Belmondo
Re: Belmondo
No może i mogła by pójść siedzieć, ale jakoś wiesz nie wydaje mi się żebyś znalazł chętnych klientów do zeznawania bo wygląda na to że ci poszkodowani to w większości hetero wiec wiesz...
GSP vs Rafalala na FAME MMA to by było jeszcze piękniejsze niż GSP vs Oyche Doniz xD
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Dalej jest mi szkoda w chuj tego, ale normalnie dzisiaj w aucie mi leciało i stare i nowe Mobbyn i hewraxmobbyn itp, pod tym względem się nic nie zmieni, to jest wszystko po prostu za dobre
Piękna telenowela, typ sam sobie na to zapracował, niestety. Raperem był dobrym ale ćpunem również.
Nie ma co płakać, znajdzie się ktoś nowy na jego miejsce. Oby ogarnął sobie życie jakoś.
Odpowiedzcie sobie na jedno pytanie - jak mocno zjebanym trzeba być aby pukać się z Rafalalą? Czy ktokolwiek z was zdecydowałby się na taki krok? Z Rafalalą, nie Biedroniem czy Kevinem Abstractem. To nie ono przyszło do niego tylko odwrotnie, G do tego. Tak ma wyglądać idol? Nie ma sensu szukać usprawiedliwienia sytuacji i obrażać GSP. To tylko naćpany muzyk a nie symbol do naśladowania, Piłsudski, Wałęsa
czy Freddie Mercury.
Nie ma co płakać, życie napisało kolejny dziwaczny scenariusz.
Nie ma co płakać, znajdzie się ktoś nowy na jego miejsce. Oby ogarnął sobie życie jakoś.
Odpowiedzcie sobie na jedno pytanie - jak mocno zjebanym trzeba być aby pukać się z Rafalalą? Czy ktokolwiek z was zdecydowałby się na taki krok? Z Rafalalą, nie Biedroniem czy Kevinem Abstractem. To nie ono przyszło do niego tylko odwrotnie, G do tego. Tak ma wyglądać idol? Nie ma sensu szukać usprawiedliwienia sytuacji i obrażać GSP. To tylko naćpany muzyk a nie symbol do naśladowania, Piłsudski, Wałęsa
I te rozkminy debili, że GSP wrobił Algidziaka hahaaha. Ogarnijcie durnie, że to tylko jego wina jak się pogrążył.
ZAKAZ
Nic nie bardziej nie denerwuje jak takie usprawiedliwianie cpunow że to nie ich wina
każdy rodzi się jako cpun i alkoholik według tych durni
F1 to królowa. Zawsze była.
ja tam widzę w GSP przyjaciela, który próbował coś ratować ale proceder zaszedł za daleko i zachował się w jedyny słuszny sposób czyli przymusowo wyjebał Belmondziarza z obecnego środowiska. Teraz się wzmocni i weźmie zemstę za przyjaciela na rafale z cycami. #teamGSP
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
many-s pisze: ↑06 paź 2019, 21:50 Piękna telenowela, typ sam sobie na to zapracował, niestety. Raperem był dobrym ale ćpunem również.
Odpowiedzcie sobie na jedno pytanie - jak mocno zjebanym trzeba być aby pukać się z Rafalalą? Czy ktokolwiek z was zdecydowałby się na taki krok? Z Rafalalą, nie Biedroniem czy Kevinem Abstractem. To nie ono przyszło do niego tylko odwrotnie, G do tego. Tak ma wyglądać idol? Nie ma sensu szukać usprawiedliwienia sytuacji i obrażać GSP. To tylko naćpany muzyk a nie symbol do naśladowania, Piłsudski, Wałęsaczy Freddie Mercury.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
a czytałeś jakieś badania czy tylko pierdolisz dla pierdolenia? narkotyki rzadko są wyborem, żeby się "zabawić", częściej są po prostu ucieczką, tanią alternatywą dla stawienia czoła rzeczywistości
-
frontkick
W sumie spoko meczing z podpisem ty kurwa dzbanie
Szkoda Belmondziaka, ciekawe czy matka wyśle go na odwyk i zacznie sobie normalnie żyć czy za pół roku wróci z jakimś "Dobry wieczór" albo coś
odpaliłem filmik z piwem na łbie bro żeby zobaczyć czy to faktycznie młody g był za to odpowiedzialny (pamiętam tę sytuację dobrze, ale wtedy nikt nie znał jeszcze tytusa) i o ile wzrok mnie nie myli, to tam równo w 4 minucie wśród publiki marta linkiewicz robi hałasdwupak pisze: ↑06 paź 2019, 21:04 Mi belmondziaka nie szkoda, od początku kariery zachowywał się jak śmieć, zaczynając od browara na lbie bro, przez podwyzszanie cen do tego teraz. Jesli mam za kims stawac to teamgsp mimo ze uwazam go za niesamowitego zjeba to i tak szacunek za to, ze tyle czasu wytrzymywal z belmondo, staral sie ogarniac koncerty itd.
