Gdzie oni są?
-
MalinowyJogurt
Re: Gdzie oni są?
....
Ostatnio zmieniony 11 maja 2020, 14:05 przez MalinowyJogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
Ooo, ma normalny głos jak nie rapuje, nie falset
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Ten powrót raczej nie miałby najmniejszego sensu.Raph pisze: ↑21 sie 2019, 15:14Robi też jakieś wizualizacje przestrzenne. Bardzo sympatyczny człowiek. Gdy wypuszczał winyla "W siną dal" miał plany, aby wrócić po latach. Popodbijał do kilku ludzi blisko związanych ze Skwerem w sprawie bitów i owszem, dostał je, ale nic z tego ostatecznie nie wyszło. Szkoda, bo brakuje go na scenie.gomis pisze: ↑18 sie 2019, 13:53Siny pracuje chyba jako grafik, ma FP na facebooku i postuje jakieś swoje stare kawałki.camzatizbak pisze: ↑14 sie 2019, 19:50 Co do tematu to ciekawe co Siny robi? Kosciey pewnie wie co nieco co nie.
Uzasadnij Andżej?
Bo...? Zgubił flow, nie ma o czym rapować?
Tzn. wiadomo, na YT byłyby 3 wyświetlenia (Flint, Raph i ja), ale jeśli miałby mieć przyjemność z samego aktu tworzenia, nawet do szuflady, to sens już jest.
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
[mention]Luxair[/mention] [mention]camzatizbak[/mention] bo wydaję mi się że w "W Siną Dal", sama osoba Sinego, legenda jego i tej płyty, jest na takim levelu że szkoda by było ją zepsuć. Żeby nie było że w niego nie wierzę, w sumie może i bym nawet mógł go namówić na ficzuring tak jak Tymona.
Nie wiem jak wy, ja cieszę się, że Diset przerwał cisze 
To namówkosciey pisze: ↑04 wrz 2019, 10:39 [mention]Luxair[/mention] [mention]camzatizbak[/mention] bo wydaję mi się że w "W Siną Dal", sama osoba Sinego, legenda jego i tej płyty, jest na takim levelu że szkoda by było ją zepsuć. Żeby nie było że w niego nie wierzę, w sumie może i bym nawet mógł go namówić na ficzuring tak jak Tymona.
- marco_pantani
gdzie jest one flight ahead od stocha
jestem też ciekaw, jakby tymon nawinął na dzisiejszych bitach
jestem też ciekaw, jakby tymon nawinął na dzisiejszych bitach
zwracam honor
Co tam Ciech porabia?
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Zakup komputera przez Ciecha, mozna porownac tylko do odejscia Tede z RRXu.
Jezozwierz?
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- marco_pantani
Zajka w sumie też. Gdzieś słyszałem, że jest bezdomny, ale to nic potwierdzonego 
Mały Esz coś robi?
@up,up,up pozdro Nikoś.
Mały Esz coś robi?
@up,up,up pozdro Nikoś.
zwracam honor
Jeż coś tam działa przecież.
Zajka to w ogóle jakieś przypały miał.
Zajka to w ogóle jakieś przypały miał.
- marco_pantani