Btw ktory to ostatnio paradowal w spodnicy? Jang igi? XD
Nie idzie obronic tych lamusow.
A kino gdyby nie mial tyle hajsu (2003 to byly duzo mniejsze pieniadze niz dzis) to zapierdalalby na kazdy jeden festiwal disco polo czy potupaje do remizy
No i właśnie w tym problem i clou, że im wmówił. I za to był do niego największy ból dupy, wspomniany Pezet czy Eldo nie mieli takiej platformy dla Grażyn, a bardzo ich bolało, że hip hop w szerokim odbiorze kojarzony jest z banalną, łatwą, lekką i przyjemną, biesiadową muzyką z nieskażonym głębszą myślą tekstem o dupie Maryni.SWN pisze: ↑13 lut 2024, 8:13 Dodano po 5 minutach :No i wmówił i wszystkie Grażyny i Justyny wiedziały w 2004, że hip-hop to ten taki mały Mezo, i to jest właśnie kolejne potwierdzenie tego o czym pisałem. Bo wmówił im to, ludzie go znali i skojarzyli z rapem, a Eldo nadąsany składał palce w takie coś, bo on jest z Detroit.gods bidness pisze: ↑13 lut 2024, 4:18 I jeździł z tym repertuarem po programach dla starych Grażyn, którym mówili, że to jest właśnie hip hop.
jezu az mnie doslownie ciary przeszly jak przypomniales mi tego potworka, staly bywalec opisów na GG 13-letnich patusiar
A teraz niby jest inaczej? Ja uważam, że jeszcze gorzej.gods bidness pisze: ↑13 lut 2024, 12:27 Grażyn, a bardzo ich bolało, że hip hop w szerokim odbiorze kojarzony jest z banalną, łatwą, lekką i przyjemną, biesiadową muzyką z nieskażonym głębszą myślą tekstem o dupie Maryni.
wg mnie to jeden z najchujowszych jego numerów właśnieJego najlepszy kawałek to Ważne żebyś widział dobro
Najlepszy w tym sensie, że to był prime jego popowej kariery chyba. Już taki mniej disco polowy wydźwięk, tylko taki pop trochę wyższych lotów z lepszym śpiewem niż Sanda od Peji czy ta dupa co u Piha nigdy już nie wróci.
pokaz mi więc piosenki disco polo podobne do tego hip-hopolowego sznytu meza, jeden osiel l czy verbygods bidness pisze: ↑13 lut 2024, 13:50 Aniele czy Jak zapomnieć to jak najbardziej rapowane disco polo. I oczywiście, że Mezo < Kizo i jego uliczne bangery.
zgadzam się, nie znam żadnego poza mną który by robił spoko blendy