzmienie, dla mnie to było jebane objawienie
niemaly mefedronik pisze: ↑09 paź 2019, 20:45 Kurcze, jakoś zawsze zawsze omijałem Bedoesa, bo kojarzył mi się Solarami Białasami, ale mówicie że warto?
-
frontkick
Przeczytałem właśnie wypowiedź użytkownika piernikowyskoczek o tym że płyta Taconafide to mixtape i moim zdaniem taki a nie inny bit do "Kryptowalut" to jest umyślna akcja mająca na celu wywołanie jeszcze większego szumu. Taco nawet wspomina Laneza na płycie więc jak miałby nie znać Litty
-
kroldzielnicy
Szkoda, ze kobik to zwykła parowa, podpierdalajaca kawałki od murzynów, tfu
- maly mefedronik
o to mi umkneło. można prosić o uzasadnienie?
#PRAY4BELMONDO
- przedszkolanek
oczywiście że tak, dlatego mam opory przed nazywaniem polskich producentów złodziejami, bo pewnie niejednokrotnie to wygląda w ten sposób
- ej morko, znasz ten numer (wpisać dowolnie)
- no coś tam kojarzę
- ty, a zrobiłbyś mi jakiś podobny, tu coś pozmieniasz, tu dodasz, to pominiesz, nikt się nie zorientuje przecież
- KillerCroc
Props [mention]przedszkolanek[/mention] już o tym kiedyś z kumplami kminiślimy. Ale co do znajomości muzyki poprzez rzucanie nazw raperów na trackach to też nie do końca tak, Młody Jan też przecież Questa to zna chyba tylko z gier RPG mimo nawiązań no ale Taco jest mimo wszystko bardziej świadomym raperem w takich akcjach. Mówiąc świadomy raper mam na myśli że Taco jest rodzajem typa która jeśli rzuca taką linijkę tylko dlatego że mu tak pasuje do rymu to pewnie potem robi minimalny research żeby sobie nie spalić wizerunku bo była by klapa, pan oczytany nie wie o czym nawija, na jakiegoś Otschodzi to ludzie mają wyjebane
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...