Dorota

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Re: Dorota

Post autor: piernikowyskoczek »

o, a w tym wideo kolejna raperka, Katarzyna Kasia

rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Bella Donna
cztery żubry i dwie kurwy
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

piernikowyskoczek pisze: 05 kwie 2023, 19:20 o, a w tym wideo kolejna raperka, Katarzyna Kasia

Wciaz lepsze niż Oliwka i Young Leosia.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

ale gorsze od Fagatki
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
hwjsk

Post autor: hwjsk »

weź nawet nie porównuj tego cenia mgły do legendarnej dorotki i jej hot16challenge

Awatar użytkownika
yytr

Post autor: yytr »

zajebiste props Dorota
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

No i bilbord na TimesSquar zaliczony.
Suseł
PRZEPROŚCIE MEZO

Post autor: Suseł »

Wyszedł album. Albo mnie coś ominęło, albo w ogóle nie było żadnej większej promocji.

Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
Połas

Post autor: Połas »

Nie było nawet przedsprzedaży w sklepie SBM. Według tego, co pisze Masłowska, fizyki od dzisiaj powinny zacząć pojawiać się w Empikach.
Obrazek
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Chętnie bym ją zobaczył u Winiego.
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

pamietma jak se ruchalem dorotkie
Połas

Post autor: Połas »

DOROTA - Gadżety

Teledyskiem "Gadżety" DOROTA żegna się z audytorium kanału SBM i z namiętnością dziękuje za wspólnie spędzony czas.

To właśnie obecność Doroty na naszym kanale YouTube wzbudziła największe emocje.
Postanowiliśmy oddać przestrzeń wybitnej w swojej dziedzinie artystce, mimo świadomości z jak odmiennym stylistycznie materiałem przyjdzie się mierzyć zgromadzonej na nim publiczności. Mamy nadzieję, że bawiliście się równie dobrze jak my!

Tym samym misja wytwórni SBM A dobiegła końca, a album WOLNE stał sie jedynym wydawnictwem w jej katalogu. Płyta dostępna jest już na wszystkich serwisach streamingowych oraz nie wszystkich (jeszcze) salonach Empik, Au revoir! 🦋
A tutaj link, jakby ktoś chciał drogą kupna nabyć CD za 53,34 zł.
https://www.empik.com/dorota-wolne-masl ... 3,muzyka-p
Obrazek
uhqq0w

Post autor: uhqq0w »

co jest do chuja
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Spoiler
edenmar

Post autor: edenmar »

Połas pisze: 21 kwie 2023, 16:19 Tym samym misja wytwórni SBM A dobiegła końca, a album WOLNE stał sie jedynym wydawnictwem w jej katalogu.
To się wlicza do sukcesów Solara jeszcze za 2022, czy już 2023?
hwjsk

Post autor: hwjsk »

:(((
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Suseł pisze: 21 kwie 2023, 11:52 Wyszedł album. Albo mnie coś ominęło, albo w ogóle nie było żadnej większej promocji.
Co do promocji to jedynie widziałem je bilbord na Times Squre, nie wiem czy gdzieś u nas jakiś się wyświetlał.
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Ktoś dokonał tego czynu, I przesłuchał w całości ten album? Może jest jakiś highligit ?
Awatar użytkownika
mkun

Post autor: mkun »

Ja przesłuchałem. Ogólnie w całości to lepsze jest, niż jako single. Mi się to nawet podoba, chociaż chyba muzyczna wersja Masłowskiej bardziej podobała mi się na Mister D. Bity są tutaj całkiem spoko, nawijka nie jest, co raczej nie jest zaskoczeniem. Tylko, że ja nie słucham tego jak kolejnej płyty rapowej, a raczej jak projekt pisarki, której książki lubię, więc może mam inne podejście niż inni. Wydaje mi się, że po czasie, jak już wszyscy nabierzemy dystansu, to może być lepsza, nawet dla kogoś, kto uważa to za gówno. Podobnie było z Mister D. Tutaj mam trochę takie wrażenie, jakby to jakaś moja koleżanka sobie nagrała płytę dla znajomych, jest spoko, ale nie dla wszystkich. Tekstowo jest jak w jej książkach, jak lubisz, to się spodoba, jak nie, no to nie, wiadomo. Ogólnie rzecz biorąc to po jednym przesłuchaniu mi się to podoba, ale jak mówiłem, nie traktuję tego jak płyty stricte rapowej od rapera, a raczej eksperyment, zabawę czy coś, pisarki której książki uwielbiam. Nie polecam i polecam jednocześnie.
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
ODPOWIEDZ