Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Transfery
Jak Arabom się to nie znudzi, to ich liga po Premier League będzie najbardziej medialną ligą w przeciągu paru lat.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
tak co roku zabiegają o niego wielkie kluby że gość od 8 lat siedzi w Lazio
A o SMSie skąd info? Pogba był u Arabusow ale póki co konkretów brak, niby sprawy prywatne (pewnie przeprowadzka)
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
W jego dementi bym za bardzo akurat nie wierzył ale rzeczywiście wylądował już w Turynie i ma wracać do treningów.
O SMSie faktycznie pisze sporo źródeł, jedni ze juz ustalaja ostatnie szczegóły, inni ze tylko spłynęła oferta do Lazio
O SMSie faktycznie pisze sporo źródeł, jedni ze juz ustalaja ostatnie szczegóły, inni ze tylko spłynęła oferta do Lazio
- scam_sakawa
SMS, odkąd pamiętam, to co okienko jest łączony z topem i tak sobie już mija kolejny rok w Lazio.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ej Slizgery
A ja spytam się tak??
Jest jakaś stronka do śledzenia transferów Live??
Dawniej na sport.pl były relacje typu
"10 dzień okna transferowego na żywo"" Zobacz kto z kim podpisał umowę dziś"
Przydałaby się taka strona
A ja spytam się tak??
Jest jakaś stronka do śledzenia transferów Live??
Dawniej na sport.pl były relacje typu
"10 dzień okna transferowego na żywo"" Zobacz kto z kim podpisał umowę dziś"
Przydałaby się taka strona
- scam_sakawa
Transfery.info mają relacje live z okienek
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- zemsta1camzata
-
Bisclavret
oj ten SMS to głównie temat upartego Lotito, zawsze krzyczał za niego absurdalne kwoty, 100+ milionów jak był w dobrej formie, w zeszłym sezonie chciał 75 a teraz uparł się na 40 baniek mimo ze Serbowi kończy się kontrakt za rok i raczej go nie przedłuży. To nie jest zawodnik na takie pieniądze przecież.
#hotTake jeśli SMS trafiłby kilka lat temu, do jednego z topowych europejskich klubów, to dziś kręcilby się w rankingach typu ballon d'or w okolicach 10/20 miejsca
Też tak uważam, bardzo dobry pilkarz ale zasiedział się w Rzymie
Dawid Datro wypożyczony do Unionu, ciekawe czy Chelsea pójdzie po napastnika czy zostanie z Broją i Jacksonem tylko. Lukaku nie liczę, bo razem z CHO i Ampadu mają trenować w klubie kokosa.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
David Jurásek do Benfici za 14 baniek ze Slavii Praga.
Tak, to ten co ze skrzydła rozjebał polaczków.
Tak, to ten co ze skrzydła rozjebał polaczków.
btw z czego wynika fakt, że portugalskie klub mają tak zajebisty scouting w europie wschodniej(głównie bałkany) i nie mówię o transferze wyżej ale przez ostatnie 10, może nawet 15 lat z liga nos wybija się sporo piłkarzy z 'naszych' rejonów. to że ciągną grajków z brazylii lub innych portugalsko-języcznych krajów afrykańskich czy wyspiarskich, wydaje się dość oczywiste ze względu na brak bariery językowej i post-kolonialne koneksje ale to że mają tak dobrą siatkę scoutingową po drugiej stronie europy jest już dość dziwne, szczególnie że mocniejsze ligi, geograficznie będące bliżej nie wyciągają wcale lepszych talentów.
-
Bisclavret
Te ploty z Lukaku w Juve to pewnie wywieranie presji na Inter w negocjacjach, ale jeżeli jest w nich ziarno prawdy i serio Juventus rozważa wydanie 40milinow euro i 8mln pensji netto Lukaku to chyba nie ma już ratunku dla tego klubu xD
- ebismolarek
milik, lukaku i moise kean, aż mnie głowa rozbolała
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Polecam zobaczyć jaką klęską urodzajną na świecie dziś jest nominalna 9;, a potem wrócić do swojego posta wyśmiewającego Juve.Bisclavret pisze: ↑11 lip 2023, 18:50 Te ploty z Lukaku w Juve to pewnie wywieranie presji na Inter w negocjacjach, ale jeżeli jest w nich ziarno prawdy i serio Juventus rozważa wydanie 40milinow euro i 8mln pensji netto Lukaku to chyba nie ma już ratunku dla tego klubu xD