Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
497
74%
Nie
177
26%

Liczba głosów: 674

Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Re: Belmondo

Post autor: piernikowyskoczek »

benito... sluchaj kurwa dzieciaku jak ty bys ode mnie tak na pizde wylapal bym cie rozjebal bez najmniejszego problemu. sluchaj, jezeli ktos przyjezdza do nas ze sprzetem to rozpierdalamy go sprzetem rowniez i teraz posluchaj mnie, jezeli latanie kurwa ze sprzetem jest bez honoru to kurwo obrazasz tupaca amaru shakura bo tupac amaru shakur strzelal i my tez bedziemy do was strzelac kurwy jak sie bedziecie pruli
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
svlv96

Post autor: svlv96 »

Belmondo idź do roboty normalnej splac co masz spłacić niech ci mama pomoże idź na odwyk i zmień na normalne towarzystwo. Jako rapera ciężko cię będzie uratować ale może jako człowiek wyjdziesz na prostą. PS wiem że to czytasz
Awatar użytkownika
Jolo

Post autor: Jolo »

Jako raper jest spalony totalnie, jeśli pójdzie na odwyk i się ogarnie to mamusia mu załatwi robotę, brzydki nie jest to będzie grał w jakiś serialach.
Awatar użytkownika
runiek

Post autor: runiek »

A ja przypominam, że [mention]LuckyLuke[/mention] się nie podzielił historią o strzelaninach z GSP...

Chyba, że mi gdzieś umknęło, nie wiem jak reszta, ale ja czekam :D
FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
https://www.instagram.com/runiekslg/
rubinstein

Post autor: rubinstein »

jezu [mention]kebab[/mention] robiles cos z tym awatarem czy prykowi udalo sie tkaie ujecie przypadkowo zorbic?!?!?
jakie to jest arcydzielo, magia
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

To jak już wypominamy to jeszcze [mention]3rzypo3rzy[/mention] prosimy o więcej słów na temat Belmondo porywającego dziecko
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

Lucky zdawaloby sie, ze pisal to ironicznie
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Ja to mam ciągle nadzieje, że te przeprosiny to jest jakies prowo, Belmondo to powinien kurwa jak rasowy skurwysyn wyjsc powiedziec, ze ruchal w dupsko twoja stara, twoja lale no i kurwa rafalale. kurwa, jakby on sie nie przejal cala ta akcja, pamietajac co odpierdalal wczesniej, to przeciez byloby mistrzostwo, punkrock as hell, a tylko jacys troglodyci w rodzaju horrego czy lidwina sapaliby na forum i dupa sciskala, ze to nie w nich wjechal. mam nadzieje, ze odwola frajerskie przeprosiny i ciagnie ten woz dalej.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

- wywiad z olejnik
- teledysk makumba
- rzut w rapera małpa bananem podczas utworu 'miałem to rzucić'
- wylanie bro na bro
- odmówienie fotki bedoesowi
- stosunki z rafalalą

if I die, I'm a legend
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

- kwit flip
Awatar użytkownika
_bartk_

Post autor: _bartk_ »

Historyczny temat na forumku. W sumie to nadal nie ustalone, co tam się wydarzyło (u Rafalali) i w równaniu brakuje ciągle sporej ilości niewiadomych. Mnie najbardziej bawi tutaj kilka rzeczy:

1) U Młodego G gimbo-kariera, obrotność, ruchy siedząc, kwit-flipy, ruchanie na hajs. Za to ten hustler przewózkowicz został pięknie rozpracowany przez jakiegoś podrzędnego polskiego internetowego zadymiarza jednym słowem w y j a ś n i o n y.

2) Ludzie na forumku broniący Belmondziaka, że świetny to człowiek tylko noga mu się podwinęła i biedny poślizgnął się na skórce od banana i wpadł w używki. Przypomina mi to pierdolenie starych bab typu "Dobry chłopak był, zawsze dzień dobry mówił na klatce" puszczane przez lokalne telewizje po śmierci każdego patusa xD xD beka z was. Przecież on odpierdalał od zarania dziejów.

3) Rafalala to przecież znana szantażystka, nie wierzę, że ludzie jeszcze korzystają z jej usług xd xd xd no huurwa gdzie rozum.

4) Bawi mnie też sytuacja polskich amatorów transów. Jak przejebana posucha tutaj musi panować w tym temacie, żeby być zmuszonym zapierdalać do trójmiasta do Rafalali w celach rekreacyjnych.

Mam nadzieję, że temat nie ucichnie. Proponuję aby głos w sprawie zabrał jasnowidz Jackowski, który wywróży kto kogo obracał a reportaż opublikował superak, elo.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

- wywiad z olejnik
- teledysk makumba
- rzut w rapera małpa bananem podczas utworu 'miałem to rzucić'
- wylanie bro na bro
- odmówienie fotki bedoesowi
- stosunki z rafalalą
- kwit flip
- próba ucieczki przed policją rowerem
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

rzekome wyjebanie Tuzzy na hajs zaliczamy pod kwit flip?
rubinstein

Post autor: rubinstein »

koncert torunski? te zdjecia z piernikami zawsze smiesza
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

ta akcja z plecakiem co na pudelku wylądowała to nie był on jeszcze raz przypomnę
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

nicc
Ostatnio zmieniony 11 paź 2019, 8:38 przez ogkush, łącznie zmieniany 2 razy.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Oczywiście https://newonce.net/2018/02/organizator ... -belmondo/
i owijanie sobie ręki bandażem że nie może jechać na koncert
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
jamase787

Post autor: jamase787 »

piernikowyskoczek pisze: 07 paź 2019, 12:16 benito... sluchaj kurwa dzieciaku jak ty bys ode mnie tak na pizde wylapal bym cie rozjebal bez najmniejszego problemu. sluchaj, jezeli ktos przyjezdza do nas ze sprzetem to rozpierdalamy go sprzetem rowniez i teraz posluchaj mnie, jezeli latanie kurwa ze sprzetem jest bez honoru to kurwo obrazasz tupaca amaru shakura bo tupac amaru shakur strzelal i my tez bedziemy do was strzelac kurwy jak sie bedziecie pruli
Basically I'm tired of feeling sick and tired.
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

Bunnymen77 pisze: 07 paź 2019, 12:45 Ja to mam ciągle nadzieje, że te przeprosiny to jest jakies prowo, Belmondo to powinien kurwa jak rasowy skurwysyn wyjsc powiedziec, ze ruchal w dupsko twoja stara, twoja lale no i kurwa rafalale. kurwa, jakby on sie nie przejal cala ta akcja, pamietajac co odpierdalal wczesniej, to przeciez byloby mistrzostwo, punkrock as hell, a tylko jacys troglodyci w rodzaju horrego czy lidwina sapaliby na forum i dupa sciskala, ze to nie w nich wjechal. mam nadzieje, ze odwola frajerskie przeprosiny i ciagnie ten woz dalej.
nie znam cie przygłupie ale chuj ci w dupe za stawianie mnie obok lidwina
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

chyba troche ci za mocno belmondziak wszedl i stad wszedzie te chuje w dupie, ale wlasnie dlatego jestes troglodyta i wlasnie dlatego jestescie w jednym rzedzie.
ODPOWIEDZ