Tektonika (Piorun aka Krzysztof Skonieczny)
Tektonika (Piorun aka Krzysztof Skonieczny)
Piorun ze Ślepnąc od świateł powraca z nowym wcieleniem. Oto Tektonika.
TEKTONIKA - CA$H IS KING (prod. Marek Dziedzic)
TEKTONIKA - CA$H IS KING (prod. Marek Dziedzic)

Re: Tektonika (Piorun aka Krzysztof Skonieczny)
spoko jak na nierapera, ale zbyt monotonne
mocny beat
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- qualite_de_schizoide
nudy, męczy nawijka, po pół tracku wyłączyłem i nigdy nie wrócę
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
jak na ostatnie standardy forum to to jest bardzo fajne
nie jest to złe, ale jednak trochę nudne
Brzmi jak bękart Problemu i Rogala DDL. Znakomite.
Takie sobie, mnie nie porwało, ale pozwolę sobie odnotować wcześniejsze dokonania jako Piorun
Spoiler
Spoiler
Spoiler
bez sensu powinien kontynuowac jako Piorun i tak nic w jego nawijce sie nie zmienilo
Palucha mi przypomina ta babeczka z twarzy komus tez?
Palucha mi przypomina ta babeczka z twarzy komus tez?
-
proszeniebij
to chyba przez diastemę
ale rozjebane
w ogóle to będzie płyta (chyba), więc można zakładać temat w sumie
od 3:33 naprawde spoko, ogolnie grafomania troche
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Dla mnie wszystkie tego typu artystyczne wyrywy to nie hiphop, tylko "sztuka" i tak na to patrząc to to całkiem dobre jest.
Mam wrażenie, że w ten teledysk zaangażowani zostali ludzie z absolutnego topu w Polsce jeśli chodzi o realizacje video. Zupełnie nie siedzę w tej branży ale i tak kilka ksywek z credsów kojarzę i to z bardzo dobrej roboty. Sprawdźcie co np ten typ robi, to przecież jest mistrzostwo ->
Mam wrażenie, że w ten teledysk zaangażowani zostali ludzie z absolutnego topu w Polsce jeśli chodzi o realizacje video. Zupełnie nie siedzę w tej branży ale i tak kilka ksywek z credsów kojarzę i to z bardzo dobrej roboty. Sprawdźcie co np ten typ robi, to przecież jest mistrzostwo ->
Kod: Zaznacz cały
https://www.instagram.com/graffit._Re: Tektonika (Piorun aka Krzysztof Skonieczny)
To nie jest hip hop i nigdy nim nie będzie. skonieczny, placku , wyszedł ci jeden twór na potrzeby serialu z drewnem w głównej roli i na tym powinienes skończyć zabawe w rapera .
kurwa no ladniutki klip, troche dobrych linijek, troche grafomanii czyli ogolnie spoko, tylko no muzycznie mialo byc ambitnie, a wyszlo tak, ze po prostu nie bardzo chce mi sie tego sluchac
-
frontkick
fajnie uslyszec cos wykraczajacego poza zwrotka-refren-zwrotka-refren, umiarkowany props zostawiam bo to co on tam nawija to za ciezki temat dla mnie ale jak w tle leci to spoko, plyte bym przesluchal
Dokładnie tak, chujowe gówno
- con shonery
- Moderator
super teledyski ugułem
Idę przez miasto rapu niosąc nawałnice.
W 2021 roku nikogo już nie dziwią artystyczne visuale młodych, utalentowanych twórców po filmówkach i ASP. Więc trochę myślę gra atutem spóźnionym o 10 lat. Mam wrażenie, że te dwa kawałki składają się z dobrych części, które nijak nie grają w całości, posklejane jakieś to takie i zbyt sterylne. Dobry głos i fajny patent z tymi ciągłymi powtórzeniami, jakby poćwiczył jeszcze kilka lat to mogłoby z tego urosnąć coś naprawdę dobrego. Tylko coś czuję, że drugiej płyty nie będzie. Dziwię się, że w ogóle to powstało. Przecież po sukcesie serialu mógł wyjebać z o wiele większą, finansowo również, bombą. A tu Polski Hip Hop. xD Może chciał sobie coś udowodnić.
W 2021 roku nikogo już nie dziwią artystyczne visuale młodych, utalentowanych twórców po filmówkach i ASP. Więc trochę myślę gra atutem spóźnionym o 10 lat. Mam wrażenie, że te dwa kawałki składają się z dobrych części, które nijak nie grają w całości, posklejane jakieś to takie i zbyt sterylne. Dobry głos i fajny patent z tymi ciągłymi powtórzeniami, jakby poćwiczył jeszcze kilka lat to mogłoby z tego urosnąć coś naprawdę dobrego. Tylko coś czuję, że drugiej płyty nie będzie. Dziwię się, że w ogóle to powstało. Przecież po sukcesie serialu mógł wyjebać z o wiele większą, finansowo również, bombą. A tu Polski Hip Hop. xD Może chciał sobie coś udowodnić.