Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (2023)
Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (19.05.2023) [zapowiedź]
Co by nie mówić taco robił to jak trzeba. Wrzucił w sieć pobierajcie ile chcecie, wrzucił w YouTube słuchajcie ile chcecie, macie link do płytki jak chcecie mieć na fizyku. Podbija Jose, wkurwiajacy system promocji, co więcej bardzo mnie to bawi bo skoro niby ten mixtape jest na „spontanie” to czemu płyta gdzie podobno się przykładają do każdego wersu brzmi tak samo?
W takie pierdolenie jedynie uwierzyłem Tetrisowi z dwuznacznie bo tam było słychać ze każdy dźwięk i dopowiedzenie było sto razy przemyślane przez co wyszła piękna płyta ale za bardzo sterylna
F1 to królowa. Zawsze była.
Re: Dwa Sławy x Gruby Mielzky x Pers x The Returners - I jest to możliwe Mixtape (19.05.2023) [zapowiedź]
W 2009 użytkownik Jose wyjaśniłby sytuację z Mielonem na Hip-Hop kempie.
Ktoś rozwinie sytuację z Mielonem?
nic na potem
No dobra, jako właściciel pudełka które kurwa świeci w ciemności to już przestałem dawać jebanie o jakiekolwiek akcje tego typo bęc.Jose pisze: ↑25 kwie 2023, 16:16 no tak, ja nie mam problemu z tym, że nagrali album i chcą zarobić, ale po chuj pisać: "to autentycznie niechcący, bez abso-kurwa-lutnie żadnego planu, zaczęliśmy nagrywać numery i nim się nie obejrzeliśmy, w kilka dni mieliśmy na stole gotowy mixtape", może się mylę, ale Problemy to prostu sprzedawały i elo, bez dorabiania ideologii
Aż mi się przypomniała dyskusja jak kadłub tłumaczył co to mixtape i kiedy można używać takiego określenia 

Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
Horry na streamie pytał go, czy czyta Brak Kultury, a on powiedział, że to popłuczyny po Ślizgu i osoby, dla których płyta roku po Kidd na bitach Kendricka Lamara (nikt nawet o tym nie pisał u nas), a jego ulubieniec to ja, który jest taki [gest pokazywania, że świrnięty*]. Potem wszedłem na czat zapytać, dlaczego się przyjebał, to się nie odezwał, ale wydaje mi się, że poszło o posty z tego tematu, bo go nie obrażałem chyba nigdzie indziej xd
Przy okazji widział się z Kiddem, Pstykiem i horrym i z tym drugim zaiskrzyło, ale z horrym bił piony (a on go akurat obrażał xd).
*ja na osobę, która się zmaga z problemami z psychą to wesolutki gest
A co tam za strzały leciały? W sensie do jakich postów mógł się przyjebać i w jakim to temacie było grane?
nic na potem
no do tych wyzej ze beka z mikstejpu pewnie
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
Mielon to ogólnie jest pospinany gościu, pamiętam jak byłem dwa miesiące na tej jego grupce od łamaków, generalnie sprawiał wrażenie zarozumiałej nieomylnej alfy i omegi
nie powiem że nie dało się tam nic wyciągnąć, bo część typów się sprawdzała, ale dużo większa część się wypierdalała, lepszą skuteczność mieli grając live ale ile można siedzieć na tym czacie i czytać rozkminy o betach o każdej porze dnia i nocy
no i mielon miał tendencję wbijać tam tryumfalnie po jakimś meczu chwaląc się trafieniem jakiegoś łamańca, o którym wcześniej nie wspominał słowem, albo sugerował inny bet, wkurwiający był tam fest
no i mielon miał tendencję wbijać tam tryumfalnie po jakimś meczu chwaląc się trafieniem jakiegoś łamańca, o którym wcześniej nie wspominał słowem, albo sugerował inny bet, wkurwiający był tam fest
napierdalajcie sie imo
trójkąt bermudzki wola mokotów
Mielon lubił na tej grupce jechać po raperach z którymi potem nagrywał, no ale to nie powinno tu nikogo dziwić :d nie zapomnę jak raz tam wygrałem stówke z postawionych 2zł na jakiś szemrany mecz ligi wietnamskiej
Na razie single zapowiadaja material do jednorazowego odsluchu
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2023, 16:12 przez Marekk, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam posłuchać sobie zamiast tych singli. Póki co wygląda to na absolutnie zbędny projekt, jeszcze bardziej zbędny niż club2020
Dopiero teraz odsluchalem ten drugi singiel, fajny nawet. Fajne te refreny Persa, mam nadzieje ze ta plyta nie jest ta plyta ktora zapowiadal z Mielonem a po drodze doszly Dwa Slawy, bo posluchalbym taka plytke na bitach pers albo pers x nicaragua guacamole.
No i btw: jest jakis zapis streamu z beefem BK vs Mielon?
@up piekny kawalek tez a zapomnialem o nim, dzieki za przypomnienie bedzie sluchane
No i btw: jest jakis zapis streamu z beefem BK vs Mielon?
@up piekny kawalek tez a zapomnialem o nim, dzieki za przypomnienie bedzie sluchane
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ciekawe, że taki luzak jak Pers dobrał się z takim spiętodupcem jak Mielon
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Dwa Sławy, Gruby Mielzky, Pers - Spacer DJa
Przyjemne, zdecydowanie lepsze niż drugi singiel
Astek bez formy na tej płycie fest, a na Z archiwum x2 nawijał lepiej niż Rado.
Pers jest jednak jednowymiarowy mocno i imo to bardziej człowiek refren niż raper