Waco - Świeży Materiał (2001)
Re: Waco - Świeży Materiał (2001)
Przesłuchałem cały wywiad. Podoba mi się szczerość Waco. Świeży materiał w serduszku. Widać po nim, że borykał się zapewne z problemami z używkami, co jest problemem tej kultury gloryfikującej je. Fajnie, że wyszedł na prostą, że będzie można usłyszeć starocie zakopane jak i coś nowego spod jego szyldu. Jego bity, produkcje już od małolata mi siedziały. A co wypowiedzi jego na temat Malika, to odniosłem wrażenie o ogromnych plecach tegoż pana stąd nie chce nic mówić.
Na koniec Waco wzruszony gdy wraca wspomnieniami do swojej mamy. Ludzki moment.
Przykro mi się zrobiło Waca jak mówił, że za sokoła kiedyś by życie oddał, a ten okazał się niewdzięczny. Życie zweryfikowało, że dla sokoła, to nie była przyjaźń tylko wspólne interesy.
A i jeszcze jak tam mówi o boskiej częstotliwości i wycinaniu demonicznych, to już mi to ezoteryką zaśmierdziało. Jeszcze mówił coś o wibracjach. Panie Waco nie idź tą droga. Obym się mylił.
Na koniec Waco wzruszony gdy wraca wspomnieniami do swojej mamy. Ludzki moment.
Przykro mi się zrobiło Waca jak mówił, że za sokoła kiedyś by życie oddał, a ten okazał się niewdzięczny. Życie zweryfikowało, że dla sokoła, to nie była przyjaźń tylko wspólne interesy.
A i jeszcze jak tam mówi o boskiej częstotliwości i wycinaniu demonicznych, to już mi to ezoteryką zaśmierdziało. Jeszcze mówił coś o wibracjach. Panie Waco nie idź tą droga. Obym się mylił.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
hnahahahahahahahahah
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

Tez odniosłem takie wrażenie, inaczej pewnie po tym rzucie skietą waco pewnie by go złapał gdzieś, czasy wujkow alich i solówek z wsz się skończyły teraz pewnie chamy jakieś się wpierdalają albo zgredy
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Ten waco to zaginiony brat Sentino, tak jak ktoś już wspominał. Pieknie pierdoli kocopoly, ale elegancko się tego słucha, idealne do porannego śniadanka. Szkoda tylko, ze obsral zbroje przed ta ciapacka kurwa, ale pieniążki rządzą, a ze ciapak opłaca ludzi na mieście to potwierdzone info
-
dziejaszek
Tu sprawiał całkiem "normalne" wrażenie. W krótkim czasie mocno odleciał.
-
jasnejasne
Krejzol lekki z tego Waco, ale fajnie się słucha kogoś gadającego tak bezpośrednio. Wypowiedzi polskich hop hopowców do kamery na ogół nie da się sprawdzać, bo siedzą z kijem w dupie udając zblazowanych i ważą każde słowo, żeby sobie jakiejś furtki nie zamknąć, albo się nie wygłupić. Waco pociągnięty umiejętnie za język to by jeszcze z kilkanaście historii powywlekał
Aż sprawdziłem jego instagram i puszczał tam snippety numeru z Flexxipem, rozpierdol, w tych jego archiwach może być parę perełek.
Aż sprawdziłem jego instagram i puszczał tam snippety numeru z Flexxipem, rozpierdol, w tych jego archiwach może być parę perełek.
Po wywiadzie czekam na Waco - Świeży Materiał 2 jak na nic w tym roku. 
