Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- cloud
- chmura
Re: Ekstraklasa
czyli co, ten kawu to pet zwykły i śmieć, zero zaskoczenia
jeszcze tam chłopy w komentarzach, ja pierdole
Znowu na tym rumaku
Czy jak napiszę, że z Rumakiem chuja ugrają i będzie gorzej niż było, bo nadal w tym klubie nie ma dwóch rozgrywających, to zostanę ponownie zweryfikowany? Oby.
Chyba pavoxy podniosła stawkę na OnlyFansie...
Na Rumaku do Europy.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
my tu napierdalanka o tvp, a esa cichaczem wypierdala przepis o młodzieżowcu
trójkąt bermudzki wola mokotów
Prawidłowo, tyle drewna zebrało minuty w oranżadzie, a po stracie statusu młodzieżowca zjazd do pierwszej lub drugiej ligi 
Telewizja Polska na razie zrezygnowała ze starań o pozyskanie praw do transmisji Ekstraklasy – informuje „Rzeczpospolita”.
Wykupiona za około 50 milionów złotych od Canal+ sublicencja, która umożliwiała pokazywanie jednego meczu w każdej kolejce, wygasła wraz z końcem sezonu 2022/2023. W następnych rozgrywkach jej koszt miał wzrosnąć o 20 milionów złotych, w związku z czym uznano ją za zbyt wygórowaną i zrezygnowano z zakupu.
Media informowały o zbliżającym się zakupie praw do 34 spotkań, co oznaczałoby kilka transmisji w każdej kolejce. Ostatecznie na wydatek rzędu 30 milionów złotych nie wyraziła zgody rada nadzorcza TVP w składzie: Maciej Łopiński, Przemysław Tejkowski i Radosław Włoszek. Wszyscy trzej zostali wczoraj odwołani.
- ConeyIsland
Janusz Niedźwiedź nowym trenerem Ruchu, kontrakt do czerwca 2025 r.
Rostami z Pogoni na testach w ŁKS, no nie mogę zrozumieć tego ruchu, kibicuję mocno temu chłopakowi i wydaje mi się, że będzie z niego dużo radości. Walczak z dobrą techniką, który na wszystkich okresach przygotowawczych sprawiał super wrażenie, a potem grzał ławę bo musieliśmy grać polskim młodzieżowcem. Cóż niech mu się wiedzie
Edit. Dopiero przeczytałem, że to tylko wypożyczenie, więc pewnie wróci jak na letniej wyprzedaży pogoni się tych co więcej zarabiają i szykują się znów chude lata w Szczecinie.
Fornalczyk w Koronie i pewnie też wypali.
Edit. Dopiero przeczytałem, że to tylko wypożyczenie, więc pewnie wróci jak na letniej wyprzedaży pogoni się tych co więcej zarabiają i szykują się znów chude lata w Szczecinie.
Fornalczyk w Koronie i pewnie też wypali.
MalinowyJogurt 2
O co chodzi z tym Fornalczykiem? On nie ma potencjału sprzedażowego żadnego, czy po prostu nie odpowiada mu to, że mało gra?
No z Fornalczykiem to jest kolejny chujowy ruch, w końcu nabrał trochę pokory, nabrał masy, jest walczakiem, u nas wchodził na końcówki, ale robił robotę i naprawdę szarpał jak nie szło. Pewnie samemu zawodnikowi nie pasuje to, ze wchodził tylko na końcówki, bo w Pogoni teraz trzeba będzie grać Wędrychowskim/Smolińskim/Przyborkiem/Korczakowskim jako młodzieżowcem, bo są z akademii i można ich jeszcze drożej sprzedać więc Fornal miałby ciężko, ten sam przypadek co Rostami.
MalinowyJogurt 2
- ConeyIsland
geniusz, magik, sztukmistrz, wybitny pilkarz z innej planety. Analizy, reportaze, portrety psychologiczne, zaraz pewnie ktos mu ksiazke biograficzna napisze.
A mowimy o kopaczu z 5. druzyny 21. ligi w Europie, 34-latku ktory nigdy nie wygral mistrzostwa zadnego kraju
A mowimy o kopaczu z 5. druzyny 21. ligi w Europie, 34-latku ktory nigdy nie wygral mistrzostwa zadnego kraju
kurwa no kto widział josue na żywo i jego fenomenalne zagrania ten wie że to zajebisty grajek jak jest w formie i oby więcej takich w ekstraklasie Legii
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
zaśmiane 
Dodano po 3 minutach 53 sekundach:
Spoiler

WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY