Grande Connection
Re: Grande Connection
Wygląda teraz jak młodszy Mezo, tylko rapuje dwie półki gorzej
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Lepiej tego durnia bym nie opisał, może tylko dodałbym mentalnego rondlarza.emcess pisze:zwykly wykopek x konfederata x kuc co pozjadal wszystkie rozumy
Grandę raperem jest fatalnym, ale co ciekawe to te wszystkie jego kawałki „rap w stylu” w ogóle nie są podobne do pierwowzorów, on zawsze nawija tak samo tylko pod inne stylistycznie bity, a te mashupy (tak to się chyba nazywa) z filmów akcji to jest taka szopka ze nie wiem co powiedzieć, ogólnie typ sprawia wrażenie niedorozwiniętego
skromny sympatyk kultury gruzińskiej
a siatkówka to jest pedalskie gówno
a siatkówka to jest pedalskie gówno
No ale czyli jesli on pisal teksty/ghostwriterowal polowie scenie jak on to Sam mowi czy to znaczy ze Pol sceny jest niedorzwieniete tez?
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Raczej dwie trzecie, ale to zupełnie bez związku z upośledzeniem tego gamonia.
co nie zmienia faktu, że oprócz Aviego, tak samo uważam o wszystkich wymienionych, że to rapowe spierdolinki
cyk
Kurwa no zniszczenie Bedoesa to nie jest może trudna sprawa. Ale co w tym złego, że Grande to robi? Właśnie dobrze, trzeba niszczyć takich Bedoesów. Nie rozumiem skąd się bierze hejt na Grande. Jeszcze żeby kłamał, ale on prawdę mówi.
W ogóle on jest researcherem tego spierdolenia bo ja oczywiście intuicyjnie to czuję jak bardzo spierdoleni są ci raperzy z Bedoesem na czele, ale jak oglądam przytoczone fakty to się okazuje, że są jeszcze dużo bardziej spierdoleni niż myślałem.
Bedoes to jest tak szkodliwy robak, że japierdole.
W ogóle on jest researcherem tego spierdolenia bo ja oczywiście intuicyjnie to czuję jak bardzo spierdoleni są ci raperzy z Bedoesem na czele, ale jak oglądam przytoczone fakty to się okazuje, że są jeszcze dużo bardziej spierdoleni niż myślałem.
Bedoes to jest tak szkodliwy robak, że japierdole.
- The_Punisher
O ile popieram piętnowanie szkodliwego przekazu czy kserowania z zagranicy, tak kompletnie nie rozumiem przywalania się do wyglądu czy stylówy danego rapera.
mówi z pozycji mesjasza a jest agrestem z kasztanami w dupie. kreuje się na wielkiego rozkminiacza a nikt nigdy o nim nie słyszał. pierdoli coś non stop o jakichś "skillsach" a zapodaje do bólu przewidywalny i arcy-przeciętny rap wprost z jakiegoś podziemia 2012. jego żarty i montaż są nieśmieszne. typ każdą swoją (nawet sensowną) krytykę tak przejaskrawia, że finalnie powoduje nic innego jak uśmieszek politowania. tryhard - to jest to jedno słowo którym można podsumować tego gagatka. gdyby faktycznie poprzestawał na wyśmiewaniu hipokryzji raperów i piętnowaniu złych treści przemycanych w rapie - które to faktycznie piorą mózgi młodzieży - to spoko. ale to jest grande, więc siłą rzeczy on do tego musi jeszcze dolać hektolitry zwykłego zawracania dupy banałami. a tak poza tym to my nie jesteśmy w targecie tego typu przekazu, bo dla nas jako wieloletnich słuchaczy rapu to są wszystko oczywistości - tyle, że mamy w nie wyjebane. on jest na misji aby zawalczyć o serca młodzieży - cóż, ta krucjata w słabym stylu w mojej ocenie.
jasny wracaj na forum
^up zgoda z wszystkim, ale tu akurat raczej nie chodzi o młodzież, a o ludzi, którzy po wieku młodzieńczym przestali słuchać muzyki z pasją i przy tym wytworzyli w sobie jakiś kostny amalgamat-fortecę czegoś tam.
tak zwani prawilniacy xD
tak zwani prawilniacy xD
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 30 sie 2023, 11:56 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
no bedoes do śmieciary, ale co ten filmik zmienia
jakie kurwa rozjebanie, niszczenie czy piętnowanie? Wy myślicie, że ten bezbek może realnie zaszkodzić jakiemukolwiek raperowi?
Przecież to jest tylko kontent afirmacyjny dla mariuszków lat 30 co 15 lat temu nasłuchali się penera, molesty czy innego erpie(ofc to jest w ich oczach zazwyczaj największy kozak w pl rapie) i teraz w kółkach wzajemnej adoracji pałują się nienawiścią do wszystkiego co wykracza poza ich ograniczone wyobrażenie tego czym jest rap.
Also co kilka stron ktoś nowy pyta się co jest złego w grande i za każdym razem trzeba pisać to samo, pytanie z czarnej listy zamykam temat, następnym razem użyj opcji szukaj
Przecież to jest tylko kontent afirmacyjny dla mariuszków lat 30 co 15 lat temu nasłuchali się penera, molesty czy innego erpie(ofc to jest w ich oczach zazwyczaj największy kozak w pl rapie) i teraz w kółkach wzajemnej adoracji pałują się nienawiścią do wszystkiego co wykracza poza ich ograniczone wyobrażenie tego czym jest rap.