"Rap to muzyka, a dla wielu to przez życie droga"
- Moltisanti
Piekne kocopoly chlop gada, widziałbym go u reda z niewolskim 
Wacuś props za wiedzę z teorii muzyki ale jak mu cne mówi że bitmejkery nie mają pojęcia o czym on tam mówi to ten jakiś oburzony xd
W chuj props za jeden post na ig napięty i mówi szczerze że teść mu pomagał utrzymać formę, a nie pali Jana jak sobota pierdoli że sport to zdrowie i on 0 żeby później latać nafutranym po scz
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Super wywiad ale beka jak Waco się odkleja i pierdoli jakieś kocopoly o teorii muzyki a Cne mówi że rozumie
. Nie rzuciło mi się w oczy to co mówicie, że Cne do wyjebania i że w kółko przerywal, owszem były ze dwa takie momenty że mógłby dać powiedzieć więcej ale to tyle.
- Moltisanti
No przerywał, raz Waco się odpalał z jakimś tematem o Maliku i gangsterce a cne mowi ze chcial go zapytać o jakas plyte sprzed dwustu lat. No ale ostatnie co widziałem z cne to rozmowa wychowacza z green granede w tvn gdzie mowil ze drap wymyślił dj screw
Bez kitu, chciałbym usłyszeć to "Eeeee yoooo ja jestem Reeletdef Red, ze mną jest mój kompan, druh - Waco"
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
ZAKAZ
- gods bidness
Kurwa ale ten CNE to jest ciumciok z druta giętego. Nie dość, że co 3 słowa gościa musi wrzucić to swoje wkurwiające "YHM", to jeszcze wydygany tego Waca, jakby z nim pod celą siedział i bał się podpaść, a nie wywiad prowadził.
Ale w sumie on tak ma z każdym gościem, że próbuje się uformować jak czopek z plasteliny, żeby się w każdy odbyt wpasować. Mam wrażenie, że przyszedłby tam jakiś popierdol, mówiący, że należy mordować w obozach dajmy na to rude dzieci, bo nie należy im się prawo do życia, to on by siedział i przytakiwał.
W ogóle on z tymi sentymentami o tym jak jeździli na deskorolce, malowali po murach i się trzymali za ręce, to mi się kojarzy z tekstem Kaza Bałagane o starym dziadzie w full capie, co się zatrzymał 30 lat temu i myśli, że jest fajnym hip hopowym Piotrusiem Panem.
A samego Waca, to by mógł Wini zaprosić, o ile Waco na Winiego też nie jest obrażony.
Ale w sumie on tak ma z każdym gościem, że próbuje się uformować jak czopek z plasteliny, żeby się w każdy odbyt wpasować. Mam wrażenie, że przyszedłby tam jakiś popierdol, mówiący, że należy mordować w obozach dajmy na to rude dzieci, bo nie należy im się prawo do życia, to on by siedział i przytakiwał.
W ogóle on z tymi sentymentami o tym jak jeździli na deskorolce, malowali po murach i się trzymali za ręce, to mi się kojarzy z tekstem Kaza Bałagane o starym dziadzie w full capie, co się zatrzymał 30 lat temu i myśli, że jest fajnym hip hopowym Piotrusiem Panem.
A samego Waca, to by mógł Wini zaprosić, o ile Waco na Winiego też nie jest obrażony.
Pięknie Waco leci w tym wywiadzie
Przez lata mialem jakieś błędne wyobrażenie o nim i jawił mi się jako jakiś ciumciok co 20 lat temu nagrał płytę i nie nadążył za rozwijającym się biznesem polskiego rapu, a tu się okazuje, że to kawał zakapiora
Ostatnio zmieniony 04 mar 2023, 10:59 przez TdW, łącznie zmieniany 1 raz.
Idealne podsumowanie CNE.gods bidness pisze: ↑03 mar 2023, 23:54 Ale w sumie on tak ma z każdym gościem, że próbuje się uformować jak czopek z plasteliny, żeby się w każdy odbyt wpasować.
Taka wiedza jakby ktoś przeczytał pierwszy akapit w wikipedii na temat teorii muzyki. Naprawdę sklejanie sampli na słuch to nie jest nic wielkiego, a stosowanie matematyki w muzyce jest oczywistą oczywistością, nie ma co się jarać.
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
akurat ty chuja wiesz o muzyce, więc sie nie wypowiadaj
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
ZAKAZ
ZAKAZ