Belmondo
- piernikowyskoczek
Re: Belmondo
benito... sluchaj kurwa dzieciaku jak ty bys ode mnie tak na pizde wylapal bym cie rozjebal bez najmniejszego problemu. sluchaj, jezeli ktos przyjezdza do nas ze sprzetem to rozpierdalamy go sprzetem rowniez i teraz posluchaj mnie, jezeli latanie kurwa ze sprzetem jest bez honoru to kurwo obrazasz tupaca amaru shakura bo tupac amaru shakur strzelal i my tez bedziemy do was strzelac kurwy jak sie bedziecie pruli
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Belmondo idź do roboty normalnej splac co masz spłacić niech ci mama pomoże idź na odwyk i zmień na normalne towarzystwo. Jako rapera ciężko cię będzie uratować ale może jako człowiek wyjdziesz na prostą. PS wiem że to czytasz
Jako raper jest spalony totalnie, jeśli pójdzie na odwyk i się ogarnie to mamusia mu załatwi robotę, brzydki nie jest to będzie grał w jakiś serialach.
A ja przypominam, że [mention]LuckyLuke[/mention] się nie podzielił historią o strzelaninach z GSP...
Chyba, że mi gdzieś umknęło, nie wiem jak reszta, ale ja czekam
Chyba, że mi gdzieś umknęło, nie wiem jak reszta, ale ja czekam
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
-
rubinstein
jezu [mention]kebab[/mention] robiles cos z tym awatarem czy prykowi udalo sie tkaie ujecie przypadkowo zorbic?!?!?
jakie to jest arcydzielo, magia
jakie to jest arcydzielo, magia
To jak już wypominamy to jeszcze [mention]3rzypo3rzy[/mention] prosimy o więcej słów na temat Belmondo porywającego dziecko
Lucky zdawaloby sie, ze pisal to ironicznie
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- Bunnymen77
Ja to mam ciągle nadzieje, że te przeprosiny to jest jakies prowo, Belmondo to powinien kurwa jak rasowy skurwysyn wyjsc powiedziec, ze ruchal w dupsko twoja stara, twoja lale no i kurwa rafalale. kurwa, jakby on sie nie przejal cala ta akcja, pamietajac co odpierdalal wczesniej, to przeciez byloby mistrzostwo, punkrock as hell, a tylko jacys troglodyci w rodzaju horrego czy lidwina sapaliby na forum i dupa sciskala, ze to nie w nich wjechal. mam nadzieje, ze odwola frajerskie przeprosiny i ciagnie ten woz dalej.
- piernikowyskoczek
- wywiad z olejnik
- teledysk makumba
- rzut w rapera małpa bananem podczas utworu 'miałem to rzucić'
- wylanie bro na bro
- odmówienie fotki bedoesowi
- stosunki z rafalalą
if I die, I'm a legend
- teledysk makumba
- wylanie bro na bro
- stosunki z rafalalą
if I die, I'm a legend
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Historyczny temat na forumku. W sumie to nadal nie ustalone, co tam się wydarzyło (u Rafalali) i w równaniu brakuje ciągle sporej ilości niewiadomych. Mnie najbardziej bawi tutaj kilka rzeczy:
1) U Młodego G gimbo-kariera, obrotność, ruchy siedząc, kwit-flipy, ruchanie na hajs. Za to ten hustler przewózkowicz został pięknie rozpracowany przez jakiegoś podrzędnego polskiego internetowego zadymiarza jednym słowem w y j a ś n i o n y.
2) Ludzie na forumku broniący Belmondziaka, że świetny to człowiek tylko noga mu się podwinęła i biedny poślizgnął się na skórce od banana i wpadł w używki. Przypomina mi to pierdolenie starych bab typu "Dobry chłopak był, zawsze dzień dobry mówił na klatce" puszczane przez lokalne telewizje po śmierci każdego patusa xD xD beka z was. Przecież on odpierdalał od zarania dziejów.
3) Rafalala to przecież znana szantażystka, nie wierzę, że ludzie jeszcze korzystają z jej usług xd xd xd no huurwa gdzie rozum.
4) Bawi mnie też sytuacja polskich amatorów transów. Jak przejebana posucha tutaj musi panować w tym temacie, żeby być zmuszonym zapierdalać do trójmiasta do Rafalali w celach rekreacyjnych.
