HEWRA
Re: HEWRA
Nie wiem czy to była beka (jeśli tak to słabo to zaakcentował), ale Ero u Flinta mówił, że to była wrzuta JWR, a nie JWP
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
- syrop klonowy
Tym wywiadem niestety chłopcy sporo stracili w moich oczach. Słuchanie Hewry nie będzie już takie samo.
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
- przedszkolanek
polska gwardia, nawet newschoolowa sama się wyjaśnia (ja mam w to wyjebane, ale widzę, że dla niektórych to ważne), robi się przestrzeń na wjebanie się jakiegoś młodego zawodnika, coś w stylu Queby swojego czasu
hell yeah dude, czekam na takiego mesjasza już od dawna, jedynym jego zadaniem jest przebić zajebistością gnocchi w 2016 i frugo diha w 2019
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
ja myślę, że to co zaprezentował sobą dronik w tym wywiadzie, to jest trochę poza jednak. poza na gościa, który chce być trochę świruskiem co to odpali do kamerki nożyk sprężynowy, trochę zblazowanym luzakiem mającym wyjebane na wszystkich i wszystko (ten moment, jak mówi, że nie wie co to jest serial Ślepnąc od Świateł - no kurwa raczej ciężko w coś takiego uwierzyć). i jeszcze to podkreślanie, że większość rzeczy nie jest do opowiedzenia przed kamerą (czaicie jak to musi działać na wyobraźnię małolatów ;D ). chyba tylko "mordo" jako przecinek było takim przejawem naturalności 
Ja tam na luzie wierzę, bo sam znam wariatów skupionych a to na deskorolce, a to na siłowni, czy czymkolwiek innym, tak jak Dron na (prawdopodobnie) pizganiu pociągów i rysunków. Są normalnymi ziomkami mającymi stałą pracę i brak problemów z alkoholem, ale zapomnij o rozmowie na temat ostatniego sezonu Gry o Tron, najnowszej aferze Mariusza Maxa Kolonko albo Jamesie Deanie, bo zwyczajnie nie wiedzą co to kurwa jest i grzecznie przeproszą. Pomyślisz, że przecież zna to każdy, ale zawsze znajdzie się jakaś osoba, która po twoim wywodzie na temat czegoś ostatnio głośnego podrapie się po głowie i powie "a to nie kojarzę". Miałem tak mnóstwo razy i oczywiście jest cienka linia między zdrowym, zabawnym oderwaniem od świata, a ignorancją i byciem przygłupem niemającym pojęcia jak działają wybory, ale też bez przesady że każdy przepalony typek koło trzydziestki musi śledzić premiery netflixa albo najnowsze nabytki quequality.
Wiesz o co chodzi mordo
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no ja nie wiem XD
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
no na to to czekam jak pojebany, ficik dinero to pewnie najlepsza zwrota z usa która pojawiła się na polskim tracku
w sumie ciekawe jak oni kontaktują się z murzynami z chicago którzy poza nagraniem raz na miesiąc jakiejś 16tki codziennie strzelają do innych murzynów o ile akurat nie siedza w pace
Whtn pisze: ↑30 wrz 2019, 22:05no na to to czekam jak pojebany, ficik dinero to pewnie najlepsza zwrota z usa która pojawiła się na polskim tracku
w sumie ciekawe jak oni kontaktują się z murzynami z chicago którzy poza nagraniem raz na miesiąc jakiejś 16tki codziennie strzelają do innych murzynów o ile akurat nie siedza w pace![]()
a zwrotka dinero to nie była z jakiejś jego nutki?
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
dead problem - la flare
Nieee. Akurat w tym przypadku Dinero serio im się dograłjawor pisze: ↑01 paź 2019, 14:49Whtn pisze: ↑30 wrz 2019, 22:05no na to to czekam jak pojebany, ficik dinero to pewnie najlepsza zwrota z usa która pojawiła się na polskim tracku
w sumie ciekawe jak oni kontaktują się z murzynami z chicago którzy poza nagraniem raz na miesiąc jakiejś 16tki codziennie strzelają do innych murzynów o ile akurat nie siedza w pace![]()
a zwrotka dinero to nie była z jakiejś jego nutki?
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- Ten Typ Gold
Po obejrzeniu tego wywiadu uważasz że ich odpowiedź na YouTubie w tym temacie ma jakieś znaczenie?
też mam wrażenie że świeżo jak to wyszło wiedziałem skąd ta zwrota ale dzisiaj cos tam probowalem przeszukac i nie znalazłem
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
dead problem - la flare