Trzeba jednak oddać, że Wini też by miał problem, bo on "nie ma pamięci do nazw".
Tede
Re: Tede
Przykład z dupy. Jak mi nie smakuje ogórkowa i ja hejtuje a później mi posmakuje bo np ktoś zrobil ja inaczej to jestem hipokryta czy nie.potter pisze:to że jest też hipokrytą? Zresztą co ma Rychu do tego? To że mieli beef 15 lat temu to trzeba ich dalej porównywać?Miechu pisze: ↑21 mar 2023, 14:40A rychu jebal TVN i poszedł do agenta i chuj to wnosi?potter pisze:no choćby to, że nawijał że nie nagra już na klasycznych bitach a zrobił całą taką płytę, że cisnął Kubę w kawałkach a poszedł do niego teraz na rozmowę. Zresztą już ocenzurowaną, bo coś mu się nie spodobało i wyleciała część i na nowo wrzucili.
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
-
Krzysztof_
Tede miał napisać jej jakiś tekst, temat wyszedł przy okazji ich przecięcia się w jakimś studio, przy czym sama zainteresowana nie potrafiła nawet wymyślić tematu tego tekstu.
Po tym tracku nie zdziwiłoby mnie jakby Miller pojawił się na ficie Eurobiznesu 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- Cz4rny1337
- Moderator
Przecież kozak, o co ten płacz, będzie wódka pod to lana (ale mam sentyment do oryginału)
Z drugiej strony mógłby mniej wyć i lepsze zwrotki rzucić (bo była forma) i miałby hit lata 2023, ale można Warner zadba
Z drugiej strony mógłby mniej wyć i lepsze zwrotki rzucić (bo była forma) i miałby hit lata 2023, ale można Warner zadba

Marcin Miller największy kozak wśród disco Polowcow od zawsze i krol tego gatunku, pamietam jak cisnął z najmanem do spodu w Big brotherze, jeszcze pewnie by mu tam dojebal tylko nie chciał świadków w postaci kamer
Szacun po stokroć
Szacun po stokroć
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
-
Krzysztof_
Tede od zawsze miał ciągotki do robienia takich kiczowatych kawałków ni to dla beki, ni to z nadzieją na tour po wsiach, którymi tak gardzi.
+1, Boys to calkiem inny poziom discopolo i maja praktycznie same bangery w swoim repertuarze. W ogole album BIBA, z ktorego jest Figo Fago to jest masjtersztyk, wiec nie kumam osob wypierajacych sie tego gatunku. W sylwestra i lato nad woda musza dominowac: disco, discopolo, afro, reggaetony, techniawa i wszystkie podobne gatunki, a nie jakies gowno dla lbow z przyspawanymi fullcapami
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Pan Marcin Miller (specjalnie z duzej) jest bardziej hiphopowy niz wiekszosc polskich raperow, legendarna przewozka z ostatni dzien ostatnia noc, fenomenalne piosenki przy ktorych bawia sie pokolenia, top1 polskiej muzyki rozrywkowej i daleko nic