Patryk233 pisze: ↑21 mar 2023, 13:27
Najlepsze jest to, że strzelił focha na Winiego, bo ten m. in. nie słucha jego płyt, a idzie do Wojewódzkiego, który ma problem wymówić tytuł jego nowej płyty.
Trzeba jednak oddać, że Wini też by miał problem, bo on "nie ma pamięci do nazw".
potter pisze:no choćby to, że nawijał że nie nagra już na klasycznych bitach a zrobił całą taką płytę, że cisnął Kubę w kawałkach a poszedł do niego teraz na rozmowę. Zresztą już ocenzurowaną, bo coś mu się nie spodobało i wyleciała część i na nowo wrzucili.
A rychu jebal TVN i poszedł do agenta i chuj to wnosi?
to że jest też hipokrytą? Zresztą co ma Rychu do tego? To że mieli beef 15 lat temu to trzeba ich dalej porównywać?
Przykład z dupy. Jak mi nie smakuje ogórkowa i ja hejtuje a później mi posmakuje bo np ktoś zrobil ja inaczej to jestem hipokryta czy nie.
dutchie pisze:Nie chcę mi się sprawdzać, co dokładnie tam wycięli, ale obstawiam sytuację z Dziarmą
Rozwiniesz o co chodzi?
Wysłane z mojego RMX3085 przy użyciu Tapatalka
Tede miał napisać jej jakiś tekst, temat wyszedł przy okazji ich przecięcia się w jakimś studio, przy czym sama zainteresowana nie potrafiła nawet wymyślić tematu tego tekstu.
jeśli żart to bezbek oczywiście, jeśli szczere to tym smutniej, ale ziobro zdziwienia, bo od jakiegoś czasu walczą w Jacku dwa wilki - disco tandeciarza i og oldschoolowca hip-hopowego.
Marcin Miller największy kozak wśród disco Polowcow od zawsze i krol tego gatunku, pamietam jak cisnął z najmanem do spodu w Big brotherze, jeszcze pewnie by mu tam dojebal tylko nie chciał świadków w postaci kamer
Szacun po stokroć
d3nt pisze: ↑14 kwie 2023, 13:27
Marcin Miller największy kozak wśród disco Polowcow od zawsze i krol tego gatunku, pamietam jak cisnął z najmanem do spodu w Big brotherze, jeszcze pewnie by mu tam dojebal tylko nie chciał świadków w postaci kamer
Szacun po stokroć
+1, Boys to calkiem inny poziom discopolo i maja praktycznie same bangery w swoim repertuarze. W ogole album BIBA, z ktorego jest Figo Fago to jest masjtersztyk, wiec nie kumam osob wypierajacych sie tego gatunku. W sylwestra i lato nad woda musza dominowac: disco, discopolo, afro, reggaetony, techniawa i wszystkie podobne gatunki, a nie jakies gowno dla lbow z przyspawanymi fullcapami
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Pan Marcin Miller (specjalnie z duzej) jest bardziej hiphopowy niz wiekszosc polskich raperow, legendarna przewozka z ostatni dzien ostatnia noc, fenomenalne piosenki przy ktorych bawia sie pokolenia, top1 polskiej muzyki rozrywkowej i daleko nic