Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Szybki wpierdol i wakacje

już wyłapał na pizde przecież
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
za mało ekstraklasowych zakapiorów jest w tej drużynie
make fusy great again

make fusy great again
trójkąt bermudzki wola mokotów
Imo takie spotkanie to dobra decyzja, jako Prezes też chciałbym wiedzieć jaki plan ma trener na te pizdy.
Chłopaki co byli na wyjeździe mówili, że do kibiców podeszli głównie ci co minuty nie zagrali a reszta spierdoliła.
Chłopaki co byli na wyjeździe mówili, że do kibiców podeszli głównie ci co minuty nie zagrali a reszta spierdoliła.
MalinowyJogurt 2
a kapitan gdzie, już na wakajkach?
Dodano po 3 minutach :
Dodano po 3 minutach :
czyżby po trzech meczach go zwolnili? XDwujot pisze: ↑19 sty 2023, 18:44 Pół roku chłop popracuje piłkarzyki się zdążą obrazić więc zostanie zwolniony po 6 meczach eliminacyjnych
Kulesza powie że z tymi Portugalczykami nie jest nam po drodze i wtedy jako strażak wjedzie Pan Trener Michał Probierz który zanotuje naturalny awans trenerski z repki młodzieżowej do seniorskiej wprowadzi nas na euro
komiczne to spotkanie, jeśli Kulesza nie ma zamiaru Santosa zwalniać - co on ma taktykę na mecz za trzy miesiące dać, może jeszcze minuty, w których padną bramki?
^, w dodatku z tą barierą językową i przaśnością Czarka Al Dente to nie ma najmniejszego sensu
natomiast rozmowa z potężną radą drużyny to zupełnie co innego i ja bym tutaj próbował szukać odpowiedzi na pytanie o wczorajszy show
natomiast rozmowa z potężną radą drużyny to zupełnie co innego i ja bym tutaj próbował szukać odpowiedzi na pytanie o wczorajszy show
trójkąt bermudzki wola mokotów
- bialyjelen
przeciez trener to tu ostatni powinien isc na dywanik.
ta kadra teraz to zlepek wkladow do koszulek patrzacych na czubek wlasnego nosa zeby sobie nie zjebac PR'u i moc dalej kopac tam gdzie kopia
ta kadra teraz to zlepek wkladow do koszulek patrzacych na czubek wlasnego nosa zeby sobie nie zjebac PR'u i moc dalej kopac tam gdzie kopia
spotkanie musi byc bo pracownik tj. trener ma czuc presje i wiedziec kto jest Prezesem, panskie oko konia tuczy
Sami żeście te bydlęta wywindowali na piedestał, gówno grają od lat a Narodowy pełny.
Z Was się smieje, z Was skurwysyny!
Z Was się smieje, z Was skurwysyny!
Ostatnio zmieniony 21 cze 2023, 12:52 przez exyou, łącznie zmieniany 1 raz.
up
pisałem o tym wcześniej, ale jeszcze raz powtórzę. zgadzam się w 100%
pisałem o tym wcześniej, ale jeszcze raz powtórzę. zgadzam się w 100%
2do5 pisze: ↑20 cze 2023, 23:12 A na końcu kibic trochę się powkurwia, a po czasie i tak machnie ręką, bo w sumie to tylko polska reprezentacja. Więc skoro kibic tak, to po co w ogóle Lewy i ta cała banda chuja ma pomyśleć o tym, żeby coś zmienić, bardziej się postarać? Nie ma sensu, jest wszystko git, wróci się do Barcelony, Neapolu, tam czeka futbol
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Polecam do końca
tesknie mocno
Krystian Bielik też

Spoiler
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- genocidegeneral
co byś nie napisał to i tak będą ci matkę ruchać
Krystian Bielik be like psycha siada mi psycha siada stary mam tak mocną psychike ty nie wiesz jaką ja mam mocną psychike facet co ty mówisz psycha siada psycha to siadała twojej matce
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
polscy piłkarze zbytnio się zakumplowali z polskimi raperami i takie właśnie są efekty
co sadzicie o lewandowskim
z jednej strony cwiakala uparcia powtarza od jakiegos czasu ten skecz ze xavi niesamowicie chwali podejscie lewego do mlodych w barcelonie, nawet gaviego i pedriego zabiera na wspolne obiady do ani, no generalnie super czlowiek, lider i wgl, a z z drugiej masz tego jebanego lewusa ktorego oglada przecietny kibic w repce, czyli wiecznie zblazowany, wiecznie niezadowolony, notorycznie zrzucajacy wine na innych i z mowa ciala parszywego cwela
prosze tylko powazne opinie
z jednej strony cwiakala uparcia powtarza od jakiegos czasu ten skecz ze xavi niesamowicie chwali podejscie lewego do mlodych w barcelonie, nawet gaviego i pedriego zabiera na wspolne obiady do ani, no generalnie super czlowiek, lider i wgl, a z z drugiej masz tego jebanego lewusa ktorego oglada przecietny kibic w repce, czyli wiecznie zblazowany, wiecznie niezadowolony, notorycznie zrzucajacy wine na innych i z mowa ciala parszywego cwela
prosze tylko powazne opinie