Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Re: Transfery

Post autor: the badman »

Ciekawe w sumie jak taki jeżdziec bez głowy jak Doku by sobie poradził u Pepa
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

ohh tak, zobaczylbym Bernardo i Cancelo w trykotach Barcy. Ale nie zdziwie sie, jesli posciagaja jakies randomowe nazwiska lub starych prykow (nie 2115) i oddadza ich pozniej za darmoszke

Tebas wypierdalaj juz i daj klubom bankrutowac po swojemu :lol:
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

a jaki wgl jest aktualny plan na ansu fatiego, barca chce go odbudowywać czy chce się go pozbyć ale czeka na lukratywną ofertę?
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

Post autor: suitup »

chuj wie
mam nadzieję że pomogłem
zuperhero

patrząc na to jak działa zarząd barcelony, to oni pewnie podobnie ;)
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Spoiler
2004 xd ciekawe czym karmiony
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Polecam zobaczyć jak wyglądał 15-16 letni Mike Tyson. :lol:
Na niektórych filmach dawałem mu z 40.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

zuperhero pisze: 01 sie 2023, 17:02 a jaki wgl jest aktualny plan na ansu fatiego, barca chce go odbudowywać czy chce się go pozbyć ale czeka na lukratywną ofertę?
jak wplynie duza oferta, to chetnie ja przyjma i wymienia Ansu na jakiegos gostka po 30 :lol:
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Mider

Post autor: Mider »

50 mln + Ansu + Lewandowski za Mbappe
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

No Ansu i przede wszystkim Ferran to pewnie bez żalu byliby sprzedani, w odróżnieniu od Dembele, ale kto by ich kurwa chciał

Djibril Sow w Sevilli, a był chyba temat Lazio grany
A Sociedad podbija po van de Beeka
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Dawno nic mnie tak nie rozbawiło w internecie

Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

kto był w helikopterze
zuperhero

ebismolarek pisze: 02 sie 2023, 0:18 No Ansu i przede wszystkim Ferran to pewnie bez żalu byliby sprzedani, w odróżnieniu od Dembele, ale kto by ich kurwa chciał
no pewnie chciałoby ich wielu ale jak dajesz zawodnikom takiej klasy pensje(net euro/sezon)- fati ~7mln, f. torres ~6mln, to ni chvja nikomu ich nie wciśniesz, bo sami zawodnicy nie zgodzą się na obniżkę pensji
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

https://twitter.com/UtdPlug/status/1686 ... esterze%2F

a jednak się dogadali. niemal 20 lat temu do klubu przyszedł rooney. mały procent na to, że gość powtórzy karierę wayne'a ale... oby dał to, czego brakowało - wykończenie.
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Nikogo
Spoiler
Graf

Post autor: Graf »

ebismolarek pisze: 01 sie 2023, 19:22
Spoiler
2004 xd ciekawe czym karmiony
Badiashile, Madueke, Chukwuemeka, teraz Ugochukwu, niezła kolekcja
frontkick pisze: cały kraj sie jara poza jedna jedyna wioska nieugietych galów sluchajacych belmondziarza i sentino
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Ten chukwuemeka jakos najbardziej mi siedzi z calego tego czarnego składu. Dobrze poprowadzony moze sie wyrozniac, chyba. Chociaż moze tez i nie.
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

mateko pisze: 02 sie 2023, 10:53 Nikogo
Spoiler
Niezle skrecila kariera rafatusa
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Jak już Chelsea Tylera Adamsa rozpatruje w kwestii środkowego pomocnika to chyba bym wolał zostawić Zakarię. Widocznie Boehly jednego Amerykańca w składzie musi mieć.

Z dużych ruchów to Goncalo Ramos ma być nową dziewiątką w PSG
CobraBOY

Post autor: CobraBOY »

Mam nadzieję, że Ten Hag wie co robi, wypierdalając 70 baniek na Hojlunda, bo chłop wydaje się najmniej pewny z wszystkich dostępnych opcji. No ale w jego wieku Bruno Fernandes odbijał się od Serie A, a Harry Kane śmigał po wypożyczeniach, oby miał na niego plan.
Oby oferta 20mln za Maguire'a nie była ostatnią, trza było go wypchnąć, ten gość już w MU się nie odbuduje, on musi iść do drużyny co gra murarke, dlatego go wcześniej chciał Mourinho, bo u niego by błyszczał.
Prawdopodobny jest powrót Greenwooda, co będzie dla MU jak transfer za 100 baniek, oby klub go ułaskawił, bo chłop ma papiery na brylowanie w TOP10 złotej piłki.
ODPOWIEDZ