Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

RIVALDO111
Zbanowany

Re: Transfery

Post autor: RIVALDO111 »

Jak Arabom się to nie znudzi, to ich liga po Premier League będzie najbardziej medialną ligą w przeciągu paru lat.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

tak co roku zabiegają o niego wielkie kluby że gość od 8 lat siedzi w Lazio
Kalom

Post autor: Kalom »

pogba niby też do arabów
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

A o SMSie skąd info? Pogba był u Arabusow ale póki co konkretów brak, niby sprawy prywatne (pewnie przeprowadzka)
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

przecież już sam zdementował i wrócił do Turynu
RIVALDO111
Zbanowany

Prez pisze: 10 lip 2023, 12:25 A o SMSie skąd info?
M.in La Republika
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
Prez

W jego dementi bym za bardzo akurat nie wierzył ale rzeczywiście wylądował już w Turynie i ma wracać do treningów.

O SMSie faktycznie pisze sporo źródeł, jedni ze juz ustalaja ostatnie szczegóły, inni ze tylko spłynęła oferta do Lazio

lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

SMS, odkąd pamiętam, to co okienko jest łączony z topem i tak sobie już mija kolejny rok w Lazio.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
vipdavid

Post autor: vipdavid »

Ej Slizgery

A ja spytam się tak??

Jest jakaś stronka do śledzenia transferów Live??

Dawniej na sport.pl były relacje typu
"10 dzień okna transferowego na żywo"" Zobacz kto z kim podpisał umowę dziś"

Przydałaby się taka strona
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Transfery.info mają relacje live z okienek
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

vipdavid pisze: 10 lip 2023, 13:26 Jest jakaś stronka do śledzenia transferów Live??
twitter romano
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

oj ten SMS to głównie temat upartego Lotito, zawsze krzyczał za niego absurdalne kwoty, 100+ milionów jak był w dobrej formie, w zeszłym sezonie chciał 75 a teraz uparł się na 40 baniek mimo ze Serbowi kończy się kontrakt za rok i raczej go nie przedłuży. To nie jest zawodnik na takie pieniądze przecież.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

#hotTake jeśli SMS trafiłby kilka lat temu, do jednego z topowych europejskich klubów, to dziś kręcilby się w rankingach typu ballon d'or w okolicach 10/20 miejsca
Awatar użytkownika
Prez

Też tak uważam, bardzo dobry pilkarz ale zasiedział się w Rzymie
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Dawid Datro wypożyczony do Unionu, ciekawe czy Chelsea pójdzie po napastnika czy zostanie z Broją i Jacksonem tylko. Lukaku nie liczę, bo razem z CHO i Ampadu mają trenować w klubie kokosa.
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

David Jurásek do Benfici za 14 baniek ze Slavii Praga.

Tak, to ten co ze skrzydła rozjebał polaczków.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

btw z czego wynika fakt, że portugalskie klub mają tak zajebisty scouting w europie wschodniej(głównie bałkany) i nie mówię o transferze wyżej ale przez ostatnie 10, może nawet 15 lat z liga nos wybija się sporo piłkarzy z 'naszych' rejonów. to że ciągną grajków z brazylii lub innych portugalsko-języcznych krajów afrykańskich czy wyspiarskich, wydaje się dość oczywiste ze względu na brak bariery językowej i post-kolonialne koneksje ale to że mają tak dobrą siatkę scoutingową po drugiej stronie europy jest już dość dziwne, szczególnie że mocniejsze ligi, geograficznie będące bliżej nie wyciągają wcale lepszych talentów.
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Te ploty z Lukaku w Juve to pewnie wywieranie presji na Inter w negocjacjach, ale jeżeli jest w nich ziarno prawdy i serio Juventus rozważa wydanie 40milinow euro i 8mln pensji netto Lukaku to chyba nie ma już ratunku dla tego klubu xD
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

milik, lukaku i moise kean, aż mnie głowa rozbolała
RIVALDO111
Zbanowany

Bisclavret pisze: 11 lip 2023, 18:50 Te ploty z Lukaku w Juve to pewnie wywieranie presji na Inter w negocjacjach, ale jeżeli jest w nich ziarno prawdy i serio Juventus rozważa wydanie 40milinow euro i 8mln pensji netto Lukaku to chyba nie ma już ratunku dla tego klubu xD
Polecam zobaczyć jaką klęską urodzajną na świecie dziś jest nominalna 9;, a potem wrócić do swojego posta wyśmiewającego Juve.
ODPOWIEDZ