sprawdz sobie tluku znaczenie slowa rodowod i skumaj ze wisla istniala przez prawie pol wieku przed byciem wjebanym pod milicyjna kuratele
Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
e, Szczecin, czy Gustafsson leci na popularną pyrkę i w ogóle jakie są perspektywy przed lubianą skądinąd jeszcze trochę w stołecznym mieście Pogonią?
trójkąt bermudzki wola mokotów
Tak jak pisałem przed sezonem, jest chujnia jak się tak osłabia zespół i robi gówno wzmocnienia, zero zaskoczenia, że to tak wygląda. To nie wina Jensa, że sknerus Mroczek z Adamczukiem doprowadzili do tego, że w obronie gra chłop co dwa lata kopał na czwartym poziomie rozgrywkowym, Grosik, który z wakacji wrócił z bębnem i gra od deski do deski chuja robiąc czy Loncar który się nadaje do pchania karuzeli na bulwarach, ale ja dziś jestem wkurwiony, niby wiedziałem, ale oni dziś nic nie grali, nic.
Tradycyjnie zapraszam na dół strony do sekcji komentarzy, jeszcze nie czytałem, ale aż jestem ciekaw jakie tam nastroje wśród naszych, link poniżej
https://pogonsportnet.pl/news/beznadziejna-seria-trwa
Chociaż jak sobie przypomnę teraz że, Jens ściągnął Koulourisa musząc goniąc wynik to
Tradycyjnie zapraszam na dół strony do sekcji komentarzy, jeszcze nie czytałem, ale aż jestem ciekaw jakie tam nastroje wśród naszych, link poniżej
https://pogonsportnet.pl/news/beznadziejna-seria-trwa
Chociaż jak sobie przypomnę teraz że, Jens ściągnął Koulourisa musząc goniąc wynik to
MalinowyJogurt 2
nie no, nic nie grali a z głowy miał Biczachczjan setę, Koulouris drugą w II połowie, Zahovic sam na sam co potem gol padł nieuznany, dość dużo natworzyli w przeciwieństwie do Śląska, który co miał to strzelił. Ale no Pogoń ma strasznie przeciętną kadrę to fakt, na zmiany wchodzą beznadziejny Kurzawa i młodziaki i to nie jest tak, że tam pół kadry kontuzjowani tylko nie ma więcej ludzi 
Nie kumam jak w jedno okienko można oddać trzech najlepszych ŚP w klubie.
Nie kumam jak w jedno okienko można oddać trzech najlepszych ŚP w klubie.
No w porównaniu do tego co grali do tej pory to dziś była jedna wielka chujnia, mimo jakichś tam sytuacji, które siłą rzeczy powstają grając ofensywny futbol. Będziemy drugą Jagiellonią (oby nie Lechią)
MalinowyJogurt 2
Ja wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i tak dalej, ale serio ten kejs wkurwienia w społeczności Pogoni na władze klubu to wygląda jak jebanie Rutków przez kiboli amiki. 90% kibiców innych klubów by sb dało obciąć napleta za to żeby władze ich klubów działały w taki sposób. Lechia fan smutna twarz here. Szanuj włodarza fanie bo możesz mieć mandziare
przecież nikt nigdy nie był w pełni zadowolony z włodarzy swojego klubu, chyba ze kibice Realu z Florentino Pereza. to święte prawo kibica, by wkurwiać się na decyzje szefów, narzekać, a i tak płacić za bilet
ja bym sie nie obrazil gdyby pogon postawila na wychowankow w pogoni hehe za polskim feyenoordem czy tam azet dorzucajac kilku wartosciowych starszakow
oni i tak sa skazani na ogladanie poki co plecow lecha i legii znaj umiar mocium panie szanuj pana adamczuka
oni i tak sa skazani na ogladanie poki co plecow lecha i legii znaj umiar mocium panie szanuj pana adamczuka
