Tektonika (Piorun aka Krzysztof Skonieczny)
-
bobermann3000
Re: Tektonika (Piorun aka Krzysztof Skonieczny)
krzychu puszczaj kawałek z kwiatkiem i zaserwuj nam tektoniczną płyte
dokładnie tak
TEKTONIKA - OFFSHORE feat. Kwiatek HAZE (prod. The Returners)

-
bobermann3000
wole krzysia na bardziej niekonwencjonalnych podkładach. pierwszy raz blado wypadł, hejzina go zjadł. czekam na więcej i tak
mało twórcze jak na obydwu panów. takie street view 2.0 czyli średniawka
mało twórcze jak na obydwu panów. takie street view 2.0 czyli średniawka
Wleciał kawałek w składzie Tektonika x Zdechły Osa x Ozi Jarczewska promujący nowy film Skoniecznego pt. Wrooklyn Zoo.
Teledysk wkrótce.
Teledysk wkrótce.

- Karko_Nape
Zdechły osa to antytalent który powinien być zakopany razem z resztą beznowrakowych artystów z Wrocławia. Wkurwia mnie strasznie ta jego szczeniacka przewózka - chłop brzmi jak karykaturalna postać młodego-gniewnego napisanego przez scenarzyste z netflixa.
Skonieczny tez beka, jakaś podróba oskara z linijkami o afgańskim haszu które z jego ust brzmią tak nierealnie jak to tylko możliwe.
A co do filmu, to statnio byłem w kinie i widziałem zwiastun. Zapowiada się bardzo średnio, Skonieczny to niezły reżyser ale kiepski scenarzysta.
Skonieczny tez beka, jakaś podróba oskara z linijkami o afgańskim haszu które z jego ust brzmią tak nierealnie jak to tylko możliwe.
A co do filmu, to statnio byłem w kinie i widziałem zwiastun. Zapowiada się bardzo średnio, Skonieczny to niezły reżyser ale kiepski scenarzysta.
Zdechły osa moim zdaniem jako jedyny reperezentuje połączenie hiphopu z punkiem. Nie każdemu to musi odpowiadać ale trzeba mu przyznać, że jest jedynym który robi takie rzeczy a to zasługuje na uznanie. Też za nim nie przepadam, jednak nie nazwałabym go w życiu antytalentem.
te punkowe rapy, to gdy byłem na bombie, wyruchałem w dupę tą stylówę, nim ją skumał ktokolwiek
Bierze dobre elementy rapu i chujowe elementy punku, przez co brzmi to przyjemnie dla ucha, ale nie można traktować poważnie. Takie hardcorowe fall out boysMajonez pisze: ↑24 sie 2024, 13:43 Zdechły osa moim zdaniem jako jedyny reperezentuje połączenie hiphopu z punkiem. Nie każdemu to musi odpowiadać ale trzeba mu przyznać, że jest jedynym który robi takie rzeczy a to zasługuje na uznanie. Też za nim nie przepadam, jednak nie nazwałabym go w życiu antytalentem.
cztery żubry i dwie kurwy
Jest prekursorem takiego brzmienia w polsce, podejrzewam, że to nie proste, być jako jeden z pierwszych przedstawicielem rapcoru. Może i daleko mu do Limp Bizkitz ale poprzeczka wisi, trzeba przyznać, na maksa wysoko.
Trafił też w jakaś niszę, patrząc po ilości wyświetleń, robi spore wrażenie. Są dużo gorsi od niego, on przejawia przynajmniej pierwiastek z artysty.
Trafił też w jakaś niszę, patrząc po ilości wyświetleń, robi spore wrażenie. Są dużo gorsi od niego, on przejawia przynajmniej pierwiastek z artysty.
- Karko_Nape
No i teledysk.
WROOKLYN ZOO - Zdechły Osa x TEKTONIKA x OZI Jarczewska
WROOKLYN ZOO - Zdechły Osa x TEKTONIKA x OZI Jarczewska

ten osa to do beki z lokalnych
W pewnym momencie główny bohater czyta papierowy "Ślizg", echhh trzeba będzie zobaczyćKarko_Nape pisze: ↑24 sie 2024, 12:15 A co do filmu, to statnio byłem w kinie i widziałem zwiastun. Zapowiada się bardzo średnio, Skonieczny to niezły reżyser ale kiepski scenarzysta.
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Lepiej by było jakby czytał posty z forum
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos