FPL slizgawka.eu $$$$
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: FPL slizgawka.eu $$$$
taka już przypadłość najczęściej transferowanych zawodników
- the badman
- Artysta
Chciałem oszukać system i wziałem Doku
Dziś Salah jak zawsze mi ratuje dupę, wierzę
Dziś Salah jak zawsze mi ratuje dupę, wierzę
- ConeyIsland
haha ja tez mam doku na ten weekend 
Dodano po 3 godzinach 6 minutach 34 sekundach:
Dodano po 3 godzinach 6 minutach 34 sekundach:
3 punkty zrobił wczorajConeyIsland pisze: ↑21 wrz 2023, 16:59 Niezbadane są wyroki ten haga a hannibal jest dostępny. Strzelił ostatnio brame wiec moze pogra? Burnley w sobotę wiec kto wie.
- the badman
- Artysta
Plakalem że nie zagra Botman bo wejdzie mi Kabore a tu dał gola i CS
Awansowalem na 3 miejsce a zawsze byłem w top100k więć mam was koledzy
Awansowalem na 3 miejsce a zawsze byłem w top100k więć mam was koledzy
- ConeyIsland
Botman, trippier i pope - nareszcie cala ta trójka mi sie splacila

75 punktów i czerwona strzałka
. Przed meczem Newcastle wszystko wyglądało super, na livefpl pokazywało mi 9-10 punktów zapasu by mieć zieloną strzałkę, ale 12 punktów Botmana, Burna czy 18 Trippiera spowodowały zjazd o ponad 100k w OR.
Teraz czekają mnie rozkminy czy już kupować obrońcę Newcastle czy się wstrzymać, Trippiera raczej nie biorę pod uwagę ze względu na cenę i posiadanie Salaha, musiałbym sporo obciąć na innych pozycjach by mieć na niego flotę. Dodatkowo imo terminarz pod względem czystych kont nie wygląda aż tak dobrze jak Twitterowi mejweni piszą - oczywiście Burnley u siebie jest zajebistą opcja, ale raczej dla posiadaczy Trippiera, który przy wysokiej obronie Burnley będzie mógł sobie latać i wrzucać, samego czystego konta nie byłbym aż tak pewny. Potem wyjazd na WH, CP u siebie, które z przodu coś potrafi zrobić, wyjazd na Wolves i Arsenal u siebie. Do tego zaraz mecz z City w pucharze, i spotkania w LM z PSG i Borussią. Na pewno będą rotacje i o ile obrona raczej powinna być stała, o tyle w pomocy może być różnie, co też przełoży się na potencjalne okazje rywali, no ale to też moje myślenie życzeniowe.
Na pewno z transferami poczekam do okolic weekendu, bo przez puchar w środku tygodnia może ktoś skończyć z kontuzją i zostanie robienie minusów. A wy już załadowani w potrojone Newcastle w obronie czy olewacie?
Teraz czekają mnie rozkminy czy już kupować obrońcę Newcastle czy się wstrzymać, Trippiera raczej nie biorę pod uwagę ze względu na cenę i posiadanie Salaha, musiałbym sporo obciąć na innych pozycjach by mieć na niego flotę. Dodatkowo imo terminarz pod względem czystych kont nie wygląda aż tak dobrze jak Twitterowi mejweni piszą - oczywiście Burnley u siebie jest zajebistą opcja, ale raczej dla posiadaczy Trippiera, który przy wysokiej obronie Burnley będzie mógł sobie latać i wrzucać, samego czystego konta nie byłbym aż tak pewny. Potem wyjazd na WH, CP u siebie, które z przodu coś potrafi zrobić, wyjazd na Wolves i Arsenal u siebie. Do tego zaraz mecz z City w pucharze, i spotkania w LM z PSG i Borussią. Na pewno będą rotacje i o ile obrona raczej powinna być stała, o tyle w pomocy może być różnie, co też przełoży się na potencjalne okazje rywali, no ale to też moje myślenie życzeniowe.
