Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
No widzisz, dla Ciebie
a dla mnie już trochę za długie. Tyle dają treści i to tak długich, że odbiłem trochę od tego kanału, bo musiałbym chyba tylko ich oglądać. Staram się wszystkie odcinki piątkowe oglądać, bo od tego to się zaczęło, a i to rozkładam często na raty, bo mają trochę chłopaki tendencje do przegadywania. Jak było q&a i Leszek już piąty raz mówił, że jego plan to jest być dobrym mężem i ojcem to miałem takie: dobra, dalej. Lubię ich, dobrze chłopaki robią, dobry przekaz leci, ale jak na gości którzy mówią, że liczy się Work Life Balance itd to jest ich ostatnio naprawdę dużo.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
ja tam sobie ogladam w czesciach, czasami w x1.25, czasami przeskakuje zajebiscie nudne rzeczy i jakos to leci - czasami zdarza sie ze dodaje sobie cos do obejrzenia i to lezy do weekendu na przyklad (w tym bede w trasie z 6h to mozna obejrzec wiadomo)
Duży props za to, że dają time stampy i to bardzo szczegółowe. Dzięki temu mogę sobie ominąć jakieś wątki, które mnie nie interesują. Ja od zawsze sobie ich słucham w 45-60 minutowych częściach. No a niektórych odcinków to nawet nie odpalam bo widzę że będzie pierdolenie o jakimś Zagłębiu Sosnowiec.
najgorszy sipika oczywiście
trójkąt bermudzki wola mokotów
Cementarnica Skopje 
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Poprawiłem
No niestety, jak piątkowe programy to must watch, tak te wszystkie live po kilka godzin, prowadzone bez jakiegokolwiek ładu, chujowa jakość wideo z rozmazanymi mordami w minaturkach gdzie jednak czasem trzeba raz na czas spojrzeć jak cos przygotowali czy czytanie komentarzy jakiś kuchtaczy czy innych przegrywow z czatu to marnowanie potencjału czy spalanie niektórych wątków. Ja rozumiem ze łatwiej taniej i wygodniej jest odpalić calla na zoomie i improwizować ale imo to konwencja bez przyszłości tak jak swego czasu "łączenia" w KS które swego czasu po prostu skipowalem
- Korben Dallas
Sporo racji, zwłaszcza z Sipiką i trochę ze Smykiem, ale i tak nadrobię kiedyś ten 3 i półgodzinny materiał, bo pewnie kilka(naście) eurowpierdoli wyleciało z głowy, będzie okazja sobie przypomnieć 
Anybody else want to negotiate?
- checollada
Ja też staram się nie oglądać tych super długich programów na live, bo ta słaba jakość audio i rozmowy o niczym mnie nużą. A nie chce sobie obrzydzać ludzi w intrenecie, których szanuje jakoś tam XD No i ta ostatnia seria wywiadów we wtorki, niestety nic ciekawego, chyba muszą popracować nad dynamiką rozmowy czy coś, takie moje zdanie. Za to piątkowe show klasa, jest merytorycznie ale też zabawnie i o niczym, jest to jakoś tak przyjemnie poukładane, chyba dzięki tym cięciom, które wymuszają na nich nieraz zamknięcie jakiegoś wątku.
Ostatnio algorytm YT podrzucił mi rozmowę Ćwiąkała x Stano, no i dla mnie nudy straszne, nijaki wyszedł ten wywiad, podobnie jak wizyta Ćwiąkały u Tetryków, wyglądało na fajną kolaborację ale nic ciekawego w sumie.
Chociaż Tomek robi fajne rozmowy, najbardziej mi się podobają te z mniej oczywistymi bohaterami, jak np. z Michałem Janotą, super wyszło
Ostatnio algorytm YT podrzucił mi rozmowę Ćwiąkała x Stano, no i dla mnie nudy straszne, nijaki wyszedł ten wywiad, podobnie jak wizyta Ćwiąkały u Tetryków, wyglądało na fajną kolaborację ale nic ciekawego w sumie.
Chociaż Tomek robi fajne rozmowy, najbardziej mi się podobają te z mniej oczywistymi bohaterami, jak np. z Michałem Janotą, super wyszło
cwiakala jest tragiczny przeciez on nie umie gadac o niczym innym niz pilka hiszpanska i kazdy zart przelatuje nad nim, nie wiem czy nie wyłaczylem tetrycy + on szybciej niz tetrycy + roko
świadomość swojej ignorancji
no jak w rozmowie ze Stanowskim przeszedł na wątek o Barcelonie to autentycznie prychłem, ma gościa wokół którego jest mnóstwo szumu i pyta go co sądzi o Xavim xd
prychles bo zapytal dziennikarza sportowego, prywatnie fana fcb, co sadzi o ostatnich wynikach
czy to jakis bait a stanowskiego mozna pytac tylko o kinge rusin, jutub i bycie symetrysta
czy to jakis bait a stanowskiego mozna pytac tylko o kinge rusin, jutub i bycie symetrysta
pardon zmuszony do bronienia Ćwiakaly, zobaczcie do czego doprawadziliscie tymi plackami i wątróbką
- bialyjelen
jeszcze jego program nazywa sie POGADAJMY O PILCE, rzeczywiscie dziwne ze zapytal o fcb
tak, dokładnie
raz że Stanowski już od dawna nie jest dziennikarzem sportowym, dwa że prywatnie fanem fcb może być nawet Kiełpin, Formella czy inny jego rozmówca, co nie oznacza że trzeba ich pytać o to co sądzą o Xavim, imo to poziom pytań praktykanta na stażu w przeglądzie sportowym i w ogóle nie pasowało to do całej rozmowy
jak wam odpowiada słuchanie takich rzeczy to ok, dla mnie strata czasu i wątek do skipnięcia
- bialyjelen
imo przypierdolka na sile bo tym pytaniem sobie zrobil przestrzen zeby wypytac o lewego i kadre a potem michniewicza wiec no od fcb musial zaczac chcac nei chcac
Ja pierdziele, Feddek przechodzi do TVP Sport, już myślałem że się I liga od niego uwolni a tu wygląda na to, że nie.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Kto tam ściągnął tego cwela
zajebisty ruch, gość który ma chyba najgorszą opinię wśród kibiców.
nie wiem jak was, bracia internauci, ale mnie odrzuca nowa szata weszło, a kilka ostatnich quizów, które kliknąłem choć na chwilę to straszna stypa, nuda i gnuśność, więc chyba wypada to z ramówki