Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (2023)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Lidwin

Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (19.05.2023) [zapowiedź]

Post autor: Lidwin »

Co by nie mówić taco robił to jak trzeba. Wrzucił w sieć pobierajcie ile chcecie, wrzucił w YouTube słuchajcie ile chcecie, macie link do płytki jak chcecie mieć na fizyku. Podbija Jose, wkurwiajacy system promocji, co więcej bardzo mnie to bawi bo skoro niby ten mixtape jest na „spontanie” to czemu płyta gdzie podobno się przykładają do każdego wersu brzmi tak samo? :lol: W takie pierdolenie jedynie uwierzyłem Tetrisowi z dwuznacznie bo tam było słychać ze każdy dźwięk i dopowiedzenie było sto razy przemyślane przez co wyszła piękna płyta ale za bardzo sterylna
F1 to królowa. Zawsze była.
Awatar użytkownika
2rzyn

Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (19.05.2023) [zapowiedź]

Post autor: 2rzyn »

Dwuznacznie sterylne? Łot?
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
kosciey

Post autor: kosciey »

W 2009 użytkownik Jose wyjaśniłby sytuację z Mielonem na Hip-Hop kempie.
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Ktoś rozwinie sytuację z Mielonem?
nic na potem
Nedvved

Post autor: Nedvved »

Jose pisze: 25 kwie 2023, 16:16 no tak, ja nie mam problemu z tym, że nagrali album i chcą zarobić, ale po chuj pisać: "to autentycznie niechcący, bez abso-kurwa-lutnie żadnego planu, zaczęliśmy nagrywać numery i nim się nie obejrzeliśmy, w kilka dni mieliśmy na stole gotowy mixtape", może się mylę, ale Problemy to prostu sprzedawały i elo, bez dorabiania ideologii
No dobra, jako właściciel pudełka które kurwa świeci w ciemności to już przestałem dawać jebanie o jakiekolwiek akcje tego typo bęc.
Awatar użytkownika
Miechu

Post autor: Miechu »

Aż mi się przypomniała dyskusja jak kadłub tłumaczył co to mixtape i kiedy można używać takiego określenia
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

kr0pka pisze: 26 kwie 2023, 10:21 Ktoś rozwinie sytuację z Mielonem?
Horry na streamie pytał go, czy czyta Brak Kultury, a on powiedział, że to popłuczyny po Ślizgu i osoby, dla których płyta roku po Kidd na bitach Kendricka Lamara (nikt nawet o tym nie pisał u nas), a jego ulubieniec to ja, który jest taki [gest pokazywania, że świrnięty*]. Potem wszedłem na czat zapytać, dlaczego się przyjebał, to się nie odezwał, ale wydaje mi się, że poszło o posty z tego tematu, bo go nie obrażałem chyba nigdzie indziej xd

Przy okazji widział się z Kiddem, Pstykiem i horrym i z tym drugim zaiskrzyło, ale z horrym bił piony (a on go akurat obrażał xd).

*ja na osobę, która się zmaga z problemami z psychą to wesolutki gest
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

A co tam za strzały leciały? W sensie do jakich postów mógł się przyjebać i w jakim to temacie było grane?
nic na potem
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

no do tych wyzej ze beka z mikstejpu pewnie
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Mielon to ogólnie jest pospinany gościu, pamiętam jak byłem dwa miesiące na tej jego grupce od łamaków, generalnie sprawiał wrażenie zarozumiałej nieomylnej alfy i omegi
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Ile wygrałeś? :razz:
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

nie powiem że nie dało się tam nic wyciągnąć, bo część typów się sprawdzała, ale dużo większa część się wypierdalała, lepszą skuteczność mieli grając live ale ile można siedzieć na tym czacie i czytać rozkminy o betach o każdej porze dnia i nocy

no i mielon miał tendencję wbijać tam tryumfalnie po jakimś meczu chwaląc się trafieniem jakiegoś łamańca, o którym wcześniej nie wspominał słowem, albo sugerował inny bet, wkurwiający był tam fest
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

napierdalajcie sie imo
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Mielon lubił na tej grupce jechać po raperach z którymi potem nagrywał, no ale to nie powinno tu nikogo dziwić :d nie zapomnę jak raz tam wygrałem stówke z postawionych 2zł na jakiś szemrany mecz ligi wietnamskiej
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Marekk

Post autor: Marekk »

Na razie single zapowiadaja material do jednorazowego odsluchu
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2023, 16:12 przez Marekk, łącznie zmieniany 1 raz.
edenmar

Post autor: edenmar »

Polecam posłuchać sobie zamiast tych singli. Póki co wygląda to na absolutnie zbędny projekt, jeszcze bardziej zbędny niż club2020

bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Post autor: bronek »

Dopiero teraz odsluchalem ten drugi singiel, fajny nawet. Fajne te refreny Persa, mam nadzieje ze ta plyta nie jest ta plyta ktora zapowiadal z Mielonem a po drodze doszly Dwa Slawy, bo posluchalbym taka plytke na bitach pers albo pers x nicaragua guacamole.

No i btw: jest jakis zapis streamu z beefem BK vs Mielon?

@up piekny kawalek tez a zapomnialem o nim, dzieki za przypomnienie bedzie sluchane
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużego
Awatar użytkownika
Kacper

Post autor: Kacper »

ciekawe, że taki luzak jak Pers dobrał się z takim spiętodupcem jak Mielon
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Dwa Sławy, Gruby Mielzky, Pers - Spacer DJa

Przyjemne, zdecydowanie lepsze niż drugi singiel

Astek bez formy na tej płycie fest, a na Z archiwum x2 nawijał lepiej niż Rado.

Pers jest jednak jednowymiarowy mocno i imo to bardziej człowiek refren niż raper
ODPOWIEDZ