Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Dawać Renarda
Renard z Niceą negocjuje i chyba odpada, a szkoda bo ja byłbym za nim.
Bento to ponoć bardzo dziwny gość, już lepszy ten Petkovic
Bento to ponoć bardzo dziwny gość, już lepszy ten Petkovic
- nihil Novi
Panowie, wy chyba zapomnieliście ze jesteśmy jebana Polska a nie Brazylia. Petkovic czy Bento to bardzo spoko nazwiska jak na nasza kadrę.
Sensei życia
dawac bjelice bo dalem 100pln na niego
choć Podolski lubi przydzbanić tak trafnie jak widać zdiagnozował sytuacje, że ktokolwiek by to będzie marudzenie; ja tam będę zadowolony jeśli będzie to któryś z kandydatów o których się mówiło, będziemy realnie w stanie ocenić gdzie leży problem z tą kadrą i czy na pewno ostatnie lata była wina selekcjonera
Jw, jeżeli będzie to Petkovic, Bento czy Renard to będziemy mieli selekcjonera klasy jakiego nie mieliśmy od Benhakkera
bedzie urban, beka ze w ogole oni rozkminiaja innych
tylko nie retard
No i mamy Bento.
chuja zdziała
siwy typ z portugalii o imieniu paulo, gdzieś już to widziałem
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Mierzej w ostatnim Foottrucku (zresztą polecam obejrzeć) mówił, że to ciężki typ, złe podejście ma do piłkarzy i w Chinach wszyscy byli zadowoleni że po 6 miesiącach tam odszedł.
Jednak potrafił trenować przez 4 lata zarówno Sporting, Portugalię czy Koreę. W ogóle branie pod uwagę opinii Chińczyków to też niezła beka, jak tam gwiazdki leciały po hajs, a nie trenowanie.
No ale mogę się spodziewać po lizodupie Michniewicza i nie chodzi mi o Mierzeja 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ja to tylko odnoszę do naszych piłkarzyków, którym nigdy nic nie pasuje, chociaż no może połowa nie zrozumie co on w ogóle mówi
- nihil Novi
W końcu ktoś porządny na stanowisku.
Kulesza co mi zaimponował.
Malkontenci i tak będą narzekać, nawet jakby przyszedł jebany Josep Guardiola.
Kulesza co mi zaimponował.
Malkontenci i tak będą narzekać, nawet jakby przyszedł jebany Josep Guardiola.
Sensei życia
- Bunnymen77
Proste, nie mamy piłkarzy do gry jaką preferuje, bierze gotowce z gwiazdami, kombinuje w kluczowych meczach, ile w ogole trzeba by mu płacić, pewnie nie ogląda polskiej ligi i nie zna polskiego, a na miejscu jest Brobierz.
Pół roku chłop popracuje piłkarzyki się zdążą obrazić więc zostanie zwolniony po 6 meczach eliminacyjnych
Kulesza powie że z tymi Portugalczykami nie jest nam po drodze i wtedy jako strażak wjedzie Pan Trener Michał Probierz który zanotuje naturalny awans trenerski z repki młodzieżowej do seniorskiej wprowadzi nas na euro
Kulesza powie że z tymi Portugalczykami nie jest nam po drodze i wtedy jako strażak wjedzie Pan Trener Michał Probierz który zanotuje naturalny awans trenerski z repki młodzieżowej do seniorskiej wprowadzi nas na euro
To jest bardzo realne
jak bento nie wypali to dla tej kadry naprawde nie ma zadnej nadziei
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS