Najwięksi przegrani
Re: Najwięksi przegrani
Tak, przypierdoleńcu
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- zemsta1camzata
tede to pewnie przejebal na melanż w chuj hajsu, ale rychu w kurwe wyciągnął zjebie
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
DJ_BOBO pisze: ↑16 lip 2023, 18:30 Wena to topka przegranych w polskim rapie. Gość miał dobry start w podziemiu bo kumał się z Quizem i Smarkim, do tego całkiem potrafił nawijać, ale to co osiągnął w życiu to masakra:
-5 legalnych płyt i żadnej złotej
-Największy sukces komercyjny jaki osiągnął to 9 milionów wyswietlen pod numerem Cytryny z VNMem. Natomiast jeśli chodzi o solowe rzeczy to szczyt jego wyświetleń to 3 i pół miliona pod kawałkiem który wyszedł 12 lat temu.
-Został pojechany na swoim własnym kawałku przez Tedego, którego sam tam zaprosił.
-Totalnie upokorzył się w starciu z VNMem na RapNokaucie
-Jest totalnie niekoncertowy. Znacie kogoś kto powiedział "stary ostatnio byłem na koncercie weny i było zajebiście"? Nie znacie bo nie ma takich ludzi. Kiedyś w ramach jakiejś akcji z redbullem, wena grał koncert w Warszawie. W samym centrum. W piątek. Wieczorem. ZA DARMO. I prawie nikt nie przyszedł (serio pod sceną było 25 osób). Zwróćcie uwagę że nawet festiwale hiphopowe które zapraszają wszystkich, nie zapraszają weny.
-Jego ukochana zostawiła go dla Arka Milika
-Frosti nazwał go "śmieciem", a mają wspólny kawałek. To musi o czymś świadczyć
-Ma prawie 40 lat a jeździ tramwajem. Wiem bo widziałem
Od siebie moge dodać że jestem wiekszym przegrywem od WENY ponieważ jakis czas temu przerwał mi ruchanie na świeżym powietrzu.
Już mi siedziała a tu jakiś typ idzie z psem i dziewczyną.
Życie kwaśne jak cytryny.
Ta kurwa, Pezet bardziej rozpoznawalny od PejiRIVALDO111 pisze: ↑17 lip 2023, 2:23
Mało tego obstawiam że dziś gdyby zrobić sonde u Polaków kogo znasz z 6- Ostr,Tede,Keke ,Peja,Pezet,Sokół. To Pezet bierze to na luzie,więc serio gdzie on przegranym. On powinien otwierać wątek ,, najwięksi wygrani tego biznesu"

i to tylko ostatnie 5 lat, gdy Peja troszkę medialne ucichł a Pezio miał swoje największe sukcesy, a biorąc pod uwagę akcje w Zielonej Górze żaden raper nie ma podjazdu pod względem rozpoznawalności do Peji. Weź idź w jakiekolwiek miejsce gdzie przeważają ludzie 30+ (a może nawet i 25+) puść Głuchą Noc i 3 najpopularniejsze piosenki Pizdeta, spytaj się, które kojarzą i jestem niemalże pewien, że Głucha noc jest lepiej kojarzona niż te 3 piosenki pizdeta razem wzięte
Ostatnio zmieniony 17 lip 2023, 22:39 przez LWD, łącznie zmieniany 1 raz.
- piernikowyskoczek
a puść "otwieram wino"
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
no dobra, otwieram wino się nie liczy, bo większość co to zna nie byłoby w stanie powiedzieć, że tam gdzies się udziela jakiś pizdet
jadę właście taksą, pytam sie taksówkarza na oko 50 lat czy wie co to pezet, a ten mi mówi, że to taki komputer, a póżniej o peję i mówi, że zna i że to dobry artysta
jadę właście taksą, pytam sie taksówkarza na oko 50 lat czy wie co to pezet, a ten mi mówi, że to taki komputer, a póżniej o peję i mówi, że zna i że to dobry artysta
Jadę w sobotę taksą, pytam sie taksówkarza na oko 50 lat czy wie co to Ronaldo, a ten mi mówi, że ktoś miał w avatarze na starym forum, a póżniej o Rivaldo i mówi, że zna i że zawsze w meju.
swoją drogą to ciężka ta kariera rapera, kończy się hajp i gość jest po 30tce bez źródła dochodu, żadnego doświadczenia, żadnych konkretnych umiejętności, przejebane.
WENA pracował będąc raperem: https://pl.linkedin.com/in/michal-laszkiewicz/pl
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
no więc tak jak mówiłem: topka przegranych
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
-
rubinstein
ja widzialem, jak kupowal w biedrze produkty z promocji i jeszcze podawal numer przy kasie, bo zapomnial wziac karte biedronki
ALe ja nie napisałem tego.
-
Krzysztof_
Gratuluję poglądu, że jeżdżenie komunikacją miejską to oznaka bycia przegrywem. 
- OmarStooleyman
Ty z Range Rover w lizing widzisz zwidy w telewizji
-
rubinstein
eh, wiem, ale slizgawka ma uposledzone quotowanie. zapomnialem podmienic twoja ksywe na bobo, bo quotowalem z twojego posta
zreszta dziwie sie, ze musze to tlumaczyc komus, kto ma naruchane 1k postow i siedzi tu od 2019 -.-
eh, ja mam dobra wiare, ze bylo to pisane dla beki, ale i tak chcialem sie odniesc xdKrzysztof_ pisze: ↑21 lip 2023, 13:51 Gratuluję poglądu, że jeżdżenie komunikacją miejską to oznaka bycia przegrywem.![]()
Dodano po 4 godzinach 35 minutach 20 sekundach:
a wracajac do tematu
Spoiler
DJ_BOBO pisze: ↑20 gru 2019, 20:33Mordo fokus nagrał kawałek z dodą w którym go napierdala, przepierdolił beef z typem co ma ksywe PALUCH, pokłócił się ze swoim wieloletnim przyjacielem o jakieś śmieszne pieniądze, za które ja nawet nie ruszyłbym się z domu. Solowo nie zdobył żadnej złotej płyty, nikt na scenie nie traktuje go poważnie. Kiedy ostatnio miałeś taką sytuacje że ktoś z twoich znajomych mówi "EJ PUŚĆMY FOKUSA, OSTATNIO NAGRAŁ ZAJEBISTĄ PIOSENKE!" ? Bo ja nigdy.
Ale naszczęście ma pokahontaz i swoje grono fanów! Żaden przegryw! Wygranieć! Wybrany przez Boga jak Noe
Spoiler
sa 4 rzeczy, niczym 4 elementy, z ktorymi nie moge sie pogodzic, jesli chodzi o ten obsrany, nic nie wart polski hip-hop, ktory jak ten karaluch nie chce zdechnac, a juz powinien byl ze 2-3 lata temu, bo sie zasiedzial na tej kulturowej domowce
-ze nie wyszedl tehnikolor
-ze nowy Cruz nie wyjdzie, a sam raper poszedl w strone ruchania alt-cip z transformatora (props!)
-scysje w H&M, ktore doporwadzily do tych wszystkich dziwnych cyrkow, ktore zabraly nam sporo dobrej muzyki
-i ze fokus, i z nim slask, upadli tak bardzo nisko
dedykuje te slowa fokusowi:
Spoiler
Przypomnialem sobie jeden z niewielu utworow pokahontaz, ktory lubie (oczywiscie tylko zwrotke Fo, rahim wiecznie do wyjebania do robienia podkladow)
Spoiler
Ty możesz rymować lepiej
Ja już tylko gorzej
Właśnie leci otwieram wino w radyjku, a peja gdzie?
skromny sympatyk kultury gruzińskiej
a siatkówka to jest pedalskie gówno
a siatkówka to jest pedalskie gówno
- CeHaTeHaCe
zapomniałem spropsować, pytałem trzech kumpli i wujka ostatnio czy znają otwieram wino (pewnie) - a czy wiedzą że tam pizdet ma zwrotke? ("CO? czekaj sprawdze" XD)