HEWRA

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
dogmeat

Re: HEWRA

Post autor: dogmeat »

Obrazek
drzeworyt

Post autor: drzeworyt »

#23 pisze: 21 wrz 2019, 21:15
Groszek pisze: 21 wrz 2019, 20:46 I h&m nie rozpadło się przez oyche?
Z tego co pamiętam to tak. Gdzieś olał wrzrutę JWP i od tego się zaczęło. Potem była akcja z rozjebaniem się i rozpad Mobbyn
Nie wiem czy to była beka (jeśli tak to słabo to zaakcentował), ale Ero u Flinta mówił, że to była wrzuta JWR, a nie JWP :lol:
🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
Awatar użytkownika
syrop klonowy

Post autor: syrop klonowy »

Tym wywiadem niestety chłopcy sporo stracili w moich oczach. Słuchanie Hewry nie będzie już takie samo.
TYPIE KURWA ZROZUM TO ZE NIE JESTEM PEDAŁEM ZE ŚLIZGU JEB IE MNIE WASZE PSP I ZJEBANE FORUM EMA I SIE ODPIERDOL
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

na pewno im smutno XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hahahahhaa gadalem z piotrusiem, nie trafisz do nieba
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

polska gwardia, nawet newschoolowa sama się wyjaśnia (ja mam w to wyjebane, ale widzę, że dla niektórych to ważne), robi się przestrzeń na wjebanie się jakiegoś młodego zawodnika, coś w stylu Queby swojego czasu
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

hell yeah dude, czekam na takiego mesjasza już od dawna, jedynym jego zadaniem jest przebić zajebistością gnocchi w 2016 i frugo diha w 2019
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

ja myślę, że to co zaprezentował sobą dronik w tym wywiadzie, to jest trochę poza jednak. poza na gościa, który chce być trochę świruskiem co to odpali do kamerki nożyk sprężynowy, trochę zblazowanym luzakiem mającym wyjebane na wszystkich i wszystko (ten moment, jak mówi, że nie wie co to jest serial Ślepnąc od Świateł - no kurwa raczej ciężko w coś takiego uwierzyć). i jeszcze to podkreślanie, że większość rzeczy nie jest do opowiedzenia przed kamerą (czaicie jak to musi działać na wyobraźnię małolatów ;D ). chyba tylko "mordo" jako przecinek było takim przejawem naturalności :lol:
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

przyznam ci clockers że jak zobaczyłem twój wpis spodziewałem się tutaj postu w stylu hewra > tuzza i sztywne przystanie za nieomylnością takiej teorii jebanej w tej dyskusji ale ty napisałeś w zasadzie moje myśli teraz
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

clockers pisze: 30 wrz 2019, 18:27 (ten moment, jak mówi, że nie wie co to jest serial Ślepnąc od Świateł - no kurwa raczej ciężko w coś takiego uwierzyć)
Ja tam na luzie wierzę, bo sam znam wariatów skupionych a to na deskorolce, a to na siłowni, czy czymkolwiek innym, tak jak Dron na (prawdopodobnie) pizganiu pociągów i rysunków. Są normalnymi ziomkami mającymi stałą pracę i brak problemów z alkoholem, ale zapomnij o rozmowie na temat ostatniego sezonu Gry o Tron, najnowszej aferze Mariusza Maxa Kolonko albo Jamesie Deanie, bo zwyczajnie nie wiedzą co to kurwa jest i grzecznie przeproszą. Pomyślisz, że przecież zna to każdy, ale zawsze znajdzie się jakaś osoba, która po twoim wywodzie na temat czegoś ostatnio głośnego podrapie się po głowie i powie "a to nie kojarzę". Miałem tak mnóstwo razy i oczywiście jest cienka linia między zdrowym, zabawnym oderwaniem od świata, a ignorancją i byciem przygłupem niemającym pojęcia jak działają wybory, ale też bez przesady że każdy przepalony typek koło trzydziestki musi śledzić premiery netflixa albo najnowsze nabytki quequality.

Wiesz o co chodzi mordo
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
jawor

Post autor: jawor »

ciekaw jestem fitów z chicago o ile to nie jajca

może mickey dollaz :twisted: :twisted:
jestem chłodny jak gucci la flare, z ciebie żaden la flame
dead problem - la flare
Awatar użytkownika

Post autor: #23 »

clockers pisze: 30 wrz 2019, 18:27 ten moment, jak mówi, że nie wie co to jest serial Ślepnąc od Świateł - no kurwa raczej ciężko w coś takiego uwierzyć
no ja nie wiem XD
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: 05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Awatar użytkownika
Whtn

Post autor: Whtn »

jawor pisze: 30 wrz 2019, 19:18 ciekaw jestem fitów z chicago o ile to nie jajca
no na to to czekam jak pojebany, ficik dinero to pewnie najlepsza zwrota z usa która pojawiła się na polskim tracku
w sumie ciekawe jak oni kontaktują się z murzynami z chicago którzy poza nagraniem raz na miesiąc jakiejś 16tki codziennie strzelają do innych murzynów o ile akurat nie siedza w pace :bowdown:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Przecież cała gadka o tej płycie to była beka (moim zdaniem).
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jawor

Whtn pisze: 30 wrz 2019, 22:05
jawor pisze: 30 wrz 2019, 19:18 ciekaw jestem fitów z chicago o ile to nie jajca
no na to to czekam jak pojebany, ficik dinero to pewnie najlepsza zwrota z usa która pojawiła się na polskim tracku
w sumie ciekawe jak oni kontaktują się z murzynami z chicago którzy poza nagraniem raz na miesiąc jakiejś 16tki codziennie strzelają do innych murzynów o ile akurat nie siedza w pace :bowdown:

a zwrotka dinero to nie była z jakiejś jego nutki?
dead problem - la flare
Yerkes

Post autor: Yerkes »

oldschool pisze: 01 paź 2019, 0:14 Przecież cała gadka o tej płycie to była beka (moim zdaniem).
Oczywiście, że tak
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

jawor pisze: 01 paź 2019, 14:49
Whtn pisze: 30 wrz 2019, 22:05

a zwrotka dinero to nie była z jakiejś jego nutki?
Nieee. Akurat w tym przypadku Dinero serio im się dograł
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
2ps__

Post autor: 2ps__ »

mi sie wydaje, że tak nie było chyba nawet na slizg ktos wrzucal, że juz wcześniej latala ta zwrotka, niech ktos potwierdzi plx

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

Obrazek
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Awatar użytkownika
Ten Typ Gold

Post autor: Ten Typ Gold »

Po obejrzeniu tego wywiadu uważasz że ich odpowiedź na YouTubie w tym temacie ma jakieś znaczenie?
Awatar użytkownika
jawor

Spoiler
2ps__ pisze: 01 paź 2019, 17:02 mi sie wydaje, że tak nie było chyba nawet na slizg ktos wrzucal, że juz wcześniej latala ta zwrotka, niech ktos potwierdzi plx

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Zephyr pisze: 01 paź 2019, 17:52 Obrazek
też mam wrażenie że świeżo jak to wyszło wiedziałem skąd ta zwrota ale dzisiaj cos tam probowalem przeszukac i nie znalazłem
dead problem - la flare
ODPOWIEDZ