Dorota
- piernikowyskoczek
Re: Dorota
o, a w tym wideo kolejna raperka, Katarzyna Kasia
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Wciaz lepsze niż Oliwka i Young Leosia.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- piernikowyskoczek
ale gorsze od Fagatki
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
weź nawet nie porównuj tego cenia mgły do legendarnej dorotki i jej hot16challenge
No i bilbord na TimesSquar zaliczony.
Wyszedł album. Albo mnie coś ominęło, albo w ogóle nie było żadnej większej promocji.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Nie było nawet przedsprzedaży w sklepie SBM. Według tego, co pisze Masłowska, fizyki od dzisiaj powinny zacząć pojawiać się w Empikach.

- gods bidness
Chętnie bym ją zobaczył u Winiego.
pamietma jak se ruchalem dorotkie
DOROTA - Gadżety
https://www.empik.com/dorota-wolne-masl ... 3,muzyka-p
A tutaj link, jakby ktoś chciał drogą kupna nabyć CD za 53,34 zł.Teledyskiem "Gadżety" DOROTA żegna się z audytorium kanału SBM i z namiętnością dziękuje za wspólnie spędzony czas.
To właśnie obecność Doroty na naszym kanale YouTube wzbudziła największe emocje.
Postanowiliśmy oddać przestrzeń wybitnej w swojej dziedzinie artystce, mimo świadomości z jak odmiennym stylistycznie materiałem przyjdzie się mierzyć zgromadzonej na nim publiczności. Mamy nadzieję, że bawiliście się równie dobrze jak my!
Tym samym misja wytwórni SBM A dobiegła końca, a album WOLNE stał sie jedynym wydawnictwem w jej katalogu. Płyta dostępna jest już na wszystkich serwisach streamingowych oraz nie wszystkich (jeszcze) salonach Empik, Au revoir!
https://www.empik.com/dorota-wolne-masl ... 3,muzyka-p

Ktoś dokonał tego czynu, I przesłuchał w całości ten album? Może jest jakiś highligit ?
Ja przesłuchałem. Ogólnie w całości to lepsze jest, niż jako single. Mi się to nawet podoba, chociaż chyba muzyczna wersja Masłowskiej bardziej podobała mi się na Mister D. Bity są tutaj całkiem spoko, nawijka nie jest, co raczej nie jest zaskoczeniem. Tylko, że ja nie słucham tego jak kolejnej płyty rapowej, a raczej jak projekt pisarki, której książki lubię, więc może mam inne podejście niż inni. Wydaje mi się, że po czasie, jak już wszyscy nabierzemy dystansu, to może być lepsza, nawet dla kogoś, kto uważa to za gówno. Podobnie było z Mister D. Tutaj mam trochę takie wrażenie, jakby to jakaś moja koleżanka sobie nagrała płytę dla znajomych, jest spoko, ale nie dla wszystkich. Tekstowo jest jak w jej książkach, jak lubisz, to się spodoba, jak nie, no to nie, wiadomo. Ogólnie rzecz biorąc to po jednym przesłuchaniu mi się to podoba, ale jak mówiłem, nie traktuję tego jak płyty stricte rapowej od rapera, a raczej eksperyment, zabawę czy coś, pisarki której książki uwielbiam. Nie polecam i polecam jednocześnie.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.