Belmondo
Re: Belmondo
Mi belmondziaka nie szkoda, od początku kariery zachowywał się jak śmieć, zaczynając od browara na lbie bro, przez podwyzszanie cen do tego teraz. Jesli mam za kims stawac to teamgsp mimo ze uwazam go za niesamowitego zjeba to i tak szacunek za to, ze tyle czasu wytrzymywal z belmondo, staral sie ogarniac koncerty itd.
Najpewniej oboje sa chuja warci i tyle
Najpewniej oboje sa chuja warci i tyle
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
- Moltisanti
Może Cię to zdziwi ale ludzie piszący tu są fanami twórczości rapera Belmondo i przejmuje ich to czy raper Belmondo będzie jeszcze nagrywał utwory muzyczne
- krawaciarz
oyche też już sie wkurwia, rafałek wyłapie na pizde coś czuje https://www.instagram.com/p/B3Sag3sHx2E/
[mention]MalinowyJogurt[/mention]
m.facebook.com/RafalalaRafalala
m.facebook.com/RafalalaRafalala
@MalinowyJogurt nie przejmuj sie nie ma kogos takiego jak rafalala, jest tylko rafał cwel z kutasem i cyckami
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:24 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.
25k na koncie powierniczym MOBBYN nie wzięło się znikąd. Imo najlepiej zainwestowane środki ze zbiórki na początku forum.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
wyobraziłem sobie jak GSP i Doniz łączą siły, aby pokonać największego wroga serialu
FUCK OFF MR LAHEY
Jeszcze tylko czekam na post użytkownika [mention]BENGAL[/mention] I można zamykać
[mention]szpilman[/mention] Może i pisał ale tera się to wszystko zamyka i liczę na jakis długi post który nam wyjaśni ta Narkotyczna jazdę
[mention]szpilman[/mention] Może i pisał ale tera się to wszystko zamyka i liczę na jakis długi post który nam wyjaśni ta Narkotyczna jazdę
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 21:29 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
A nie pisał wcozraj? Xd
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

-
MalinowyJogurt
del.
Ostatnio zmieniony 06 paź 2019, 21:55 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
- filipthekiddo
Normalnie jesteś namierzany i trafiasz do wanny rafalali.MalinowyJogurt pisze: ↑06 paź 2019, 21:26 W ogóle znając jej krzywe akcje i zgłaszanie wszystkiego co się da, to ten mój komentarz można podpiąć w ogóle pod groźby karalne XD? Bo ogólnie to wyjebka, ale nie wiem jak to u nas bywa
-
rubinstein
powolasz sie na honorowy kodeks mobbyn wazniejszy niz zycie i dostaniesz tylko zawiasy
- kaczuholek
juz za późno, zostales oficjalnie sekundantem GSPMalinowyJogurt pisze: ↑06 paź 2019, 21:26 W ogóle znając jej krzywe akcje i zgłaszanie wszystkiego co się da, to ten mój komentarz można podpiąć w ogóle pod groźby karalne XD? Bo ogólnie to wyjebka, ale nie wiem jak to u nas bywa
MalinowyJogurt, Moim zdaniem nie bo to nie ty obiecałeś jej obcięcie łba. Prędzej podrzeganie jak już coś jak Peja na pamiętnym koncercie. Ale z tego co pamiętam to w jej wypadku najczęściej kończy się napuszczeniem na daną osobę jej fanów i jakimś śmiesznym linczem z tolerancją w tle. Wiec spoko 
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio zmieniony 03 paź 2020, 6:27 przez Aka M, łącznie zmieniany 1 raz.