Najwięksi przegrani

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Re: Najwięksi przegrani

Post autor: jAg »

Tak, przypierdoleńcu
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

tede to pewnie przejebal na melanż w chuj hajsu, ale rychu w kurwe wyciągnął zjebie
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

DJ_BOBO pisze: 16 lip 2023, 18:30 Wena to topka przegranych w polskim rapie. Gość miał dobry start w podziemiu bo kumał się z Quizem i Smarkim, do tego całkiem potrafił nawijać, ale to co osiągnął w życiu to masakra:
-5 legalnych płyt i żadnej złotej
-Największy sukces komercyjny jaki osiągnął to 9 milionów wyswietlen pod numerem Cytryny z VNMem. Natomiast jeśli chodzi o solowe rzeczy to szczyt jego wyświetleń to 3 i pół miliona pod kawałkiem który wyszedł 12 lat temu.
-Został pojechany na swoim własnym kawałku przez Tedego, którego sam tam zaprosił.
-Totalnie upokorzył się w starciu z VNMem na RapNokaucie
-Jest totalnie niekoncertowy. Znacie kogoś kto powiedział "stary ostatnio byłem na koncercie weny i było zajebiście"? Nie znacie bo nie ma takich ludzi. Kiedyś w ramach jakiejś akcji z redbullem, wena grał koncert w Warszawie. W samym centrum. W piątek. Wieczorem. ZA DARMO. I prawie nikt nie przyszedł (serio pod sceną było 25 osób). Zwróćcie uwagę że nawet festiwale hiphopowe które zapraszają wszystkich, nie zapraszają weny.
-Jego ukochana zostawiła go dla Arka Milika
-Frosti nazwał go "śmieciem", a mają wspólny kawałek. To musi o czymś świadczyć
-Ma prawie 40 lat a jeździ tramwajem. Wiem bo widziałem

Od siebie moge dodać że jestem wiekszym przegrywem od WENY ponieważ jakis czas temu przerwał mi ruchanie na świeżym powietrzu.
Już mi siedziała a tu jakiś typ idzie z psem i dziewczyną.

Życie kwaśne jak cytryny.
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

RIVALDO111 pisze: 17 lip 2023, 2:23
Mało tego obstawiam że dziś gdyby zrobić sonde u Polaków kogo znasz z 6- Ostr,Tede,Keke ,Peja,Pezet,Sokół. To Pezet bierze to na luzie,więc serio gdzie on przegranym. On powinien otwierać wątek ,, najwięksi wygrani tego biznesu"
Ta kurwa, Pezet bardziej rozpoznawalny od Peji :rotfl:
Obrazek

i to tylko ostatnie 5 lat, gdy Peja troszkę medialne ucichł a Pezio miał swoje największe sukcesy, a biorąc pod uwagę akcje w Zielonej Górze żaden raper nie ma podjazdu pod względem rozpoznawalności do Peji. Weź idź w jakiekolwiek miejsce gdzie przeważają ludzie 30+ (a może nawet i 25+) puść Głuchą Noc i 3 najpopularniejsze piosenki Pizdeta, spytaj się, które kojarzą i jestem niemalże pewien, że Głucha noc jest lepiej kojarzona niż te 3 piosenki pizdeta razem wzięte
Ostatnio zmieniony 17 lip 2023, 22:39 przez LWD, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

a puść "otwieram wino"
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

no dobra, otwieram wino się nie liczy, bo większość co to zna nie byłoby w stanie powiedzieć, że tam gdzies się udziela jakiś pizdet

jadę właście taksą, pytam sie taksówkarza na oko 50 lat czy wie co to pezet, a ten mi mówi, że to taki komputer, a póżniej o peję i mówi, że zna i że to dobry artysta
Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

Niesamowite
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Jadę w sobotę taksą, pytam sie taksówkarza na oko 50 lat czy wie co to Ronaldo, a ten mi mówi, że ktoś miał w avatarze na starym forum, a póżniej o Rivaldo i mówi, że zna i że zawsze w meju.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
zuperhero

Post autor: zuperhero »

scarz pisze: 17 lip 2023, 15:29 Wrzucał, ale chyba z półtora roku temu i od tego czasu zupełna cisza w temacie, wiec nie zdziwiłbym się, gdyby skończył karierę.
swoją drogą to ciężka ta kariera rapera, kończy się hajp i gość jest po 30tce bez źródła dochodu, żadnego doświadczenia, żadnych konkretnych umiejętności, przejebane.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

WENA pracował będąc raperem: https://pl.linkedin.com/in/michal-laszkiewicz/pl
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

No i przeciez rapowal na wigilii w korpo w stroju mikolaja
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

no więc tak jak mówiłem: topka przegranych
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
rubinstein

Post autor: rubinstein »

exyou pisze: 17 lip 2023, 18:10 Ma prawie 40 lat a jeździ tramwajem. Wiem bo widziałem
ja widzialem, jak kupowal w biedrze produkty z promocji i jeszcze podawal numer przy kasie, bo zapomnial wziac karte biedronki :what: jak potem do niego zadzwonilem, zeby mu sprzedac protipy o promocjach na swieze pieczywo w lewiatanie, to powiedzial, ze nie chce mu sie teraz gadac, bo idzie na spacer z psem i dziewczyna.
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

ALe ja nie napisałem tego.
Krzysztof_

Post autor: Krzysztof_ »

Gratuluję poglądu, że jeżdżenie komunikacją miejską to oznaka bycia przegrywem. :wall:
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Ty z Range Rover w lizing widzisz zwidy w telewizji
rubinstein

Post autor: rubinstein »

exyou pisze: 21 lip 2023, 13:46 ALe ja nie napisałem tego.
eh, wiem, ale slizgawka ma uposledzone quotowanie. zapomnialem podmienic twoja ksywe na bobo, bo quotowalem z twojego posta
zreszta dziwie sie, ze musze to tlumaczyc komus, kto ma naruchane 1k postow i siedzi tu od 2019 -.-
Krzysztof_ pisze: 21 lip 2023, 13:51 Gratuluję poglądu, że jeżdżenie komunikacją miejską to oznaka bycia przegrywem. :wall:
eh, ja mam dobra wiare, ze bylo to pisane dla beki, ale i tak chcialem sie odniesc xd

Dodano po 4 godzinach 35 minutach 20 sekundach:
a wracajac do tematu
Spoiler
DJ_BOBO pisze: 20 gru 2019, 20:33
Kutendo95 pisze: 19 gru 2019, 19:19 Zobacz chate meza i jak sobie żyje, na przegrańca to nie wygląda
Fokus ma pokahontaz i swoje grono fanów, żaden przegryw z niego
Mordo fokus nagrał kawałek z dodą w którym go napierdala, przepierdolił beef z typem co ma ksywe PALUCH, pokłócił się ze swoim wieloletnim przyjacielem o jakieś śmieszne pieniądze, za które ja nawet nie ruszyłbym się z domu. Solowo nie zdobył żadnej złotej płyty, nikt na scenie nie traktuje go poważnie. Kiedy ostatnio miałeś taką sytuacje że ktoś z twoich znajomych mówi "EJ PUŚĆMY FOKUSA, OSTATNIO NAGRAŁ ZAJEBISTĄ PIOSENKE!" ? Bo ja nigdy.
Ale naszczęście ma pokahontaz i swoje grono fanów! Żaden przegryw! Wygranieć! Wybrany przez Boga jak Noe
ja zgadzam sie, ze fokus to nie jest przegryw... ale najwiekszy regres zdecydowanie. lubie wracac sobie do tej paczki:
Spoiler
i no trudno sie nie zgodzic z ta opinia: "CHTHC, Ja nadal i Nielegale to kurwa absolutne mistrzostwo z innej galaktyki." co ten czlowiek dawal wtedy, to jest niewiarygodne. te jego produkcje byly arcyciekawe. nie byly wybitne pod wzgledem jakosci produkcji (dzieki bogu), ale klimatycznie byly niesamowite. zyly, mialy wlasna tozsamosc i tak mogl brzmiec "slaski hip-hop". jak sie skonczylo, to wiemy.
sa 4 rzeczy, niczym 4 elementy, z ktorymi nie moge sie pogodzic, jesli chodzi o ten obsrany, nic nie wart polski hip-hop, ktory jak ten karaluch nie chce zdechnac, a juz powinien byl ze 2-3 lata temu, bo sie zasiedzial na tej kulturowej domowce
-ze nie wyszedl tehnikolor
-ze nowy Cruz nie wyjdzie, a sam raper poszedl w strone ruchania alt-cip z transformatora (props!)
-scysje w H&M, ktore doporwadzily do tych wszystkich dziwnych cyrkow, ktore zabraly nam sporo dobrej muzyki
-i ze fokus, i z nim slask, upadli tak bardzo nisko

dedykuje te slowa fokusowi:
Spoiler
Dodano po 2 godzinach 52 minutach 15 sekundach:
Przypomnialem sobie jeden z niewielu utworow pokahontaz, ktory lubie (oczywiscie tylko zwrotke Fo, rahim wiecznie do wyjebania do robienia podkladow)
Spoiler
prorocze slowa:
Ty możesz rymować lepiej
Ja już tylko gorzej
Awatar użytkownika
meksyk
Zbanowany

Post autor: meksyk »

Właśnie leci otwieram wino w radyjku, a peja gdzie?
skromny sympatyk kultury gruzińskiej

a siatkówka to jest pedalskie gówno
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

na spacerze z corka
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
CeHaTeHaCe

Post autor: CeHaTeHaCe »

LWD pisze: 17 lip 2023, 22:36 no dobra, otwieram wino się nie liczy, bo większość co to zna nie byłoby w stanie powiedzieć, że tam gdzies się udziela jakiś pizdet
zapomniałem spropsować, pytałem trzech kumpli i wujka ostatnio czy znają otwieram wino (pewnie) - a czy wiedzą że tam pizdet ma zwrotke? ("CO? czekaj sprawdze" XD)
TdW pisze: 11 gru 2019, 23:28 Chciałbym nominować słowo rondlarz do młodzieżowego słowa roku
ODPOWIEDZ