Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
jechać z nimi
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
ale kurwy
Kewin Komar 3maj sie
Kewin Komar 3maj sie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
kurwiska jebane, najwiekszy "sukces" wisly w tym sezonie, jebac ich w chuj az sie wkurwilem
a pamietacie jak bojowka jednej druzyny wtargnenla na spotkanie wigilijne drugiej w klubowym budynku to byli czasy
nie no, wisła niewinna, to tylko hipokryzja w innych ekipach
trójkąt bermudzki wola mokotów
najlepsze, ze to byla cala ekipa, pewnie ze sprzetem vs jeden bramkarz, a i tak jeden od nich wylądował na sorze xD
strażacy z festynu pomogli ponoć bramkarzowi
ciekawe czy na festynie była @bel ?
ciekawe czy na festynie była @bel ?
mundialopsychoza
gdyby była to jej strażnik teksasu nigdy by nie dopuścił do takich wydarzeń
nie wiem ile w tym prawdy, ale po twitterach lata niby info, ze Komar mialby miec spine z bylym typem swojej laski, ktory nie ma odwagi zeby samemu takie sprawy zalatwiac wiec wydzwanial ziomkow wislakow. w sumie to chyba nie takie easy rozpoznac z ryja jakiegos bramkarza Puszczy, trzeba byc chyba mocnym fanem pileczki a watpie zeby to byl kejs u maczeciarzy
Przecież Komar sam niepotrzebnie wydymił do kibica Wisły, który zawołał kolegów.
Tylko ludzie słuchają Jadczaka, beka.
Tylko ludzie słuchają Jadczaka, beka.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2023, 12:31 przez exyou, łącznie zmieniany 1 raz.
no linia obrony Wiślaków, że Komar sam najebał typkowi z tsw jadąc po to specjalnie na wiejski festyn w Nowym, kurwa, Wiśniczu i ostatecznie prowokując starcie z kilkunastoma asami jest całkiem interesująca, nie powiem że nie
a tbh w kwestii rozpoznania Komara starczyłoby pewnie luźno rzucone przez delikatnie choćby z piłką związanego wariata TY PATRZE TE KURWĘ ON NA CRACOVII BRONI TERA i już masz babo placek
a tbh w kwestii rozpoznania Komara starczyłoby pewnie luźno rzucone przez delikatnie choćby z piłką związanego wariata TY PATRZE TE KURWĘ ON NA CRACOVII BRONI TERA i już masz babo placek
a więc znów moralnie zwyciężylijajca pisze: ↑28 sie 2023, 12:17 nie wiem ile w tym prawdy, ale po twitterach lata niby info, ze Komar mialby miec spine z bylym typem swojej laski, ktory nie ma odwagi zeby samemu takie sprawy zalatwiac wiec wydzwanial ziomkow wislakow. w sumie to chyba nie takie easy rozpoznac z ryja jakiegos bramkarza Puszczy, trzeba byc chyba mocnym fanem pileczki a watpie zeby to byl kejs u maczeciarzy
trójkąt bermudzki wola mokotów
- ebismolarek
Komary najgorsze kurwy, jechać z nimi do spodu
-
BouncedDuck5106
Kevin sam w Nowym Wiśniczu
Co ciekawe współorganizator tego festynu i policja zaprzeczają że to byli kibice wisły, a na pewno nie zorganizowana grupa, która chciała napaść bramkarza, tylko bardziej były chłopak i koledzy panny od Komara.
Kurwa mówię Wam, że Komar sam wydymił do jednego i uszkodził rękę wyprowadzając cios jako pierwszy.

Tu najbardziej prawdopodobna wersja zdarzeń - KOMAR PDW
Info wyszło przed północą, szybko zaczęły pojawiać się dementi w krakoskim środowisku, ale później ulało się Jadczakowi i machina ruszyła.
Pisałem w tym temacie jakiś czas temu, że ten klub to straszne czereśniaki na boisku i poza nim, robią sobie dobry PR kulturalnym dopingiem, sprzątaniem obcego stadionu po meczach, jednocześnie oblewając dziennikarzy piwem, tolerując antywiślackie barwy na fecie po awansie ze strachu przed pasiastymi Niepołomicami, a trener nazywa przed kamerami drużynę przeciwną "skurwysynami". Mam nadzieję, że Kewin K. przykładnie zostanie ukarany, w końcu przez bycie rycerzem naraził klub na spore straty - mówi się o powrocie Kobylaka, który raczej tani nie będzie.
Tak, jestem Wiślakiem.
Info wyszło przed północą, szybko zaczęły pojawiać się dementi w krakoskim środowisku, ale później ulało się Jadczakowi i machina ruszyła.
Pisałem w tym temacie jakiś czas temu, że ten klub to straszne czereśniaki na boisku i poza nim, robią sobie dobry PR kulturalnym dopingiem, sprzątaniem obcego stadionu po meczach, jednocześnie oblewając dziennikarzy piwem, tolerując antywiślackie barwy na fecie po awansie ze strachu przed pasiastymi Niepołomicami, a trener nazywa przed kamerami drużynę przeciwną "skurwysynami". Mam nadzieję, że Kewin K. przykładnie zostanie ukarany, w końcu przez bycie rycerzem naraził klub na spore straty - mówi się o powrocie Kobylaka, który raczej tani nie będzie.
Tak, jestem Wiślakiem.
Kontrowanie Jadczaka partyjnym trollem Emilią Kamińską to trochę tak, jakby uznać, że cholerę najlepiej wyleczyć dżumą.
Słuszna uwaga, ale jest to skondensowana w jeden tweet wersja, która tak naprawdę od kilkudziesięciu godzin latała po necie po różnych (mniejszych, większych) kontach i grupkach i która została potwierdzona przez strażaków, policję, sąsiadów - no chyba że oni też opłacani przez Królewskiego i ekipę.
Trzeba poczekać na oficjalne stanowisko ekstraklasowego boksera z festynu strażackiego z Wiśnicza (w ogóle jak to brzmi wtf).
Trzeba poczekać na oficjalne stanowisko ekstraklasowego boksera z festynu strażackiego z Wiśnicza (w ogóle jak to brzmi wtf).