Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- the badman
- Artysta
Re: Transfery
Ciekawe w sumie jak taki jeżdziec bez głowy jak Doku by sobie poradził u Pepa
ohh tak, zobaczylbym Bernardo i Cancelo w trykotach Barcy. Ale nie zdziwie sie, jesli posciagaja jakies randomowe nazwiska lub starych prykow (nie 2115) i oddadza ich pozniej za darmoszke
Tebas wypierdalaj juz i daj klubom bankrutowac po swojemu
Tebas wypierdalaj juz i daj klubom bankrutowac po swojemu
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
a jaki wgl jest aktualny plan na ansu fatiego, barca chce go odbudowywać czy chce się go pozbyć ale czeka na lukratywną ofertę?
chuj wie
mam nadzieję że pomogłem
mam nadzieję że pomogłem
patrząc na to jak działa zarząd barcelony, to oni pewnie podobnie 
- ebismolarek
Spoiler
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Polecam zobaczyć jak wyglądał 15-16 letni Mike Tyson. 
Na niektórych filmach dawałem mu z 40.
Na niektórych filmach dawałem mu z 40.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
jak wplynie duza oferta, to chetnie ja przyjma i wymienia Ansu na jakiegos gostka po 30
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
50 mln + Ansu + Lewandowski za Mbappe
- ebismolarek
No Ansu i przede wszystkim Ferran to pewnie bez żalu byliby sprzedani, w odróżnieniu od Dembele, ale kto by ich kurwa chciał
Djibril Sow w Sevilli, a był chyba temat Lazio grany
A Sociedad podbija po van de Beeka
Djibril Sow w Sevilli, a był chyba temat Lazio grany
A Sociedad podbija po van de Beeka
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Dawno nic mnie tak nie rozbawiło w internecie
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
genocidegeneral
kto był w helikopterze
no pewnie chciałoby ich wielu ale jak dajesz zawodnikom takiej klasy pensje(net euro/sezon)- fati ~7mln, f. torres ~6mln, to ni chvja nikomu ich nie wciśniesz, bo sami zawodnicy nie zgodzą się na obniżkę pensjiebismolarek pisze: ↑02 sie 2023, 0:18 No Ansu i przede wszystkim Ferran to pewnie bez żalu byliby sprzedani, w odróżnieniu od Dembele, ale kto by ich kurwa chciał
- ConeyIsland
https://twitter.com/UtdPlug/status/1686 ... esterze%2F
a jednak się dogadali. niemal 20 lat temu do klubu przyszedł rooney. mały procent na to, że gość powtórzy karierę wayne'a ale... oby dał to, czego brakowało - wykończenie.
a jednak się dogadali. niemal 20 lat temu do klubu przyszedł rooney. mały procent na to, że gość powtórzy karierę wayne'a ale... oby dał to, czego brakowało - wykończenie.
Nikogo
Spoiler
Badiashile, Madueke, Chukwuemeka, teraz Ugochukwu, niezła kolekcja
- ConeyIsland
Ten chukwuemeka jakos najbardziej mi siedzi z calego tego czarnego składu. Dobrze poprowadzony moze sie wyrozniac, chyba. Chociaż moze tez i nie.
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Jak już Chelsea Tylera Adamsa rozpatruje w kwestii środkowego pomocnika to chyba bym wolał zostawić Zakarię. Widocznie Boehly jednego Amerykańca w składzie musi mieć.
Z dużych ruchów to Goncalo Ramos ma być nową dziewiątką w PSG
Z dużych ruchów to Goncalo Ramos ma być nową dziewiątką w PSG
Mam nadzieję, że Ten Hag wie co robi, wypierdalając 70 baniek na Hojlunda, bo chłop wydaje się najmniej pewny z wszystkich dostępnych opcji. No ale w jego wieku Bruno Fernandes odbijał się od Serie A, a Harry Kane śmigał po wypożyczeniach, oby miał na niego plan.
Oby oferta 20mln za Maguire'a nie była ostatnią, trza było go wypchnąć, ten gość już w MU się nie odbuduje, on musi iść do drużyny co gra murarke, dlatego go wcześniej chciał Mourinho, bo u niego by błyszczał.
Prawdopodobny jest powrót Greenwooda, co będzie dla MU jak transfer za 100 baniek, oby klub go ułaskawił, bo chłop ma papiery na brylowanie w TOP10 złotej piłki.
Oby oferta 20mln za Maguire'a nie była ostatnią, trza było go wypchnąć, ten gość już w MU się nie odbuduje, on musi iść do drużyny co gra murarke, dlatego go wcześniej chciał Mourinho, bo u niego by błyszczał.
Prawdopodobny jest powrót Greenwooda, co będzie dla MU jak transfer za 100 baniek, oby klub go ułaskawił, bo chłop ma papiery na brylowanie w TOP10 złotej piłki.