Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
pamiętajcie o tym oczywiście
Bez kitu byku. jak Weszło! się pojawiło w tym 2010 chyba to miałem ustawione na stronę startową w przeglądarce
Dużo ciekawego kontentu no i przede wszystkim to było coś nowego z bekowym grillowaniem ekstraklasy (a potem legendarne podszywki i Staszek levy
).
Teraz Nie byłem na stronce z 5-6 lat spokojnie, straszliwy zjazd, nawet mi się nie chce tego analizować.
Tetryków znam, nie oglądam, ale ten odcinek o eurowpierdolach na pewno zobaczę dla sentymentalnej podróży w przeszłość. Może pamięć już zamglona, ale jakby liczyli xG w czasach Wisła levadia to chyba z 5 vs 0.5 by było
Dużo ciekawego kontentu no i przede wszystkim to było coś nowego z bekowym grillowaniem ekstraklasy (a potem legendarne podszywki i Staszek levy
Teraz Nie byłem na stronce z 5-6 lat spokojnie, straszliwy zjazd, nawet mi się nie chce tego analizować.
Tetryków znam, nie oglądam, ale ten odcinek o eurowpierdolach na pewno zobaczę dla sentymentalnej podróży w przeszłość. Może pamięć już zamglona, ale jakby liczyli xG w czasach Wisła levadia to chyba z 5 vs 0.5 by było
yer a wizard, Harry
- checollada
Ja nie czytam weszło, ale to żaden przytyk, bo ja w ogóle mało co czytam co niestety widac i słychac
o lidze minus też zapomniałem, nie znam tych ludzi nowych tam, ja nie lubię zmian
o lidze minus też zapomniałem, nie znam tych ludzi nowych tam, ja nie lubię zmian
ostatnie quizy spoko, jesienią był już przesyt. Tzn. ja nie znam gościa z chłopaków z baraków i trochę nie czaił klimatu, ale za to Twarowski bardzo fajnie wypadł i wydawał się bardziej kumaty niekiedy niż goście co mogliby pewnie jego synami być. I Paczul się chyba bardziej stara, nawet ciekawe te pytania ostatnio.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Demon props za występ w dzisiejszym odcinku Tetrykówdemon pisze: ↑21 lut 2024, 13:28 Duży props za to, że dają time stampy i to bardzo szczegółowe. Dzięki temu mogę sobie ominąć jakieś wątki, które mnie nie interesują. Ja od zawsze sobie ich słucham w 45-60 minutowych częściach. No a niektórych odcinków to nawet nie odpalam bo widzę że będzie pierdolenie o jakimś Zagłębiu Sosnowiec.
Spoiler
Ja tam czekam na Wojtka Hadaja 
xD myślałem, że sobie bekę ciśniesz, a oni serio przeczytali ten postTravson pisze: ↑23 lut 2024, 12:43Demon props za występ w dzisiejszym odcinku Tetrykówdemon pisze: ↑21 lut 2024, 13:28 Duży props za to, że dają time stampy i to bardzo szczegółowe. Dzięki temu mogę sobie ominąć jakieś wątki, które mnie nie interesują. Ja od zawsze sobie ich słucham w 45-60 minutowych częściach. No a niektórych odcinków to nawet nie odpalam bo widzę że będzie pierdolenie o jakimś Zagłębiu Sosnowiec.![]()
Co?? Tetrycy tu siedzą?
w której minucie którego odcinka szukać?
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
jak tak to trzeba przeszukac temat o ostatnim albumie pro8l3mu i szukac po spustach XDDD
@edit: glupiutki ja dostep do sportu jest bez konta
Ostatnio zmieniony 25 lut 2024, 11:38 przez fifi, łącznie zmieniany 1 raz.
na forumq to siedzial jeden z tych weszlackich prawiczkow jak mu tam no ten z wlepa problema na komputerku musicie kojarzyc
no ten co komentuje w 11 ligę włoską(?) też chyba z forum nie? zrób ktoś jakąś oficjalną listę i przypnij w pierwszej wiadomości
paczul mial tu konto
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- rozklad_gaussa
ostatni odcinek, ostatni timestamp z opisu filmu
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
hahaha @demon props, pozdro @demon pozdro tetrycy
- FruitOffTheWall
tu propsa bierze sipka i miast łódź jeszcze od mnie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko