Plecak czy torba?

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Plecak czy torba?

Plecak
64
84%
Torba
12
16%

Liczba głosów: 76

Awatar użytkownika
eddy_wata

Re: Plecak czy torba?

Post autor: eddy_wata »

z troche drozszych to dakine/osprey/ oakley. Tez sprzet na cale zycie.
ta droga ide dalej
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

podbijam użytkownika wyżej, dodatkowo Aer Travel Pack 2 i Tom Bihn, plecaki nie do zajebania
2ps__

Post autor: 2ps__ »

potrzebuję super wygodnego plecaka typu podróżny ~30l, wiecie taki że jak ścisnę to się na podręczny zmieści i żeby pomieścił laptopa + bluzę, spodnie dresowe, parę butow, wiatrówkę i jakieś koszulki + bieliznę, no czyli 30l plusminus

mialem a w zasadzie dalej mam deuter futura taki elegancki z lekkim stelażem, ale stwierdziłem ze ten stelaż to dodatkowa waga i w sumie mam to w huju bo nie jest tak pakowny jak bym chciał i se kupiłem nike o taki https://www.zalando.pl/nike-performance ... c-q11.html no i się mieści w huj rzeczy ale problem jest taki że jestem pizda straszna i przerasta mnie zapierdalanie z plecakiem tego typu, bolą mnie plecy i odbiera mi to smak życia, no więc chciałbym poważnie podejść do tematu i zaopatrzyć się w jakiś elegancki sprzęt który sprawi że nie będą mnie nakurwialy plegary przy tych +/- 8 kg obciążenia, zastanawiam się czy lepiej pójść w to żeby plecak sam w sobie był lekki czy bardziej w jakieś systemy kurwa paski czy stelaże mające na celu zapewnienie odpowiedniego rozłożenia się ciężaru

jakieś rekomendacje? oprócz siłowni xD
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

do pakowania takich właśnie itemów kupiłem taki backpack https://www.decathlon.pl/p/plecak-turys ... R-p-334334
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

poleci ktoś jakiś citybrejkowy plecak, w który będę mógł się spakować na wyjazd i żaden pedał z wizzaira się do mnie nie przypierdoli na lotnisku?
ten podlinkowany przez phobbosa jest trochę za duży
Spoiler
Obrazek
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27

Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

https://allegro.pl/oferta/plecak-do-sam ... 87734cc53a

ja mam taki, latałem z nim głównie na bieda liniach lotniczych (Ryanair, Wizzair też) i nie było problemów
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

czemu phobosowy za duży? zdaje się, że to oficjalne wymiary od roku czy dwóch

ja widziałem ludzi, którzy wypychają ten plecak tak, że aż wystaje na wszystkie strony spuchnięty cały i wtedy rzeczywiście obsługa robi problem
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
cloud
chmura

wymiary wizzair - 40 x 30 x 20
wymiary quechua escape 500 32l - 50 x 28 x 25

Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

aha, myślałem, że wkleiłeś podlinkowany w spoiler, to nie było tematu
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
cloud
chmura

niee, w spoilerze to właśnie rozmiarówka wizzair :D

Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
HamulcowyBrembo

Post autor: HamulcowyBrembo »

cloud pisze: wczoraj, 14:37 wymiary wizzair - 40 x 30 x 20
wymiary quechua escape 500 32l - 50 x 28 x 25
a to przypadkiem nie będzie tak że będziesz mieć trochę luzu w tym plecaku? chyba nie jest na jakichś stelażach?
Mamusiu, nie czytaj!
Awatar użytkownika
v3sp347ine

Post autor: v3sp347ine »

Siema, poleć ktoś jakiś worek. Taki co się kiedyś nosiło papcie na WF w podstawówce. Mój po 10 latach użytkowania niestety się poddał, a używam tego dosłownie wszędzie xd :dunno: Nie chodzi mi o pojemność, bo pewnie każdy ma taką samą, ale ogólnie jakiś lepszy materiał, który długo wytrzyma i się nie rozpruje przy większym obciążeniu
Jezus Maria, styl jak krezus
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

w sumie podłączam się do pytania, nie musi być markowy i mógłby nie być drogi zanadto
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Archie

Post autor: Archie »

Quicksilver z wewnętrzną zasuwaną kieszenią: https://worldbox.pl/p/worek-na-obuwie-q ... 6751587133
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Awatar użytkownika
rbj

Post autor: rbj »

cloud pisze: wczoraj, 14:28 poleci ktoś jakiś citybrejkowy plecak, w który będę mógł się spakować na wyjazd i żaden pedał z wizzaira się do mnie nie przypierdoli na lotnisku?
ten podlinkowany przez phobbosa jest trochę za duży
Spoiler
Obrazek
sprawdz JANSPORT BIG STUDENT
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

@cloud https://wings24.pl/products/plecak-kabi ... czny-black CABIN50 (przy 2szt) 64.50pln za 1szt
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ODPOWIEDZ