OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
- ConeyIsland
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Nawiedzony dom na wzgórzu - również i ja polecę
-
peterkurten
Chyba o archiwum 81 chodzi ?
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Serial Roma/Rzym od HBO to przegadanka czy są tam jakieś akcje,spiski, walki konne itp.
Widzę że jest cały na Vider i zastanawiam się czy ruszyć.
Dajcie cynk czym to jest.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
na hbomax też jest jak coś
nie dla ciebie to przygłupieRIVALDO111 pisze: ↑24 wrz 2023, 1:23 Serial Roma/Rzym od HBO to przegadanka czy są tam jakieś akcje,spiski, walki konne itp.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Reality Show od Netflixa oparte na Sqiud Game.
I ktoś zgarnie 4,5 mln dolarów.
Ciekawe jakie będą zasady w tych grach gdzie była strzelanka.
No i ciekawe jaka jest finałowa gra
Chyba sobie obejrzę
I ktoś zgarnie 4,5 mln dolarów.
Ciekawe jakie będą zasady w tych grach gdzie była strzelanka.
No i ciekawe jaka jest finałowa gra
Chyba sobie obejrzę
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
gorąco polecam Silos, dostępny na appel tv
o rivaldo informacja dla Ciebie, aib wraca z 3 sezonem, w sumie spoko
-
peterkurten
wczoraj skończyłem lekomanie i gorąco polecam ten serial, dawno nie widziałem nic tak dobrego z seriali.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Najlepsza rzecz film/serial w tym roku dla mnie
No wiem. Super sprawa. Do finałowej bitwy 2 sezonu do dziś wracam.
Vibe Sly/Arnie tak mocno
Bez przesady, Silo zmarnowany potencjał - świetny początek, potem kretyńska akcja z generatorem i przeeenuuudnyyyy środek
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
bez przesady
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Dałem szansę Koło czasu. Jak po Witcher i Lotr odbiłem się potężnie po 1-2 odcinkach to szczerze Koło mi się nawet lepiej ogląda niż HOTD.
Nie znam książek wiec szczerze mam w 4 literach czy zgodne czy niezgodne.
Właśnie skończyłem sezon 02E4 i fajnie to leci.
Nie znam książek wiec szczerze mam w 4 literach czy zgodne czy niezgodne.
Właśnie skończyłem sezon 02E4 i fajnie to leci.
Spoiler
Jak ten gniot "Koło czasu" fajnie leci to ja jestem święty, a co do "Rzymu" to geniusz stworzony przez HBO, daj sobie spokój skoro dla Ciebie dobry serial to ten syfilis powyżej lub jakieś AIB, dziwie się, że Ty jeszcze nie oglądałeś "Spartakusa" w trzech sezonach, który jest nasączony wulgaryzmami, brutalnością oraz sexem, wyreżyserowany w konwencji 300 lub "The Boys".
Oglądam sobie z dziewczyna s02 e01 The vikings of valhalla, leif eriksson i harald sigurdsson wbijają do novogrodska, a na tronie siędzie z zaskoczenia podskoczyłem conajmniej jakby mój stary którego nie widziałem przez 17 lat przyłapał mnie na ruchaniu
Spoiler
PIERDOLONY DESPERO, MARCIN DOROCINSKI
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
qwertas pisze: ↑18 lip 2022, 22:17 Boiling Point - bardzo dobry film, jeśli nigdy nie pracowaliście w popularnej restauracji to tu możecie zobaczyć jak taka praca często wygląda (nakręcony jednym ujęciem) i jak wpływa na życie osób, które się jej podejmują. Na dokładkę polecam sprawdzić seriale Sweetbitter i The Bear.
Film jest dostępny na HBO max
Jutro rusza na BBC czteroodcinkowy spin-off tego filmu, którego akcja zaczyna się osiem miesięcy później
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ale Alice in Borderland to nigdy nie pozwolę szkalowaćSiNi pisze: ↑30 wrz 2023, 11:01 Jak ten gniot "Koło czasu" fajnie leci to ja jestem święty, a co do "Rzymu" to geniusz stworzony przez HBO, daj sobie spokój skoro dla Ciebie dobry serial to ten syfilis powyżej lub jakieś AIB, dziwie się, że Ty jeszcze nie oglądałeś "Spartakusa" w trzech sezonach, który jest nasączony wulgaryzmami, brutalnością oraz sexem, wyreżyserowany w konwencji 300 lub "The Boys".
A Koło czasu jestem po 02E05 i nadal się fajnie ogląda. Dlaczego to syfilis?
- ConeyIsland
Z serii "dla potomnych".
Obejrzałem wczoraj pierwszy sezon Fortitude na hbo. Gówne obesrane. 12 odcinków, prawie pół doby psu w dupę. Masa wątków niby ze sobą powiązanych ale nie wnoszących de facto nic do clou sprawy. Nie lubię seriali / filmów, które wnoszą elementy sci-fi / nadprzyrodzone do elementów dających się wytłumaczyć w sposób racjonalny. Na plus jak dla mnie tylko rola śp. już Michalea Gambona.
Obejrzałem wczoraj pierwszy sezon Fortitude na hbo. Gówne obesrane. 12 odcinków, prawie pół doby psu w dupę. Masa wątków niby ze sobą powiązanych ale nie wnoszących de facto nic do clou sprawy. Nie lubię seriali / filmów, które wnoszą elementy sci-fi / nadprzyrodzone do elementów dających się wytłumaczyć w sposób racjonalny. Na plus jak dla mnie tylko rola śp. już Michalea Gambona.
Odpaliłem wczoraj LEGION S01E01 i to jest fe-no-me-nal-ne. Jeśli pozostałe odcinki będą trzymały poziom i nie będzie żenujących cameo to będzie to chyba najlepsze co wyszło ze stajni Marvela
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
to jest najlepsze co wyszlo ze stajni marvela