Mam nadzieję, że temat nie ucichnie. Proponuję aby głos w sprawie zabrał jasnowidz Jackowski, który wywróży kto kogo obracał a reportaż opublikował superak, elo.
1) U Młodego G gimbo-kariera, obrotność, ruchy siedząc, kwit-flipy, ruchanie na hajs. Za to ten hustler przewózkowicz został pięknie rozpracowany przez jakiegoś podrzędnego polskiego internetowego zadymiarza jednym słowem w y j a ś n i o n y.
2) Ludzie na forumku broniący Belmondziaka, że świetny to człowiek tylko noga mu się podwinęła i biedny poślizgnął się na skórce od banana i wpadł w używki. Przypomina mi to pierdolenie starych bab typu "Dobry chłopak był, zawsze dzień dobry mówił na klatce" puszczane przez lokalne telewizje po śmierci każdego patusa xD xD beka z was. Przecież on odpierdalał od zarania dziejów.
3) Rafalala to przecież znana szantażystka, nie wierzę, że ludzie jeszcze korzystają z jej usług xd xd xd no huurwa gdzie rozum.
4) Bawi mnie też sytuacja polskich amatorów transów. Jak przejebana posucha tutaj musi panować w tym temacie, żeby być zmuszonym zapierdalać do trójmiasta do Rafalali w celach rekreacyjnych.
Mam nadzieję, że temat nie ucichnie. Proponuję aby głos w sprawie zabrał jasnowidz Jackowski, który wywróży kto kogo obracał a reportaż opublikował superak, elo.
- wywiad z olejnik
- teledysk makumba
- wylanie bro na bro
- stosunki z rafalalą
- kwit flip
- próba ucieczki przed policją rowerem
- teledysk makumba
- wylanie bro na bro
- stosunki z rafalalą
- kwit flip
- próba ucieczki przed policją rowerem
rzekome wyjebanie Tuzzy na hajs zaliczamy pod kwit flip?
-
rubinstein
koncert torunski? te zdjecia z piernikami zawsze smiesza
ta akcja z plecakiem co na pudelku wylądowała to nie był on jeszcze raz przypomnę
nicc
Ostatnio zmieniony 11 paź 2019, 8:38 przez ogkush, łącznie zmieniany 2 razy.
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Oczywiście https://newonce.net/2018/02/organizator ... -belmondo/
i owijanie sobie ręki bandażem że nie może jechać na koncert
i owijanie sobie ręki bandażem że nie może jechać na koncert
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
piernikowyskoczek pisze: ↑07 paź 2019, 12:16 benito... sluchaj kurwa dzieciaku jak ty bys ode mnie tak na pizde wylapal bym cie rozjebal bez najmniejszego problemu. sluchaj, jezeli ktos przyjezdza do nas ze sprzetem to rozpierdalamy go sprzetem rowniez i teraz posluchaj mnie, jezeli latanie kurwa ze sprzetem jest bez honoru to kurwo obrazasz tupaca amaru shakura bo tupac amaru shakur strzelal i my tez bedziemy do was strzelac kurwy jak sie bedziecie pruli
Basically I'm tired of feeling sick and tired.
nie znam cie przygłupie ale chuj ci w dupe za stawianie mnie obok lidwinaBunnymen77 pisze: ↑07 paź 2019, 12:45 Ja to mam ciągle nadzieje, że te przeprosiny to jest jakies prowo, Belmondo to powinien kurwa jak rasowy skurwysyn wyjsc powiedziec, ze ruchal w dupsko twoja stara, twoja lale no i kurwa rafalale. kurwa, jakby on sie nie przejal cala ta akcja, pamietajac co odpierdalal wczesniej, to przeciez byloby mistrzostwo, punkrock as hell, a tylko jacys troglodyci w rodzaju horrego czy lidwina sapaliby na forum i dupa sciskala, ze to nie w nich wjechal. mam nadzieje, ze odwola frajerskie przeprosiny i ciagnie ten woz dalej.
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
- Bunnymen77
chyba troche ci za mocno belmondziak wszedl i stad wszedzie te chuje w dupie, ale wlasnie dlatego jestes troglodyta i wlasnie dlatego jestescie w jednym rzedzie.