Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
potter

Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Post autor: potter »

No widzisz, dla Ciebie :bowdown: a dla mnie już trochę za długie. Tyle dają treści i to tak długich, że odbiłem trochę od tego kanału, bo musiałbym chyba tylko ich oglądać. Staram się wszystkie odcinki piątkowe oglądać, bo od tego to się zaczęło, a i to rozkładam często na raty, bo mają trochę chłopaki tendencje do przegadywania. Jak było q&a i Leszek już piąty raz mówił, że jego plan to jest być dobrym mężem i ojcem to miałem takie: dobra, dalej. Lubię ich, dobrze chłopaki robią, dobry przekaz leci, ale jak na gości którzy mówią, że liczy się Work Life Balance itd to jest ich ostatnio naprawdę dużo.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

ja tam sobie ogladam w czesciach, czasami w x1.25, czasami przeskakuje zajebiscie nudne rzeczy i jakos to leci - czasami zdarza sie ze dodaje sobie cos do obejrzenia i to lezy do weekendu na przyklad (w tym bede w trasie z 6h to mozna obejrzec wiadomo)
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Duży props za to, że dają time stampy i to bardzo szczegółowe. Dzięki temu mogę sobie ominąć jakieś wątki, które mnie nie interesują. Ja od zawsze sobie ich słucham w 45-60 minutowych częściach. No a niektórych odcinków to nawet nie odpalam bo widzę że będzie pierdolenie o jakimś Zagłębiu Sosnowiec.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

najgorszy sipika oczywiście
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Cementarnica Skopje :rotfl:
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

joey pisze: 21 lut 2024, 19:30 najgorszy sipikamyk oczywiście
Poprawiłem

No niestety, jak piątkowe programy to must watch, tak te wszystkie live po kilka godzin, prowadzone bez jakiegokolwiek ładu, chujowa jakość wideo z rozmazanymi mordami w minaturkach gdzie jednak czasem trzeba raz na czas spojrzeć jak cos przygotowali czy czytanie komentarzy jakiś kuchtaczy czy innych przegrywow z czatu to marnowanie potencjału czy spalanie niektórych wątków. Ja rozumiem ze łatwiej taniej i wygodniej jest odpalić calla na zoomie i improwizować ale imo to konwencja bez przyszłości tak jak swego czasu "łączenia" w KS które swego czasu po prostu skipowalem
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
Korben Dallas

Post autor: Korben Dallas »

Sporo racji, zwłaszcza z Sipiką i trochę ze Smykiem, ale i tak nadrobię kiedyś ten 3 i półgodzinny materiał, bo pewnie kilka(naście) eurowpierdoli wyleciało z głowy, będzie okazja sobie przypomnieć :lol:
Anybody else want to negotiate?
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Ja też staram się nie oglądać tych super długich programów na live, bo ta słaba jakość audio i rozmowy o niczym mnie nużą. A nie chce sobie obrzydzać ludzi w intrenecie, których szanuje jakoś tam XD No i ta ostatnia seria wywiadów we wtorki, niestety nic ciekawego, chyba muszą popracować nad dynamiką rozmowy czy coś, takie moje zdanie. Za to piątkowe show klasa, jest merytorycznie ale też zabawnie i o niczym, jest to jakoś tak przyjemnie poukładane, chyba dzięki tym cięciom, które wymuszają na nich nieraz zamknięcie jakiegoś wątku.

Ostatnio algorytm YT podrzucił mi rozmowę Ćwiąkała x Stano, no i dla mnie nudy straszne, nijaki wyszedł ten wywiad, podobnie jak wizyta Ćwiąkały u Tetryków, wyglądało na fajną kolaborację ale nic ciekawego w sumie.
Chociaż Tomek robi fajne rozmowy, najbardziej mi się podobają te z mniej oczywistymi bohaterami, jak np. z Michałem Janotą, super wyszło
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

cwiakala jest tragiczny przeciez on nie umie gadac o niczym innym niz pilka hiszpanska i kazdy zart przelatuje nad nim, nie wiem czy nie wyłaczylem tetrycy + on szybciej niz tetrycy + roko
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
juwen

Post autor: juwen »

no jak w rozmowie ze Stanowskim przeszedł na wątek o Barcelonie to autentycznie prychłem, ma gościa wokół którego jest mnóstwo szumu i pyta go co sądzi o Xavim xd
pardon

Post autor: pardon »

prychles bo zapytal dziennikarza sportowego, prywatnie fana fcb, co sadzi o ostatnich wynikach

czy to jakis bait a stanowskiego mozna pytac tylko o kinge rusin, jutub i bycie symetrysta :(
Awatar użytkownika
mas

pardon zmuszony do bronienia Ćwiakaly, zobaczcie do czego doprawadziliscie tymi plackami i wątróbką
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

jeszcze jego program nazywa sie POGADAJMY O PILCE, rzeczywiscie dziwne ze zapytal o fcb
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
fifi

mas pisze: 22 lut 2024, 15:39 pardon zmuszony do bronienia Ćwiakaly
zamykamy temat
Awatar użytkownika
juwen

Post autor: juwen »

pardon pisze: 22 lut 2024, 15:25 prychles bo zapytal dziennikarza sportowego, prywatnie fana fcb, co sadzi o ostatnich wynikach

czy to jakis bait a stanowskiego mozna pytac tylko o kinge rusin, jutub i bycie symetrysta :(
tak, dokładnie

raz że Stanowski już od dawna nie jest dziennikarzem sportowym, dwa że prywatnie fanem fcb może być nawet Kiełpin, Formella czy inny jego rozmówca, co nie oznacza że trzeba ich pytać o to co sądzą o Xavim, imo to poziom pytań praktykanta na stażu w przeglądzie sportowym i w ogóle nie pasowało to do całej rozmowy

jak wam odpowiada słuchanie takich rzeczy to ok, dla mnie strata czasu i wątek do skipnięcia
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

imo przypierdolka na sile bo tym pytaniem sobie zrobil przestrzen zeby wypytac o lewego i kadre a potem michniewicza wiec no od fcb musial zaczac chcac nei chcac
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ja pierdziele, Feddek przechodzi do TVP Sport, już myślałem że się I liga od niego uwolni a tu wygląda na to, że nie.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Kto tam ściągnął tego cwela :bag: zajebisty ruch, gość który ma chyba najgorszą opinię wśród kibiców.
Awatar użytkownika
fifi

nie wiem jak was, bracia internauci, ale mnie odrzuca nowa szata weszło, a kilka ostatnich quizów, które kliknąłem choć na chwilę to straszna stypa, nuda i gnuśność, więc chyba wypada to z ramówki
Awatar użytkownika
mas

To ktoś jeszcze weszlo ogląda?
ODPOWIEDZ