Tylko tutaj nikt nie narzekał na oglądanie pleców Legii czy Lecha, marzenia o mistrzostwie były, bo nie było to wcale nierealne, ale cieszyliśmy się z pozycji na której jesteśmy. 3 lata z rzędu w TOP 4, jak zaznaczyłem tabelę od lipca 2018 do teraz to jesteśmy na 3 miejscu właśnie za Legią i Lechem, za nami Raków i Piast. Więc siłą rzeczy chcemy tutaj utrzymać chociaż tą coroczną walkę o medale, to nie jest tak, że mieliśmy jeden dobry sezon i nam się pojebało we łbach tylko tutaj ostatnie lata to jest TOP 3 w Polsce jak u Bonsona. Zarząd w tych latach też nie był jakiś fantastyczny, ich po prostu za mordy trzymał Pan trener Kosta Runjaic, który uratował ten klub przed spadkiem przejmując zespół obrażonych gwiazdeczek po Skorży, Kosta który pokazał, że nie ma miejsc na ciepłe kluchy i że można się sprzeciwić Prezesowi. U nas Prezes jest jaki jest, nie można mu odmówić braku miłości do Pogoni, bo Pogoń kocha, ale boi się zaryzykować, stabilizacja to słowo klucz, jemu było dobrze z tym corocznym plażingiem po wejściu do TOP8 jak jeszcze były grupy, hajs się zgadzał, nie trzeba było się wzmacniać na puchary i wyjazdy na jakąś Islandie. Jednak odkąd odszedł Kosta to znów zaczęła się tu robić "rodzinna atmosfera" i ciepły kurwidołek dla emerytów i grajków po kontuzjach. Jens też jest takim typem człowieka, który się nie awanturuje, robi to co mu każą i Prezesowi on na pewno odpowiada. I tak, wiem że 90% klubów które są za nami chętnie by się z nami zamieniło, ale my chętnie bysmy się z tymi wszystkimi klubami niżej zamienili na trofea których nie mamy i przez to nam się już ulewa. Śląsk robi mistrza, Piast robi mistrza, Raków robi mistrza, cracovia, Arka, Lechia - zdobywają PP a my nic.
MalinowyJogurt 2
Dante Stipica wyjebany do zespołu rezerw. Miszte by sobie Pogoń wypożyczyła, gorszy od Klebaniuka nie będzie.
Dodano po 10 minutach 55 sekundach:
Jest też pierwsza wypowiedź Kewina Komara po tej sytuacji z pobiciem:
https://www.meczyki.pl/newsy/kevin-koma ... d/219837-n
Dodano po 10 minutach 55 sekundach:
Jest też pierwsza wypowiedź Kewina Komara po tej sytuacji z pobiciem:
https://www.meczyki.pl/newsy/kevin-koma ... d/219837-n
Dante karny k..okos za ściemnianie kontuzji na bank, chociaż to tylko domysły.
MalinowyJogurt 2
ale dziwna fazka jak w tym klubie jest normalne postępowanie
trójkąt bermudzki wola mokotów
Wydaje mi się, że pan Jacek Zieliński to jest dobry ogarniacz na stanowisku dyrektora.
Legia w teorii była przez sezon-dwa w okresie przejściowym, jednak problemy nie przekładały się na ligową tabelę.
Gdy pan Jacek Zieliński piastował podobne stanowisko w Wigrach w około 2014 roku, ten klub momentami ocierał się o Ekstraklasę.
Mimo że nie pałam jakimiś pozytywnymi emocjami do Legii, tak cieszę się, że jeden z największych polskich klubów jest rozsądnie zarządzany, a nie ze szrotometrem wyjebanym poza skalę.
Przypominam, że w ostatnich latach grali lub dalej grają reprezentanci Kosowa, Mauritiusu czy Uzbekistanu, którzy raczej się nie sprawdzali, więc dobrze, że stawiają teraz na ciekawych zawodników z poważnym CV.
Legia w teorii była przez sezon-dwa w okresie przejściowym, jednak problemy nie przekładały się na ligową tabelę.
Gdy pan Jacek Zieliński piastował podobne stanowisko w Wigrach w około 2014 roku, ten klub momentami ocierał się o Ekstraklasę.
Mimo że nie pałam jakimiś pozytywnymi emocjami do Legii, tak cieszę się, że jeden z największych polskich klubów jest rozsądnie zarządzany, a nie ze szrotometrem wyjebanym poza skalę.
