OFFTOPIC SERIALOWY

Kategoria poświęcona sztuce małych i dużych ekranów.

Moderatorzy: gogi, con shonery

Awatar użytkownika
ConeyIsland

Re: OFFTOPIC SERIALOWY

Post autor: ConeyIsland »

Nawiedzony dom na wzgórzu - również i ja polecę
peterkurten

Post autor: peterkurten »

Luxair pisze: 22 wrz 2023, 10:11 PS. Był jeszcze taki serial o dziennikarce uwięzionej w jakimś wieżowcu mieszkalnym z dziwnymi ludźmi na różnych piętrach, który to wieżowiec wielokrotnie płonął w pożarach w przeszłości i jakiśtam okultyzm się tam dział? Nie pamiętam nazwy
Chyba o archiwum 81 chodzi ?
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Serial Roma/Rzym od HBO to przegadanka czy są tam jakieś akcje,spiski, walki konne itp.

Widzę że jest cały na Vider i zastanawiam się czy ruszyć.

Dajcie cynk czym to jest.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Post autor: wrubel »

na hbomax też jest jak coś
Mider

Post autor: Mider »

RIVALDO111 pisze: 24 wrz 2023, 1:23 Serial Roma/Rzym od HBO to przegadanka czy są tam jakieś akcje,spiski, walki konne itp.

Widzę że jest cały na Vider i zastanawiam się czy ruszyć.

Dajcie cynk czym to jest.
nie dla ciebie to przygłupie
RIVALDO111
Zbanowany

Reality Show od Netflixa oparte na Sqiud Game.

I ktoś zgarnie 4,5 mln dolarów.

Ciekawe jakie będą zasady w tych grach gdzie była strzelanka.

No i ciekawe jaka jest finałowa gra

Chyba sobie obejrzę :joint:

Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

gorąco polecam Silos, dostępny na appel tv
travis1

Post autor: travis1 »

o rivaldo informacja dla Ciebie, aib wraca z 3 sezonem, w sumie spoko
peterkurten

Post autor: peterkurten »

wczoraj skończyłem lekomanie i gorąco polecam ten serial, dawno nie widziałem nic tak dobrego z seriali.
RIVALDO111
Zbanowany

wrubel pisze: 28 wrz 2023, 9:40 gorąco polecam Silos, dostępny na appel tv
Najlepsza rzecz film/serial w tym roku dla mnie

travis1 pisze: 28 wrz 2023, 13:22 o rivaldo informacja dla Ciebie, aib wraca z 3 sezonem, w sumie spoko
No wiem. Super sprawa. Do finałowej bitwy 2 sezonu do dziś wracam.

Vibe Sly/Arnie tak mocno :bowdown:
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Bez przesady, Silo zmarnowany potencjał - świetny początek, potem kretyńska akcja z generatorem i przeeenuuudnyyyy środek
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

bez przesady
RIVALDO111
Zbanowany

Dałem szansę Koło czasu. Jak po Witcher i Lotr odbiłem się potężnie po 1-2 odcinkach to szczerze Koło mi się nawet lepiej ogląda niż HOTD.

Nie znam książek wiec szczerze mam w 4 literach czy zgodne czy niezgodne.

Właśnie skończyłem sezon 02E4 i fajnie to leci. :joint:
Spoiler
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Jak ten gniot "Koło czasu" fajnie leci to ja jestem święty, a co do "Rzymu" to geniusz stworzony przez HBO, daj sobie spokój skoro dla Ciebie dobry serial to ten syfilis powyżej lub jakieś AIB, dziwie się, że Ty jeszcze nie oglądałeś "Spartakusa" w trzech sezonach, który jest nasączony wulgaryzmami, brutalnością oraz sexem, wyreżyserowany w konwencji 300 lub "The Boys".
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Oglądam sobie z dziewczyna s02 e01 The vikings of valhalla, leif eriksson i harald sigurdsson wbijają do novogrodska, a na tronie siędzie
Spoiler
PIERDOLONY DESPERO, MARCIN DOROCINSKI
z zaskoczenia podskoczyłem conajmniej jakby mój stary którego nie widziałem przez 17 lat przyłapał mnie na ruchaniu
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

qwertas pisze: 18 lip 2022, 22:17 Boiling Point - bardzo dobry film, jeśli nigdy nie pracowaliście w popularnej restauracji to tu możecie zobaczyć jak taka praca często wygląda (nakręcony jednym ujęciem) i jak wpływa na życie osób, które się jej podejmują. Na dokładkę polecam sprawdzić seriale Sweetbitter i The Bear.
Film jest dostępny na HBO max
badi pisze: 17 lip 2023, 10:42 boiling point również polecam
gogi pisze: 13 lip 2023, 20:57
Spoiler
Boiling Point może się sprawdzić.
mql pisze: 26 maja 2023, 10:11 Boiling Point - gęsta gastro atmosfera, masa ciekawych i dobrze zaznaczonych postaci (aktorsko wiadomo, STEPHEN GRAHAM, ale i Jason Flemyng w tle), ciekawe fabularnie, a przy okazji wszystko na jednym ujęciu zrobione, zdecydowanie warto

Jutro rusza na BBC czteroodcinkowy spin-off tego filmu, którego akcja zaczyna się osiem miesięcy później
RIVALDO111
Zbanowany

SiNi pisze: 30 wrz 2023, 11:01 Jak ten gniot "Koło czasu" fajnie leci to ja jestem święty, a co do "Rzymu" to geniusz stworzony przez HBO, daj sobie spokój skoro dla Ciebie dobry serial to ten syfilis powyżej lub jakieś AIB, dziwie się, że Ty jeszcze nie oglądałeś "Spartakusa" w trzech sezonach, który jest nasączony wulgaryzmami, brutalnością oraz sexem, wyreżyserowany w konwencji 300 lub "The Boys".
Ale Alice in Borderland to nigdy nie pozwolę szkalować

A Koło czasu jestem po 02E05 i nadal się fajnie ogląda. Dlaczego to syfilis?
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Z serii "dla potomnych".
Obejrzałem wczoraj pierwszy sezon Fortitude na hbo. Gówne obesrane. 12 odcinków, prawie pół doby psu w dupę. Masa wątków niby ze sobą powiązanych ale nie wnoszących de facto nic do clou sprawy. Nie lubię seriali / filmów, które wnoszą elementy sci-fi / nadprzyrodzone do elementów dających się wytłumaczyć w sposób racjonalny. Na plus jak dla mnie tylko rola śp. już Michalea Gambona.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Odpaliłem wczoraj LEGION S01E01 i to jest fe-no-me-nal-ne. Jeśli pozostałe odcinki będą trzymały poziom i nie będzie żenujących cameo to będzie to chyba najlepsze co wyszło ze stajni Marvela
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

to jest najlepsze co wyszlo ze stajni marvela
ODPOWIEDZ