Also co kilka stron ktoś nowy pyta się co jest złego w grande i za każdym razem trzeba pisać to samo, pytanie z czarnej listy zamykam temat, następnym razem użyj opcji szukaj
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Haha dobry odcinek, tego kawałka Zui nie znałem wstawki z filozofem z Ciechanowa też dobre 
No z Bedoesem to nie jest taki problem, że wykracza poza moje ograniczenie tego czym jest rap. Z tym typem jest taki problem. że on wykracza poza moje ograniczone wyobrażenie tego czym jest człowiek.koniec pisze: ↑24 sie 2023, 16:14 jakie kurwa rozjebanie, niszczenie czy piętnowanie? Wy myślicie, że ten bezbek może realnie zaszkodzić jakiemukolwiek raperowi?![]()
Przecież jakby to był mój syn to ja bym mówił z bólem, że nie mam syna. I tu nie chodzi o to jaki on rap robi. Jeszcze jakby to był jakiś dogorywający karaluch, to by można było mu współczuć, że taki wyrósł.
Ale on jest z siebie zadowolony, ten swój sposób bycia próbuje rozprzestrzenić i dostaje jakiś pozytywny odzew od społeczeństwa.
Tu nie o rap chodzi, w ogóle nie o rap. Bedoes to przeciwieństwo jakiejkolwiek cnoty, czy męskości. Jedyna cecha, za którą mogę go jakoś docenić to pracowitość, ale w zestawieniu z resztą osoby, to mało, bardzo mało.
Poza dissem na Kaliego nie podoba mi się rap Grande, ale dla mnie to wiele nie zmienia. Jeśli chodzi o żarty i montaż, mnie w większości bawi i dla mnie ta forma fajnie łączy merytorykę z luźną rozrywką. Część żartów jednak mógłby odpuścić, bo są całkowicie zbędne i nie na miejscu, np. te o wyglądzie Intruza. Uważam, że fakty i argumenty zestawia bardzo dobrze. Ja po obejrzeniu jego filmiku dowiaduje się w przystępnej i zabawnej formie, jaka jest lista podpunktów, dlaczego dany raper nie jest osobą godną szacunku. I tyle. Na ile to będzie przekonujące dla młodzieży nie mi oceniać, ale uważam, że Grande robi tak dobrą robotę jak może w tłumaczeniu dlaczego taki Bedoes jest godny pogardy.8na10 pisze: ↑23 sie 2023, 23:56mówi z pozycji mesjasza a jest agrestem z kasztanami w dupie. kreuje się na wielkiego rozkminiacza a nikt nigdy o nim nie słyszał. pierdoli coś non stop o jakichś "skillsach" a zapodaje do bólu przewidywalny i arcy-przeciętny rap wprost z jakiegoś podziemia 2012. jego żarty i montaż są nieśmieszne. typ każdą swoją (nawet sensowną) krytykę tak przejaskrawia, że finalnie powoduje nic innego jak uśmieszek politowania. tryhard - to jest to jedno słowo którym można podsumować tego gagatka. gdyby faktycznie poprzestawał na wyśmiewaniu hipokryzji raperów i piętnowaniu złych treści przemycanych w rapie - które to faktycznie piorą mózgi młodzieży - to spoko. ale to jest grande, więc siłą rzeczy on do tego musi jeszcze dolać hektolitry zwykłego zawracania dupy banałami. a tak poza tym to my nie jesteśmy w targecie tego typu przekazu, bo dla nas jako wieloletnich słuchaczy rapu to są wszystko oczywistości - tyle, że mamy w nie wyjebane. on jest na misji aby zawalczyć o serca młodzieży - cóż, ta krucjata w słabym stylu w mojej ocenie.
ale ja się z tobą zgadzam w pełniMietek pisze: ↑24 sie 2023, 20:57 No z Bedoesem to nie jest taki problem, że wykracza poza moje ograniczenie tego czym jest rap. Z tym typem jest taki problem. że on wykracza poza moje ograniczone wyobrażenie tego czym jest człowiek.
Przecież jakby to był mój syn to ja bym mówił z bólem, że nie mam syna. I tu nie chodzi o to jaki on rap robi. Jeszcze jakby to był jakiś dogorywający karaluch, to by można było mu współczuć, że taki wyrósł.
Ale on jest z siebie zadowolony, ten swój sposób bycia próbuje rozprzestrzenić i dostaje jakiś pozytywny odzew od społeczeństwa.
Tu nie o rap chodzi, w ogóle nie o rap. Bedoes to przeciwieństwo jakiejkolwiek cnoty, czy męskości. Jedyna cecha, za którą mogę go jakoś docenić to pracowitość, ale w zestawieniu z resztą osoby, to mało, bardzo mało.
a, dobra, odpowiadałeś końcowi
Dodano po 7 minutach 5 sekundach:
dla mnie zmienia, bo dużo krytyki poświęca tej mitycznej "technice" a sam gra w 4 lidze okręgówce z asami pokroju eszeta czy delekty, co komicznie rzutuje na jego dalszą działalność. on serio myśli, że jakichś stepowców ruga z pozycji autorytetu jeśli idzie o rzemiosło rapowe.
jasny wracaj na forum
No to powiedzmy, że mnie bardziej interesuje jednak ten punkt programu gdzie grande czepia się merytoryki, moralności i w ogóle mądrości raperów, a nie tam gdzie czepia się skilla czy techniki. Za autorytet w kwestii robienia dobrej muzyki w ogóle go nie uważam, ale dobrze pokazuje jakimi ci raperzy są ludźmi.