Przypominam, że w ostatnich latach grali lub dalej grają reprezentanci Kosowa, Mauritiusu czy Uzbekistanu, którzy raczej się nie sprawdzali, więc dobrze, że stawiają teraz na ciekawych zawodników z poważnym CV.
Mioduski przestał się we wszystko wpierdalać, oddał stery kompetentnym osobom i widać ogromną poprawę chyba we wszystkich działach. Ostatnio prawie na każdym meczu jest SoLd out, oby tego nie spierdolić w kolejnych latach. W tym sezonie 9 tys sprzedanych karnetów, gdzie rok temu było to 2 tys, Mocno Legia!
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
tbh i tak jestem zaskoczony in minus legijną frekwencją w szerszej perspektywie, klub z największą bazą kibicowską w Polsce wykraczającą nawet poza stolicę (w której - podobno - nie ma z kim rywalizować), stadion idealny rozmiarowo, nie przeszacowany (w przeciwieństwie do ogromnej większości polskich aren), a przez lata soldout był wydarzeniem. teraz z jednej strony wyniki robią robotę, ale z drugiej - w Polsce klimat do piłki się po prostu poprawił, soldouty robi nawet zagłebie Lubin, a katowicka Gieksa jedzie do bielska-Białej w ponad 3 tysiace głów, oby tak dalej, wiadomo
Gustafsson ma mocne papiery na Mroczka czy ocb?
Gustafsson ma mocne papiery na Mroczka czy ocb?
Gustafsson to ciumciok i on pasuje Mroczkowi.
Wczoraj na wyjeździe też komedia, znaleziony kozioł ofiarny pan Rafał Buryta trener od przygotowania fizycznego, okazało się, że podkablował Olka (Aleksander Jakubik, kitmen, dobra dusza w szatni) że ten wynosi do kibiców rzeczy z szatni, więc Mroczek zwolnił Olka no i teraz Rafał Buryta ma transparenty, że ma wypierdalać. Swoją robotę wykonuje dobrze, przygotowanie fizyczne u nas zawsze było na dobrym poziomie, nagle nie zapomnieli biegać. To nie Buryta sprawił, że nie mamy bramkarza przygotowanego do gry, to nie Buryta sprawił, że Grosik mógł przyjechac tydzień po rozpoczęciu obozu na zgrupowanie z widoczną nadwagą, to nie Buryta jest odpowiedzialny za to, że pozbywam się solidnych graczy a ściągamy szrot do odbudowy, z reszta szkoda pisać.
Dodano po 4 godzinach 48 minutach 48 sekundach:
Nowy bramkarz
https://pogonsportnet.pl/news/valentin- ... i-szczecin
Wczoraj na wyjeździe też komedia, znaleziony kozioł ofiarny pan Rafał Buryta trener od przygotowania fizycznego, okazało się, że podkablował Olka (Aleksander Jakubik, kitmen, dobra dusza w szatni) że ten wynosi do kibiców rzeczy z szatni, więc Mroczek zwolnił Olka no i teraz Rafał Buryta ma transparenty, że ma wypierdalać. Swoją robotę wykonuje dobrze, przygotowanie fizyczne u nas zawsze było na dobrym poziomie, nagle nie zapomnieli biegać. To nie Buryta sprawił, że nie mamy bramkarza przygotowanego do gry, to nie Buryta sprawił, że Grosik mógł przyjechac tydzień po rozpoczęciu obozu na zgrupowanie z widoczną nadwagą, to nie Buryta jest odpowiedzialny za to, że pozbywam się solidnych graczy a ściągamy szrot do odbudowy, z reszta szkoda pisać.
Dodano po 4 godzinach 48 minutach 48 sekundach:
Nowy bramkarz
https://pogonsportnet.pl/news/valentin- ... i-szczecin
MalinowyJogurt 2
Czyli Janusz Niedźwiedź pierwszym odstrzelonym trenerem w tym sezonie. Rok temu bym za to dostał punkty, a teraz tak nie postawiłem. Jego następcą Daniel Myśliwiec, tak informuje sport.pl
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
i cyk punkcik w ekstraprognozy 
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti