Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Michael Olise z nowym czteroletnim kontraktem w CP. Czyli nici z transferu
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- Cz4rny1337
- Moderator
Szkoda w chuj tego Olise, Chelsea uciekła bo Crystal chce iść do trybunału w sprawie namawiania gracza na transfer
Chelsea teraz chce Brennana Johnsona z motthingham, dają 40, chcą 50
Typ co wrzuca składy mówi ze Reece kilka miesięcy nawet, Melo Gusto będzie ładnie latał easy
Chelsea teraz chce Brennana Johnsona z motthingham, dają 40, chcą 50
Typ co wrzuca składy mówi ze Reece kilka miesięcy nawet, Melo Gusto będzie ładnie latał easy

ja się dziwie, że tak dobry i perspektywiczny gracz jak Olise odrzuca oferty od Chelsea (na pewno), City (podobno) i wybiera drużynę prowadzoną przez kurwa Roya Hodgsona (z całym szacunkiem)
Brennanek niech lepiej zostanie, żeby Nott się utrzymało
z nowinek to jeszcze Lewis Hall zmienia the Blues na Newcastle za 28mln funtów
Brennanek niech lepiej zostanie, żeby Nott się utrzymało
z nowinek to jeszcze Lewis Hall zmienia the Blues na Newcastle za 28mln funtów
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
sto procent że Avengersi to losują kto ma przyjść do Chelsea, Olise jest przecież totalnie innym piłkarzem niż ten Brenann, który jest typowym szybkobiegaczem na kontry, a do Olise to prędzej taki Cherki by pasował jako podobieństwo.
Zastępcą Olise może być Bradley Barcola z Lyonu. Ok 50mln ojro chcą, zakusy na niego robi też PSG (Lyon odrzucił 35mln od nich) - Hawkins z RMC
Kocham, pozdrawiam
- ebismolarek
Przecież najważniejsze żeby był młody i czarny, reszta to tam wyjebane 
- Cz4rny1337
- Moderator
- ConeyIsland
blackity-black

Robert Sanchez z numerem 1 i już na pewno będą szukać rezerwowego bramkarza, przykre że 3 gk Brighton, który nie potrafi grać nogami będzie cały sezon jedynką w Chelsea.
- ConeyIsland
Payet pierwszym zabojadem który zagra w Brazylii.
Ale po TYM sezonie w WHU mam do typa sentyment. I ten jego wolny w samo okno z cpy, uuu
Ale po TYM sezonie w WHU mam do typa sentyment. I ten jego wolny w samo okno z cpy, uuu
Gabri Veiga w Napoli, 36 mln ojro.
Dlaczego oni do tej ofensywy sprowadzają jakieś półśrodki zamiast iść po Leao, czy Osimhena? Ta strategia jest tak niezrozumiała, że ja pierdolę. To racja, że oni to chyba losują.
zajebiście, więcej starych Europejczyków do Ameryki Południowej i okolic proszę, Gignac się kapitalnie odnalazł w TigresConeyIsland pisze: ↑17 sie 2023, 20:41 Payet pierwszym zabojadem który zagra w Brazylii.
Leao podpisał nowy kontrakt ~miesiąc temu, pod koniec zeszłego sezonu był jeszcze do wyjęcia
Ok. Chodziło mi bardziej o przykład zawodnika, który jest naprawdę hot.
No nie pasuje mi ten Jaca Góralski do nas i mam nadzieję, że to tylko ploty
MalinowyJogurt 2
Tymczasem przymierzany do Chelsea Tyler Adams ląduje w Bournemouth. Trochę szkoda chłopa, bo był już przed tym Caicedo w Londynie, robili mu badania, a potem pogonili i znów będzie o utrzymanie grać, a mógł o środek tabeli
ciekawa kandydatura, ale Jacol chyba nigdzie nie pasuje, jak się odbił nawet od Bochum, a wcześniej kopał się z ordabasami i innymi żetysami, abstrahując już od jego absurdalnego stylu gry
Kibicem Liverpoolu chyba nie jesteś, skoro uważasz, że to za Kloppa ściągana jest chujoza? Powiedziałbym, że za Kloppa proporcje ściąganego szrotu do solidnych grajków są najbardziej korzystne. Benitez nie miał z czego kleić i łatał pozycje jakimś Josemim, czy innym Kromkampem. Hodgson szkoda gadać, ściągnął sam szrot. Za Dalglisha przyszedł chociażby Carroll, za Brednana Assaidi i inne wynalazki.bloodyhell pisze: ↑17 sie 2023, 8:43 ilość chujozy jaka przewinęła się przez liverpool w erze kloppa sprawia, że ten transfer mnie osobiście nie dziwi.
@@Piters James już zdążył wylecieć.
Endo już oficjalnie.