[serial][HBO] Harry Potter (2026)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] Harry Potter
jak nie bedzie harrego murzyna to chuj nie ogladam po co ogladac to samo
moze mcgonagall, akurat transmutacji uczyla
-
RIVALDO111
- Zbanowany
+1
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
po huj taki serial zamiast np. o założycielach hogwartu albo chociaż o starym pottera i reszcie ferajny
chuj im na matulę i jebać im starego
chuj im na matulę i jebać im starego
Po co, prosty hajs raz ze na boomerach i nostalgi, dwa na młodym pokoleniu wiec setring tez bardziej pod nich skrojony będzie, scenariusz niemal napisany, istny samograj w erze bezrefleksyjnego konsumpcjonizmu
https://naekranie.pl/aktualnosci/harry- ... 1681538712Jak ujawnił w trakcie podcastu The Hot Mic Jeff Sneider, jeden z najlepiej poinformowanych w tematyce popkulturowych projektów dziennikarzy, Warner Bros. Discovery i Max (dawne HBO Max) mają podejmować "wzmożony i skoordynowany wysiłek", aby obsada była bardziej zróżnicowana rasowo. Na szczycie listy życzeń na tym polu ma znajdować się postać Hermiony, którą powinna sportretować czarnoskóra aktorka. Co więcej, obie firmy chcą także, by osoby o innym niż biały kolorze skóry współtworzyły scenariusz.
Nie możemy wykluczyć, że takie podejście do kompletowania obsady jest efektem krytyki, jaka spadła na Warner Bros. za filmową serię Harry Potter - wiele osób wytykało odpowiedzialnym za franczyzę brak różnorodności rasowej na ekranie. Warto też zauważyć, że w 2016 roku w sztuce teatralnej Harry Potter and the Cursed Child w rolę Hermiony wcieliła się czarnoskóra Noma Dumezweni. Sama Rowling broniła później takiej decyzji twierdząc, że "Norma została wybrana, ponieważ była najlepszą aktorką do tej pracy" i dodając jednocześnie, iż w jej książkach - nawet pomimo wskazywanych przez fanów poszlak - rasa Hermiony nie była wyrażona wprost.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- piernikowyskoczek
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
zero zdziwienia
czarna magia
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
-
szoumidelej
kingsleya shacklebolta zagra idris elba ale nie moge rozkminic freda i georga
jakieś czary odbierające oddech by się też nadały, georgium floydosa
exura vita twoja stara rucha hobbita
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Aby to zdechło i nikt tego nie obejrzał
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Nie zdechnie. Ten serial ma być flagowym okrętem HBO obok uniwersum GOT na lata.
A że stary kotlet numer 5008 no cóż tak wygląda dziś Holly
Tak btw ostatnio czytałem że Holly robi nową Śnieżkę a dziś przełączając po kanałach widziałem niedawna nowa Śnieżkę gdzie gra Julia Roberts. To jest już totalny symbol jak się skończyły pomysły XD
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Już wychodzą pierwsze leaki obsady mówiące o tym że Hermionę zagra czarnoskóre dziecko 
to nie 2005
to nowy harry pothed, tylko że postępowy
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Podobno połowa obsady może być czarna
szkoda, że nie ciemna, bo byś mógł coś zagrać