Waco - Świeży Materiał (2001)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
many-s

Re: Waco - Świeży Materiał (2001)

Post autor: many-s »

Mam nadzieję, że ta historia będzie trwała jak najdłużej :D
Zastanawiam się czy wspomniany pan J to nie Juchas od szalonego stylu kurde blaszka?
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall
Zbanowany

Post autor: FruitOffTheWall »

oldschool pisze: 08 mar 2023, 12:40 Ale prawda jest taka, że to pener Ryszard jako człowiek przeszedł godną podziwu przemianę, a Tede od 98 płynie
zgadzam sie w tym akat z waco, rychu z córką na spacerze jako trzewiejący alkoholik nie pije od (bodajże mogę sie jebnąć popraw mnie ktoś) 2009 roku, ułożony oraz godny naśladowania człowiek, podczas gdy tedas ma beef kurwa ze wszystkimi dookoła i zachowuje się jak gimbus w ciele czterdziestolatka
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

many-s pisze: 08 mar 2023, 12:51 Zastanawiam się czy wspomniany pan J to nie Juchas od szalonego stylu kurde blaszka?
tede na to solo poszedl chyba ze swoim trenerem z silki. jak to mowil w maluchu, zeby go zdrapal z ziemi jak juz go rychu napierdoli

ten trener bywal chyba wtedy na relacjach tdfa na ig
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Może ten trener Tedego to jakiś tajemniczy harpagan.
oldschool pisze: 08 mar 2023, 12:40 Obaj mają za uszami, ale te żarty na balkonie z Ryszarda były w moim odczuciu poniżej krytyki
O jakie żarty na balkonie chodzi?
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Nic tylko czekać na kolejny wywiad z Waco. Niech ktoś zrobi jak najszybciej, trzeba kuć żelazo póki gorące :D
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

@Jose
Japan

Post autor: Japan »

No jakbym miał słuchać wywiadu przez komunikator i z problemami technicznymi to wolę ciumcioka CNE już słuchać. Sorry
Tylko PiS
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

To se słuchaj jednego wywiadu w kolko na pętli
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

no ale na co z nim gadać, jak już wszystko powiedział, klasyka się nie da powtórzyć, widzowie
Awatar użytkownika
myron

Jak serio uważasz, że już wszystko powiedział, to masz racje. Daj se siana. Wątpie, żeby i tak chciał z Tobą akurat robić.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
gods bidness

A co on tam jeszcze pierdolił, że Foster JWP poszedł siedzieć?
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Ten jak się spłakał no Jose nie chce zrobić wywiadu :lol:
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
moxxi

Post autor: moxxi »

myron pisze: 08 mar 2023, 19:05 Jak serio uważasz, że już wszystko powiedział, to masz racje. Daj se siana. Wątpie, żeby i tak chciał z Tobą akurat robić.
Prawdy smak
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

myron pisze: 08 mar 2023, 19:05 Jak serio uważasz, że już wszystko powiedział, to masz racje. Daj se siana. Wątpie, żeby i tak chciał z Tobą akurat robić.
Dobra, źle to ująłem/skróciłem - faktycznie tam sporo niedopowiedzeń, szczególnie gdy CNE go hamował. Ale jak miałby być follow-up wywiad, to raczej z osobą, która pamiętałaby czasy premiery i miała lepsze rozeznanie w warszawskim rapie czy którą by znał wcześniej osobiście, bo to wzbudza zaufanie, ewentualnie ktoś, kto mógłby pociągnąć z nim temat produkcyjny, a nie jakiś tam mały jutubowy żuczek. Plus no na bank by się nie zgodził - może gdybym prosił przed wywiadem u CNE, a nie teraz, jak jest na językach. Niemniej rozmowa z Flintem czy duetem Noon/Żyto byłaby spoko.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Ehhh a ja juz mu wiadomosc napisalem ze jestem z ekipy BK inpytam o wywiad ktory przeprowadzilby RapMatters xD
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
myron

Groszek pisze: 08 mar 2023, 19:51 Ten jak się spłakał no Jose nie chce zrobić wywiadu :lol:
Co Ty pierdolisz za głupoty. Sam się prujesz, a nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Widocznie trzeba Ci wytłumaczyć. Już służę pomocą. Nie przyczepiłem się do tego, że nie chce zrobić wywiadu. Przyczepiłem się do tego, że nie widzi tematów, które mógłby poruszyć. Zresztą Jose bardzo ładnie odpisał.
Spoiler
Youtube
Spoiler
Połas

