Gdzie oni są?
- Bryx Fenrir
Gdzie oni są?
Może ten temat będzie fajny, może iść do śmieci, nie jest to ważne, w każdym razie jak tak spojrzę wstecz, to myślicie, że np taki 2Sty czy Sulin mogli zrobić większą karierę niż po prostu zniknięcie?
Pytajcie tu o artystów, których słuchaliście, i nagle ich nie ma, bo ja w sumie zawsze rap Kaczora lubiłem, dopiero w zeszłym roku się dowiedziałem, że w Anglii pracuje, i raczej nie planuje nagrywać, podobnych planów co do nagrywek nie ma też chociażby Planet ANM, którego płyty bardzo lubiłem. Macie takich artystów, którzy według was mogliby rozjebać, a nawet sami nie wiecie gdzie oni są?
Pytajcie tu o artystów, których słuchaliście, i nagle ich nie ma, bo ja w sumie zawsze rap Kaczora lubiłem, dopiero w zeszłym roku się dowiedziałem, że w Anglii pracuje, i raczej nie planuje nagrywać, podobnych planów co do nagrywek nie ma też chociażby Planet ANM, którego płyty bardzo lubiłem. Macie takich artystów, którzy według was mogliby rozjebać, a nawet sami nie wiecie gdzie oni są?
Re: Gdzie oni są?
2sty i Sulin to rapowe kasztany i dobrze, że zniknęli.
O Planecie to masz jakieś info wyssane z palca, bo jest w trakcie nagrywania i ma już część płyty zrobioną.
O Planecie to masz jakieś info wyssane z palca, bo jest w trakcie nagrywania i ma już część płyty zrobioną.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- Bryx Fenrir
@up - a to przepraszam, zapewne rzeczywiście mam info wyssane z palca, bo od kumpla pochodziło. Jaram się właściwie każdą płytą Planeta, więc się cieszę
Btw, jakieś 1.5 roku temu Peerzet wrzucił info, że nagrywa płytę. Coś z tego wyjdzie?
Btw, jakieś 1.5 roku temu Peerzet wrzucił info, że nagrywa płytę. Coś z tego wyjdzie?
-
3rzypo3rzy
Jaki Kaczor? ten z Killaz Group? Zbytnio mnie on nie interere, ale chyba niedawno nagrał płytę z Pihem i widziałem go na fotkach z Mezem, Liberem i Doniem.
Co do Sulina i 2stego to oni nie tyle zniknęli, co mieli wyebane w rap, ale chyba wciąż nagrywają.
Zniknęli to: Wankz, Smarki, Dyha, Eis i kilku innych dobrych raperów. No jeszcze można dodać tu np. Trooma, bo Beeres - niby powrócił, ale jakby zniknął na stałe.
Co do Sulina i 2stego to oni nie tyle zniknęli, co mieli wyebane w rap, ale chyba wciąż nagrywają.
Zniknęli to: Wankz, Smarki, Dyha, Eis i kilku innych dobrych raperów. No jeszcze można dodać tu np. Trooma, bo Beeres - niby powrócił, ale jakby zniknął na stałe.
Nie to, żebym był jakimś fanem, ale HuczuHucz miał potencjał na bycie drugim Kartkym pod względem fanbase'u, a zniknął całkowicie. Tam poszły jakieś zawirowania z kontraktem z Prosto.
Za to jarałem się Arikiem. Nagrał jedną płytę i skończył z rapem.
Za to jarałem się Arikiem. Nagrał jedną płytę i skończył z rapem.
Spoiler
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
san sebastian
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
2sty pracuje w newonce radio i ma tam chyba jakaś audycje
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Kot Kuler, Pjentak, Szuwar, Żyto (ten jest malarzem teraz), Maz, ejmatt, Pyskaty, Slim Szczegi, Przemo DBM
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Enemski/tekilaz
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Kurwa zapomniałem o Ariku, szkoda ze juz nie rapuje
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Robak z zespołu Inflacja po niezłym Klub dwadzieścia kilka zapadł się pod ziemie jakoś. Pewnie wyłożył chuja na rapsy, bo i tak słuchało tego z 15 osób. No i sceny też by nie rozjebał, ale kiedyś lubiłem posłuchać
- ToMojaStaraKsywka
HuczuHucz
.........
Ostatnio zmieniony 24 lip 2025, 12:10 przez frikz, łącznie zmieniany 1 raz.
styl zakręcony jak czas akkusativ
Beka, że ktoś wymienia takich tuzów jak PRZEMO DNB. Ostatnio był nawet w jakimś artykule newonce o 'zmarnowanych talentach' or szit. Przecież gość nagrał ze trzy numery, do tego dość przeciętne.
Kuban, szkoda, że po cozamixtape odbił w nagrywanie takiej miałkiej chujni