Na pewno z transferami poczekam do okolic weekendu, bo przez puchar w środku tygodnia może ktoś skończyć z kontuzją i zostanie robienie minusów. A wy już załadowani w potrojone Newcastle w obronie czy olewacie?
- ConeyIsland
Ja zostawię trójkę z Newcastle bo wziąłem ich przed sezonem a przez ciężki relatywnie terminarz dopiero teraz zacząć się mieli spłacać i to zrobili. Niemniej jak zacznie coś szwankować to pierwszy do odstrzału chyba będzie mimo wszystko Botman.
Do odstrzału mam również Henry'ego z Brentfordu, którego mam od początku i coś tam punktował rzeczywiście do tej pory ale pożegnam się z nim wkrótce, bo nie dość że złapał kontuzję to chyba i cała jego drużyna łapie zadyszkę.
W pierwszej kolejności muszę atak wymienić bo mam Haalanda, Solanke i Viniciusa. Pierwszy zostaje, pozostała dwójka opuszcza szeregi mojego niemistrzowskiego składu. Mam na oku kilku napastników więc...
...najwazniejsze: wszelkie zmiany zrobię dopiero po EFL Cup. Nie daj Boże jakaś kontuzja się komuś przyłapie i będę pluł sobie w brodę.
Do odstrzału mam również Henry'ego z Brentfordu, którego mam od początku i coś tam punktował rzeczywiście do tej pory ale pożegnam się z nim wkrótce, bo nie dość że złapał kontuzję to chyba i cała jego drużyna łapie zadyszkę.
W pierwszej kolejności muszę atak wymienić bo mam Haalanda, Solanke i Viniciusa. Pierwszy zostaje, pozostała dwójka opuszcza szeregi mojego niemistrzowskiego składu. Mam na oku kilku napastników więc...
...najwazniejsze: wszelkie zmiany zrobię dopiero po EFL Cup. Nie daj Boże jakaś kontuzja się komuś przyłapie i będę pluł sobie w brodę.
- ConeyIsland
ej chopaki, kogo długoterminowo warto mieć z city? Nie pytam o hochlanda rzecz jasna.
alvarez jest zapewne opcją, bo póki KDB jest kontuzjowany to argentyńczyk grać będzie i robi to póki co dobrze.
foden mnie martwi bo rotuje nim pep.
walker - o tym panu myślę sobie
doku - wziąłem go ale casus rotacji się kłania i obawiam się, że jak grealish wróci to jeremy będzie opcją #2
ktoś inny??
alvarez jest zapewne opcją, bo póki KDB jest kontuzjowany to argentyńczyk grać będzie i robi to póki co dobrze.
foden mnie martwi bo rotuje nim pep.
walker - o tym panu myślę sobie
doku - wziąłem go ale casus rotacji się kłania i obawiam się, że jak grealish wróci to jeremy będzie opcją #2
ktoś inny??
Co robicie z Saką i Maddisonem?
@up
Ja zamierzam długofalowo trzymać Alvareza, ale ja też postanowiłem potroić Chelsea na wrzesień xD Walker spoko opcja do obrony, pytanie czy za tę kasę, nie lepiej jednak na Estu siedzieć. W sumie można mieć obu zamiast np Trippiera.
@up
Ja zamierzam długofalowo trzymać Alvareza, ale ja też postanowiłem potroić Chelsea na wrzesień xD Walker spoko opcja do obrony, pytanie czy za tę kasę, nie lepiej jednak na Estu siedzieć. W sumie można mieć obu zamiast np Trippiera.
Z tego co czytam to Saka raczej nie zagra, a z Maddisonem niby wszystko okej, więc gdybym miał kogoś z tej dwójki to Saki bym się pozbył, a Maddisona normalnie wystawił. Jeśli nie będzie na siłach to raczej nie zagra w ogóle i wejdzie ktoś kogo ustawisz na ławie, a nie widzę raczej takiej opcji by zaczął mecz na ławce, a wszedł w końcówce, nie w meczu z LFC. A jeszcze wracając do Saki to niebawem mecze z City, Chelsea i Newcastle, więc terminarz też średni. Ja go wyjebałem już kolejkę temu, bo za niego wleciał Salah, i obawiałem się jak bardzo zapunktuje z Bournemouth, więc dla mnie ta kontuzja to akurat plus xd.
Sprzedałem Sakę, kupiłem Bowena, a po kolejce Wildcard, żeby wyczyścić potrojenie Luton, Sterlinga, Chilwella i ściągnąć Salaha.
- the badman
- Artysta
Team value w tej grze to najbardziej zabawna sprawa. Ja nigdy na to nie patrzę i jestem zawsze w 100k a kumpel twardo w to leci i już jest 40 punktów za mną. Jego team value to ponad 102 a moj 100,5
Wiem że kiedyś sie to może przydać ale na boga to nie jest kurwa gra ekonomiczna.
Wywaliłem największego raka niestety u mnie Eze a za niego Bowen. Jak zawsze bez minusów
Wywaliłem największego raka niestety u mnie Eze a za niego Bowen. Jak zawsze bez minusów
Ja mam 99 i 1.7 w banku czyli podobnie jak ty. Też w ogóle nie patrzę na to i nie ścigam cen.
Ja tam nie widzę, żeby Saka nie zagrał - na mecz pojechał
Z City jak planujesz na dłużej niz 3-4 kolejki to nikogo
Ale w tym sezonie na razie chuja mi idzie, wiec róbcie przeciwnie pzdr
Dobra ostatnio jebałem to teraz musze pochwalic, mam go na kapitanie fajny 30 minutowy program, ładnie
Z City jak planujesz na dłużej niz 3-4 kolejki to nikogo
Ale w tym sezonie na razie chuja mi idzie, wiec róbcie przeciwnie pzdr
Dobra ostatnio jebałem to teraz musze pochwalic, mam go na kapitanie fajny 30 minutowy program, ładnie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Tylko ja miałem i Maddisona i Sakę, a planuję wildcard po tej kolejce, więc bałem się nikogo z tego duetu nie sprzedać, bo nie wiem czy obaj zagrają od początku. A jak z tej dwójki musiałem kogoś sprzedać to wolałem Sakę niż Maddisona, bo Sace się i tak zaraz terminarz psuje, więc na karcie bym go nie brał a Maddisona tak.
No jak grasz zaraz WC to faktycznie trochę inaczej, Bowen faktycznie fajna opcja na 1 kolejke
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
yolo wleciał WC
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Czemu teraz, nie po tej kolejce? W sensie myślałem, że jak się robi Wildcard to jak najszybciej, a nie w ostatnią godzinę przed deadem.
miałem po przerwie reprezentacyjnej zrobić, ale jakoś tak wyszło no i skusilł kurde ten Morris.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- ConeyIsland
Morrisa wziąłem również i ja.
WC prawdopodobnie po przerwie na reprę odpalę. Muszę odzyskać Salaha po tym jak go sprzedałem po drugiej czy trzeciej kolejce. Poza tym zrezygnuję z posiadania dwóch dobrych GK i zostanę przy jednym a drugi wjedzie jakiś tańszy. Trzecia sprawa to Henry - kontuzja do końca sezonu więc również do odpalenia go mam
WC prawdopodobnie po przerwie na reprę odpalę. Muszę odzyskać Salaha po tym jak go sprzedałem po drugiej czy trzeciej kolejce. Poza tym zrezygnuję z posiadania dwóch dobrych GK i zostanę przy jednym a drugi wjedzie jakiś tańszy. Trzecia sprawa to Henry - kontuzja do końca sezonu więc również do odpalenia go mam