Post autor: Połas »

Waco potrafi na Instagramie Glamrapu odpisywać randmom i wchodzić z nimi w polemikę na temat swojej osoby, więc rozmowa z nim, nawet jak się jest małym żuczkiem na YT, wydaje się całkiem możliwa do ogarnięcia. A i tematów, które można poruszyć, jest jeszcze wiele. Aczkolwiek argument o tym, że łatwiej byłoby mu się otworzyć przy kimś, kogo zna od lat (i w miarę lubi, a nie chce mu wypłacić liścia), jest także zrozumiały.

Obrazek

O, i w temacie wywiadów z Waco. Właśnie wleciał kolejny.
Waco gościem kolejnego odcinka podcastu "Dusty Room. Rozmowy o hip-hopie".

Przed publikacją podcastu, zerknąłem sobie w archiwum naszej korespondencji na messengerku. Wynika z niej, że po raz pierwszy na rozmowę umawialiśmy się w 2016 roku. Ostatecznie nic z tego nie wyszło, bo magazyn „Vaib” uznał, że dopóki nie ma nowej płyty Waca, to nie ma też szans na wywiad... Pisząc delikatnie - nie spodobało mi się decyzja naczelnego, bywa i tak. Po latach były kolejne podchody do rozmowy, ale z różnych powodów nic z tego nie wyszło. Kolejna szansa pojawiła się z końcem ubiegłego roku - Waco zapewnił mnie, że gdy tylko będzie zbliżał się do ukończenia swojego materiału, da znać i ustawimy się na pogadankę. No i dał znać w lutym. Uznałem więc, że nie ma co czekać i ruszyłem na warszawską Ochotę, by poruszyć z autorem „Świeżego materiału” kilka tematów. Spotkaliśmy się w jego studiu i wyposażeni w pełne kubki mocnej herbaty usiedliśmy do barwnej, szczerej - momentami - brutalnej rozmowy.
Rozmowa dostępna tylko na Spotify.
https://open.spotify.com/episode/4GJTg4 ... LewNU&nd=1
Ostatnio zmieniony 08 mar 2023, 20:23 przez Połas, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Waco gościem kolejnego odcinka podcastu "Dusty Room. Rozmowy o hip-hopie".

https://open.spotify.com/episode/4GJTg4 ... xK0Yk&nd=1

Przed publikacją podcastu, zerknąłem sobie w archiwum naszej korespondencji na messengerku. Wynika z niej, że po raz pierwszy na rozmowę umawialiśmy się w 2016 roku. Ostatecznie nic z tego nie wyszło, bo magazyn „Vaib” uznał, że dopóki nie ma nowej płyty Waca, to nie ma też szans na wywiad... Pisząc delikatnie - nie spodobało mi się decyzja naczelnego, bywa i tak. Po latach były kolejne podchody do rozmowy, ale z różnych powodów nic z tego nie wyszło. Kolejna szansa pojawiła się z końcem ubiegłego roku - Waco zapewnił mnie, że gdy tylko będzie zbliżał się do ukończenia swojego materiału, da znać i ustawimy się na pogadankę. No i dał znać w lutym. Uznałem więc, że nie ma co czekać i ruszyłem na warszawską Ochotę, by poruszyć z autorem „Świeżego materiału” kilka tematów. Spotkaliśmy się w jego studiu i wyposażeni w pełne kubki mocnej herbaty usiedliśmy do barwnej, szczerej - momentami - brutalnej rozmowy.
Rozmowa dostępna tylko na Spotify.

Jest Misztal, więc bedzie git :)
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

Ale się biorę za słuchanie, liczę na dymy
A Waco wczoraj był na story Łajzola, chyba coś ma chłop z nogami
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
gods bidness

Tak szczerze mówiąc, to wydaje mi się, że chłop się trochę odkleił pod względem psychiatrycznym i stąd całe zamieszanie. W wywiadzie mówił, że on to wydaje nie dla kasy, bo kasy ma w brud, a na Instagramie ktoś napisał, że na jakiś sprzęt audio go nie stać, to mu Waco odpisał "witam w klubie spłukanych". Ogólnie dużo zaprzeczeń i nieścisłości.
ODPOWIEDZ