Najpewniej oboje sa chuja warci i tyle
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 22:11 przez azar, łącznie zmieniany 1 raz.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:23 przez Aka M, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak tak, każdego cpuna powinniśmy wysłuchać przytulić i powiedzieć żeby tego nie robił. Po czym 5 minut później w gronie znajomych cieszyć się że ktoś skolowal sztukę bo będzie bekaaaaaa. Weź spierdalaj idioto.
F1 to królowa. Zawsze była.
- Dolarydolary
Po tych akcjach z mlodym g juz myslalem ze dzien bedzie nudny. Kurwa tyle lat zylem ze swiadomoscia że piwo na leb bro wylal belmondziak???azar pisze: ↑06 paź 2019, 22:09odpaliłem filmik z piwem na łbie bro żeby zobaczyć czy to faktycznie młody g był za to odpowiedzialny (pamiętam tę sytuację dobrze, ale wtedy nikt nie znał jeszcze tytusa) i o ile wzrok mnie nie myli, to tam równo w 4 minucie wśród publiki marta linkiewicz robi hałasdwupak pisze: ↑06 paź 2019, 21:04 Mi belmondziaka nie szkoda, od początku kariery zachowywał się jak śmieć, zaczynając od browara na lbie bro, przez podwyzszanie cen do tego teraz. Jesli mam za kims stawac to teamgsp mimo ze uwazam go za niesamowitego zjeba to i tak szacunek za to, ze tyle czasu wytrzymywal z belmondo, staral sie ogarniac koncerty itd.
Najpewniej oboje sa chuja warci i tylew życiu bym się nie spodziewał gdy to oglądałem ten filmik kilka lat temu, że uwieczniono na nim tyle jakże ważnych dla kultury hiphopowej osób.
-
rubinstein
>każdy rodzi się jako cpun i alkoholik według tych durni
i to jest w pewnym sensie prawda, poniewaz ludzie rodza sie z rozna podatnoscia na wpadanie w uzaleznienia. alkoholizm czesto jest dziedziczny - i to rowniez chodzi o geny. tak naprawde bardzo duzo zalezy od tego, kim sie rodzisz, ale nie jest to decydujacy element. zawsze jest wybór, opcja, ale zazwyczaj, szczegolnie jest to kluczowe dla mlodych ludzi, ktorzy nie maja calkowicie zbudowanej osobowosci, musi w uch zyciach byc jakis wzorzecz pokazujacy te opcje. baqlashan ma tu w pelni racje, cpanie to ucieczka
dlateog juz wielokrotnie wpsomnialem, ze ta cala wagina papina i ten honorowy clzonek leszek nie pomoga belmondziakowi, bo to jacys postrzeleni post-hipisi, ktorzy doprowadzili do upadku belmondziaka in the first place. niech pierdoli tez jakis odwyk z innymi cpunami, zapisze sie kurwa na 4 lata do jakiegos klasztoru z dala od cywlizacji, pomodli, pokontempluje, moze jakiegos fajnego piwa se nawazy (bo w tym jest niewatpliwie dobry ^^) z bratem Joachimem, co kurwa szykuje najlepsze drozdze na parafii miedzy przerwami od wspolnego cyztania psalmow i wyjdzie na tym najlepiej
- Dolarydolary
Po tych akcjach z mlodym g juz myslalem ze dzien bedzie nudny. Kurwa tyle lat zylem ze swiadomoscia że piwo na leb bro wylal belmondziak???azar pisze: ↑06 paź 2019, 22:09odpaliłem filmik z piwem na łbie bro żeby zobaczyć czy to faktycznie młody g był za to odpowiedzialny (pamiętam tę sytuację dobrze, ale wtedy nikt nie znał jeszcze tytusa) i o ile wzrok mnie nie myli, to tam równo w 4 minucie wśród publiki marta linkiewicz robi hałasdwupak pisze: ↑06 paź 2019, 21:04 Mi belmondziaka nie szkoda, od początku kariery zachowywał się jak śmieć, zaczynając od browara na lbie bro, przez podwyzszanie cen do tego teraz. Jesli mam za kims stawac to teamgsp mimo ze uwazam go za niesamowitego zjeba to i tak szacunek za to, ze tyle czasu wytrzymywal z belmondo, staral sie ogarniac koncerty itd.
Najpewniej oboje sa chuja warci i tylew życiu bym się nie spodziewał gdy to oglądałem ten filmik kilka lat temu, że uwieczniono na nim tyle jakże ważnych dla kultury hiphopowej osób.
to chyba ktoś od gsp się zarejestrował, bo widać ewidentny problem z formułowaniem prostych wypowiedzi
na tym klasycznym filmiku nie widać osoby wylewającej ten browar, innych ujęć nie widziałem nigdy
na tym klasycznym filmiku nie widać osoby wylewającej ten browar, innych ujęć nie widziałem nigdy
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
poka filmik z piwem